Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ حمید قاسمی مدیرکل حفاظ محیط زیست آذربایجان شرقی در نشست خبری با رسانه ها تعداد روزهای پاک در هفت ماه نخست سال جاری را 92 روز، روزهای سالم 116 روز و روزهای ناسالم برای گروه های حساس 8 روز اعلام کرد و گفت: در مدت مشابه سال گذشته 74 روز پاک، 131 روز سالم، 9 روز ناسالم برای گروه های حساس و 2 روز ناسالم برای تمامی گروه ها داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط توپوگرافی خاص، گسترش و تنوع صنایع، محصور شدن با رشته کوه های مختلف، تردد بیش از 900 هزار خودرو، شرایط اقلیمی خاص و توسعه شهری و جمعیتی از دلایل آلودگی هوای کلانشهر تبریز است.

وی با اشاره به منابع انتشار آلاینده های هوای این کلانشهر، اظهار کرد: 72 درصد از آلودگی هوای تبریز سهم خودروها و 21 درصد سهم صنایع است.

وی از جمله اقدامات این اداره کل برای کاهش آلودگی هوای تبریز را پیگیری توزیع سوخت های یورو 4 (بنزین و گازوئیل)، پایش کیفی سوخت های توزیعی، و محدود کردن استقرار صنایع و توزیع سوخت مازوت در شعاع 30 کیلومتری تبریز تبریز برشمرد.

قاسمی افزود: اقدامات انجام گرفته منجر به ارتقای کیفیت هوای کلانشهر تبریز، کسب رتبه اول کاهش آلودگی هوا در بین کلانشهرها، افزایش تعداد روزهای پاک و کاهش روزهای ناسالم برای گروه‌های حساس شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: الزام صنایع به استفاده از فیلترهای مناسب، کنترل و پایش شبانه روزی صنایع، بروز رسانی فهرست انتشار منابع آلاینده هوای کلانشهر تبریز، الزام صنایع به استفاده از سیستم های پایش آنلاین، بروز رسانی و ارتقای 5 ایستگاه سنجش آلودگی هوا، الزام نیروگاه های استان به استفاده از سوخت گاز، ایجاد 4ایستگاه مدرن سنجش آلودگی هوا و گسترش حوزه پایش و پیگیری اجرای مصوبات هیات دولت از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای کمک به کاهش آلودگی هواست.

وی با اشاره به راهکارهای پیشنهادی جهت کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز گفت: تامین اعتبار جهت مطالعه منشاء یابی ذرات معلق و تولید مدل پیش بینی آلودگی هوا، اجرای طرح محدود کاهش آلودگی، افزایش سرانه فضای سبز، نوسازی هرچه سریع تر ناوگان حمل و نقل شهری، ایجاد زیر ساخت های لازم جهت خودداری از سفر های غیر ضروری (توسعه دولت الکترونیک) از جمله این راهکارهاست.

قاسمی اظهارکرد: تامین اعتبار برای استمرار مطالعه سالانه فهرست منابع انتشار آلاینده، گستره توزیع سوخت بنزین و گازوئیل یورو 4 در سطح شهرستان تبریز، برخورد قاطع با خودرو های دود زا و فاقد معاینه فنی خودرو، استمرار در تامین سوخت گاز نیروگاه و تعطیلی روزهای پنج شنبه و برقراری سرویس ادارات دولتی از دیگر اقدامات لازم برای کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز است.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز از پایش شبانه واحدهای صنعتی استان خبر داد و گفت: با توجه به فرارسیدن فصل سرما و امکان ایجاد پدیده وارونگی و پایداری آلاینده ها که یکی از دلایل اصلی آلودگی هوای کلانشهر تبریز می باشد این طرح به اجرا گذاشته شده است.

حسن عباس نژاد افزود: یکی از اهداف اجرای این طرح، شناسایی و برخورد با منابع آلاینده محیط زیست و جلوگیری از تخلف در خارج از ساعت های اداری می باشد.

عباس نژاد همچنین گفت: ارتقاء کیفی شاخص های زیست محیطی واحد های تولیدی و خدماتی در استان و انجام اصلاحات لازم از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

وی با اشاره به اینکه این طرح در سال های گذشته نیز در استان اجرا می شد، عنوان کرد: این امر بیانگر اهمیت موضوع محیط زیست و به ویژه سلامت مردم در حوزه محیط زیست استان است و بدون شک با اجرای این طرح صنایع و و واحدهای تولیدی به سمت توسعه پایدار حرکت خواهند کرد.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با بیان اینکه همکاری و تعامل بسیار خوبی مابین واحدهای تولیدی و ارگان های اجرایی در راستای حفظ محیط زیست استان برقرار است، گفت: حفظ محیط زیست نیازمند همکاری و تعامل مابین مردم، دستگاه های اجرایی و صنایع است.

وی اضافه کرد: این گروه ها در بازدیدهای دوره ای و سرزده از واحدها و مناطق مختلف استان ضمن شناسایی منابع آلاینده آب، هوا و خاک طبق مقررات برخورد می کنند.

وی در ادامه افزود: در همین راستا از شهروندان درخواست می کنیم با رعایت مسائل زیست محیطی، موارد تخلف را به شماره های 33343513 و یا سامانه تلفن گویای 1540 اطلاع دهند.

 

انتهای پیام/ش

 تردد بیش از 900 هزار خودرو درتبریز

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد

شهردار همدان با بیان اینکه سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد، گفت: همدان جز شهرهای پاک کشور است و این مسئولیت شهرداری را بیشتر می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در مراسم هفته زمین پاک و بهره‌برداری از حوضچه‌های جمع‌آوری و مدیریت شیرابه سازمان مدیریت پسماند، اظهار داشت: همدان طبق فاکتورها و استاندارهای لازم جزو شهرهای پاک کشور است که از این فرصت باید برای تقویت گردشگری و افزایش سهم همدان از اقتصاد گردشگری بهره گرفت.

وی حفظ محیط زیست را ضروری‌ترین موضوع بشری دانست و عنوان کرد: سرمایه‌گذاری 80 میلیون یورویی در حوزه پسماند، انعقاد قرارداد با شرکت بهروب برای تفکیک زباله از مبدا، پاکسازی ورودی‌های شهر و آزادسازی حریم رودخانه‌ها و راه‌اندازی سیستم آبیاری مکانیزه در دستور کار شهرداری قرار دارد.

شهردار همدان، اعلام کرد: ایجاد دومین پایگاه سنجش آلودگی هوا، افزایش دوربین‌های ترافیکی، تشکیل اداره محیط زیست در شهرداری همدان، خرید اتوبوس و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ارتقای سطح فضای سبز از جمله پارک‌های فرامنطقه‌ای اکباتان و ولایت و احداث پارک 48 هکتاری در کوی شهید مفتح(واقع در بلوار بدیع الزمان) و برفروبی با روش‌های علمی از جمله این اقدامات بوده است.

حسینی گفت: بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست، سنجش کیفیت هوا در همدان در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

15هکتار فضای سبز در سایت حوضچه‌های جمع آوری و مدیریت شیرابه ایجاد شد

رئیس سازمان پسماند شهرداری همدان، گفت: سند مالکیت این سایت از حوضچه‌ها در سال 92 اخذ شده و اقدامات توسعه ای در آن ادامه دارد که در همین راستا 15هکتار فضای سبز شامل گونه‌های مختلف گل محمدی، سنجد، صنوبر و گردو در آن ایجاد شد.

بابک مهدی آزاد از به‌کارگیری پست برق 500 کیلو وات ، 2735 متر سوله و دستگاه پردازش 250 تنی در  این سایت خبر  داد و افزود: سه حوضچه با ظرفیت 40 هزار متر مکعب در این سایت ایجاد شده ضمن اینکه لایه‌های ژئو تکستال د رآن به کار برده شده که غیر قابل نفوذ به سطح‌های زیرین است و بنا داریم در ماه‌های آینده تجهیزاتی را در آن به کار ببریم که سرعت تبخیر این شیرابه‌ها بالا رود.

مهدی آزاد با بیان اینکه پروژه لندفیل نیز در آینده نزدیک کلنگ زنی می‌شود عنوان کرد: همچنین محلی برای نگهداری حیوانات در حوالی این سایت ساخته می‌شود که به این منظور سال گذشته 2100 تن آسفالت با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال در این محل انجام شده که این اقدام نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

نقش رسانه‌ها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی

مدیرکل محیط زیست استان همدان با تاکید بر کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در زندگی روزمره و محیط زیست افزود: نقش رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مهم است و در ابتدای این زنجیره وزارت صمت نقش بسیار مهمی در کاهش مصرف پلاستیک‌ها دارد.

مریم محمدی با اشاره به اینکه شهرداری از مهم ترین سازمانها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است تصریح کرد: جمع آوری صحیح زباله‌ها، تجهیز و ارتقای ماشین آلات حمل زباله و استانداردسازی این مجموعه نقش مهمی در این زمینه دارد.

قطع درختان در یک مدرسه سبب گلایه مندی عضو شورای شهر شد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: حفظ سلامت مردم و حفظ محیط زیست جزو دغدغه‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان است و دولتها و شهروندان و سازمانها هم در این راستا وظایفی بر عهده دارند که باید به آن عمل کنند.

علی اکبر نظری با ابراز گلایه‌مندی از آموزش و پرورش در حفظ فضای سبز مدارس عنوان کرد: متاسفانه مشاهده شده درختان زیادی در یک مدرسه قطع شده و این موضوع جزو حقوق عامه است که نباید خدشه‌ای بر آن وارد شود و آموزش و پرورش باید در تربیت و پرورش افراد جامعه پیشقدم باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • افزایش دمای هوای در زنجان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی