Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه عمرانی سال آینده کشور ۳۰ هزار میلیارد تومان کمتر از امسال خواهد بود و باید تلاش کنیم حق مردم استان را از اعتبارات ملی دریافت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اراک امروز؛ محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی طرحهای ملی استان مرکزی جهت درج در لایحه بودجه سال ١٣٩٧گفت: امسال بودجه عمرانی کشور نسبت به سال گذشته کاهش داشته است و با نگاه منطقی و احساسی در تخصیص اعتبارات ملی به استان به جایی نخواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به اینکه بودجه عمرانی سال آینده کشور ۳۰ هزار میلیارد تومان کمتر از امسال خواهد بود اظهار کرد: امسال بودجه عمرانی کشور ۷۵ هزار میلیارد تومان بود که این رقم در بودجه سال آینده کمتر از ۴۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: این واقعیت های موجود کشور است و همه باید این را بپذیریم و برای جذب اعتبارات بیشتر برای استان تلاش کنیم.

افزایش اعتبارات حوزه آب و راه آهن

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سهم هر گروه از اعتبارات سال ۹۷ مشخص شده است افزود: اکثر بخش ها با کاهش اعتبار مواجه شده اند ولی دولت در اعتبارات سال ۹۷ اعتبارات حوزه آب و راه آهن را افزایش داده است.

حسینی با تاکید بر اینکه سهم اعتبارات استان مرکزی از اعتبارات ملی نسبت به استان های دیگر کمتر است بیان کرد: باید تلاش کنیم حق مردم استان را از اعتبارات ملی دریافت کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این کم بودن اعتبارات استان مرکزی نسبت به سایر استان ها در حالی است که استان مرکزی در بسیاری از شاخص ها(آب، راه ها، بهداشت و درمان) نسبت به سایر استان ها وضعیت مناسبی ندارد.

وی با اشاره به اینکه بدنه کارشناسی استان مرکزی خیلی قوی نیست افزود: برخی از موضوعات را در سطح ملی پیگیری می کنیم ولی به دلیل اینکه در استان بدنه کارشنای قوی نداریم با موضوع مخالفت می کنند و تمام تلاش ها را بی اثر می کنند.

کریمی:
رسیدگی به مشکل آب در شهرک جدید امیرکبیر و شهرستان های خنداب و کمیجان ضروری است

علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک، کمیجان خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: در بودجه های ملی توجه به دو موضوع راه ها و آب، دستاوردهای بزرگی را برای استان به همراه خواهد داشت.

کریمی اظهار کرد: در حوزه راهها، آزاد راه تهران- اندیمشک را داریم که از خرم آباد تا اراک اجرا شده است و بخش اراک تا قم را می توان با تغییر مسیر به سمت سلفچگان، فراهان، تفرش علاوه بر کوتاه کردن مسیر، شهرستان های استان را هم از بن بست خارج کرد.

وی ادامه داد: در حوزه آبرسانی به اراک به دلیل خراب بودن برخی از رینگ ها تمام مناطق اراک نتوانسته اند از آب سد کمال صالح بهره مند شوند.

نماینده مردم اراک، کمیجان خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین شهرک جدید امیرکبیر و شهرستان های خنداب و کمیجان با مشکل آب مواجه هستند که اگر در بلند مدت برای این مناطق برنامه ریزی صورت نگیرد با بحران مواجه خواهیم شد.

نماینده شازند در مجلس:

وجود سه شرکت بزرگ در شازند ضرورت ایجاد بیمارستان سوانح و سوختگی را دوچندان می کند

علی ابرهیمی نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کم توجهی مدیران استانی به شهرستان شازند گفت: شهرستان شازند تنها شهرستانی در کشور است که بیمارستان دولتی ندارد و با پیگیری های انجام شده موافقت ایجاد بیمارستان ۶۴ تخت خوابی برای این شهرستان گرفته شده است.

ابراهیمی اظهار کرد: سال ها است که مطرح می شود بیمارستان سوانح و سوختگی در این شهرستان احداث می شود که در حد حرف باقی مانده است.

وی ادامه داد: وجود سه شرکت بزرگ در این شهرستان ضرورت احداث بیمارستان سوانح و سوختگی را بیش از پیش لازم و ضروری کرده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس:

۵ طرح اولویت دار استان برای دریافت اعتبارات ملی تعیین شوند

علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی محدود است گفت: برای اینکه بتوانیم اعتبارات خوبی را برای استان جذب کنیم لازم است ۵ طرح اولویت دار استان را برای دریافت اعتبارات ملی تعیین و همه برای دریافت اعتبارات اقدام کنیم.

سلیمی با تاکید بر اینکه برخی از ردیف های ملی،بسیار ناچیز هستند و اعتبار چندانی ندارند افزود: باید طرح هایی برای جذب اعتبارات در نظر گرفته شوند که منابع و مبلغ اعتبارات خوبی داشته باشند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه:

کمترین توجه را به اعتبارات ملی حوزه راه داشته ایم

محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه با تاکید بر اینکه در سال های گذشته کمترین توجه را به اعتبارات ملی حوزه راه داشته ایم افزود: متاسفانه به دلیل وضعیت نامناسبی که برخی از محورهای استان دارد شاهد تلفات فراوان هستیم.

منصوری اظهار کرد:در محور ساوه – مامونیه که کمتر از ۱۰  کیلومتر است تا کنون ۶۲۵ نفر کشته شده اند در حالی که بسیاری از افراد هم صدمات جبران ناپذیری دیده اند.

نماینده مردم خمین:

۵۰ درصد مازاد درآمد واریزی استان به خزانه باید به استان برگردد

محمد ابراهیم رضایی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت پروژه های عمرانی استان خوب نیست در حالی که سر سفره خالی از اعتبارات نشسته ایم.

رضایی با انتقاد از تخصیص سهم مازاد درآمدهای استان افزود: علیرغم اینکه استان مرکزی سال ها است درآمد مازاد را به خزانه واریز کرده است و باید ۵۰ درصد از این مازد به استان بر گردد هنوز این امر محقق نشده است.

وی ادامه داد:در حوزه عمرانی و راه  پروژه هایی که مربوط به ۱۷ سال پیش و مربوط به مصوبات سفر مقام معظم رهبری به شهرستان بوده است هنوز اجرایی نشده است.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟