Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست دولت در حوزه معدن برون سپاری و واگذاری معادن به بخش خصوصی دارای اهلیت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت : هیئتی از مقامات شرکت گلنکور برای بازدید از معدن انگوران و ارایه طرح تحقیقاتی هفته های آتی وارد ایران می شود.
مهدی کرباسیان افزود: معدن انگوران از گذشته نقش قابل توجهی در صنعت روی ایران ایفا کرده و ضروری است که با هدف بازدهی بیشتر، تحقیقات کارشناسی جدیدی در این معدن انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت سوئیسی گلنکور از بزرگ ترین شرکت های معدنی دنیا در تولید مواد خام از جمله معدنی است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین درباره تجارت خارجی در حوزه معدن و صنایع معدنی گفت: ارزش صادرات محصولات معدنی
در 7 ماه نخست سال 5 میلیارد و 400 میلیون دلار است.
وی اعلام کرد: با توجه به اینکه طبق آمارها سهم معدن در توسعه ناخالص ملی 5 تا 6 درصد اعلام شده اما سهم 20درصدی این حوزه در مجموع صادرات کشور نشان دهنده اهمیت حوزه معدن و صنایع معدنی در رونق صادرات است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه توجه به حوزه معدن و صنایع معدنی با دیگاه صادرات محور جزو اولویت های دولت و وزارتخانه است، افزود: صادرات فولاد در هفت ماه نخست سال بیش از 4 میلیون و 700 هزار تن بوده است که در صورت تحقق صادرات 8 میلیون تنی تا پایان سال جهت گیری به سمت شاخص های جهانی حوزه فولاد هم محقق می شود.
وی با اعلام اینکه 500 هزار تن صادرات آهن اسفنجی داشته ایم ، اظهار کرد: نقش شرکت های بزرگ صادراتی در توسعه اقتصادی کشورها پررنگ است و فعالیت این نوع شرکت ها در چین و موفقیت این کشور در حوزه معدن و صنایع معدنی، گواه این مسئله است.
کرباسیان در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به دغدغه فعالان اقتصادی در باره مسائل مالیاتی بیان کرد: خوشبختانه وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید بر رسیدگی به مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی دارد و اعتقاد داریم اگر عدالت مالیاتی را تسهیل نکنیم رشد صادرات و تولید متوقف می شود.

برنامه اکتشافی 7500 کیلومتری در استان زنجان

وی از برنامه اکتشافی 7500 کیلومترمربعی ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان زنجان خبر داد و گفت: اکتشاف مبنای توسه معدنی استان زنجان خواهد بود و با تسریع برنامه اکتشافی با رعایت مسائل زیست محیطی در این استان به منابع معدنی بیشتر دست پیدا خواهیم کرد.

ثبت رکورد استخراج 105 هزار تنی در معدن انگوران
جلسه هم اندیشی و بررسی عملکرد مجتمع سرب و روی انگوران با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو، مسئولان و مشاوران این مجموعه برگزار شد.
بنابر گزارش روابط عمومی ایمیدرو، در این جلسه که در محل مجتمع انگوران در شهرستان تکاب برگزار شد ، رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: حدود 350 تا 450 هزارتن فرآوری روی به پشتوانه معدن انگوران داریم و این محدوده پیشرفت های قابل توجهی در حوزه های مختلف داشته است.
کرباسیان با تاکید بر ارائه گزارش استخراج سنگ تراورتن افزود: سیاست دولت در حوزه معدن برون سپاری و واگذاری معادن به بخش خصوصی دارای اهلیت است.
وی در تشریح برنامه های ایمیدرو در زمینه مسئولیت های اجتماعی در شهرستان تکاب گفت: ایمیدرو تامین هزینه احداث واحد درمانی به شرط مساعدت مسئولان محلی منطقه "دندی" را بر عهده خواهد گرفت و احداث جاده زنجان - تکاب طبق توافقنامه با وزارت راه از دیگر برنامه های ما در چارچوب ایفای نقش در مسئولیت های اجتماعی است.

استفاده از مشاور بین المللی
رئیس هیئت عامل ایمیدرو ضمن تاکید بر استفاده از توان مشاوران خبره بین المللی برای پیشبرد اهداف معدنی اظهار کرد: مشاوران باید با بهره مندی از تجارب علمی و فناوری های جدید زمینه نیل به رعایت استانداردهای بین المللی را رقم بزنند.
کرباسیان همچنین از تشکیل جلسات هم اندیشی با دست اندرکاران معدنی کشور برای تامین ماشین آلات این حوزه در روزهای آتی خبر داد.

برنامه های اکتشافی انگوران
در ادامه وجیه الله جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی نیز با بیان اینکه موضوع ریزش به صورت مستمر رصد می شود ، بیان کرد: تسریع در برنامه اکتشافی معادن اطراف محدوده انگوران و اقدامات لازم برای دنبال کردن برنامه شناسایی مواد معدنی جزو برنامه های ما خواهد بود.
در ادامه منصور شبانی مدیرعامل مجتمع سرب و روی انگوران گفت: در این مجتمع 904 نفر نیروی انسانی مشغول به کار هستند.
وی در تشریح فعالیت های اکتشافی در معادن انگوران اعلام کرد: استخراج 105 هزار تن ماده معدنی در یک ماه رکورد محسوب می شود. به طور کلی جلوتر از برنامه ریزی های صورت گرفته حرکت می کنیم و خوشبختانه وضعیت تحقق درآمدها بهبود یافته است.

5 میلیون تن ذخیره روباز
شبانی افزود: طبق قرارداد 5 میلیون و 800 هزار مترمربع باطله برداری داشته ایم و یک میلیون تن باطله بیشتر از برنامه سال به قرارداد اضافه کردیم.
همچنین 5میلیون تن ذخیره ماده معدنی در بخش روباز تا پایان مهر امسال داشته ایم.
وی با اعلام اینکه در این مجتمع تا 50 متر ماده معدنی استخراج شده است، بیان کرد: به حدود 21 هزارتن ماده معدنی در حین آماده سازی رسیده ایم و همچنین 10 هزارتن ماده معدنی فروش رفته است.
مدیر مجتمع سرب و روی انگوران ادامه داد: در بخش محدوده کاری بخش تراورتن، معدن سنگ تراورتن انگوران با ذخیره زمین شناسی در حدود 32 میلیون تن در محدوده پروانه بهره برداری معدن سرب و روی انگوران واقع شده است و 14 میلیون تن رقم پروانه بهره برداری ماست.
وی گفت: طبق آمارها 32 میلیون تن ذخیره زمین شناسی و 14 میلیون تن ذخیره قطعی در این محدوده شناسایی شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز