Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال اصلاح‌طلب گفته است: موسوی و کروبی انسان‌های معمولی نیستند که از آنها خبری نمی‌گیرند!به گزارش بلاغ، «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*** 

موسوی و کروبی انسان‌های معمولی نیستند که از آنها خبری نمی‌گیرند

غلامعلی رجایی، از فعالان اصلاح‌طلب که در زمان حیات مرحوم هاشمی مشاور وی بود، به تازگی در بخشی از مصاحبه خود با سایت جماران گفته است:

«من این حرف را قبول ندارم که حصری وجود ندارد؛ اگر حصر نیست نام این وضعیت را چه می توان گذاشت؛ درست است که در بعضی از محدودیت ها ترک هایی ایجاد شده است اما کماکان حصر باقی است. حداقلش این است که من اطلاع دارم خانواده آقای موسوی گلایه دارند که چرا آقای روحانی از ایشان سراغی نمی‌گیرند. به هر حال آقای مهندس موسوی نخست وزیر حضرت امام و دوره دفاع مقدس است. دولت تا به حال چه ملاحظه‌ای داشته که از این خانواده‌ها خبری نگرفته است؟! اینها انسان‌های معمولی نیستند یکی از اینها یک زمانی نخست وزیر این مملکت و دیگری رئیس پارلمان بود.»[۱]

*باید دقت داشت که ساکنان یک کشور، جملگی در برابر قانون و امنیت ملی آن کشور یکسان هستند و هیچکس بر دیگری رجحانی ندارد.

فی‌الواقع در تفکر اسلام ناب، مسئله «ژن خوب» هرگز پذیرفته نیست و البته تعالیم اسلامی درباره مسئولان و خواص حکومت سخت‌گیری بیشتری هم دارد.

آقایان موسوی و کروبی تا قبل از فتنه سال ۸۸، هرکه بوده‌اند و هرچه کرده‌اند اما مشخصا با ایفای نقش محوری در فتنه دچار «حبط اعمال» شده‌اند و اتفاقا در موقعیت فعلی، سابقه آنها تبدیل به یک وزر و وبال برای آنها نیز می‌شود.

با عنایت به این مقولات، ادعایی تحت عنوان «آنها انسان‌های معمولی نیستند» نه تنها به هیچ‌وجه پذیرفته نیست بلکه این معمولی نبودن از وجه مسئولیت داشتن این افراد؛ اتفاقاً توبیخ و مجازات بیشتری را بواسطه فتنه بزرگ سال ۸۸ شامل آنها می‌کند.

***

سربازانی که چادرهای خود را به مردم دادند...

فرمانده سپاه میان آوارها، سربازان ارتش میان سرما، «منتقدان روی مبل یا در تورنتو»! + عکس

امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز گذشته و هنگام مصاحبه تلفنی با برنامه تلویزیونی «حالا خورشید» به این نکته اشاره کرد که با وجود توزیع گسترده چادر و امکانات امدادی میان زلزله‌زدگان منطقه غرب کشور، اما همچنان کمبودهایی در ساعات اول امداد وجود داشته که به همین دلیل، برخی سربازان وظیفه نیز بصورت داوطلبانه، چادر خود را در اختیار زلزله‌زدگان قرار داده‌اند و خود تا صبح در سرما به سر برده‌اند.

در همین حال، روز گذشته تصاویری از پرسنل و فرماندهان ارتش و سپاه در فرایند امدادرسانی به زلزله‌زدگان نیز در رسانه‌ها منتشر شد که تحسین عمومی را برانگیخت:

*اگرچه سطح خدمات و امداد به زلزله‌زدگان غرب کشور هر لحظه باید فراگیرتر و پرسرعت‌تر شود ولی تجربه بحران زلزله به خصوص در دو فاجعه زلزله بم و زرند در سال‌های ۸۲ و ۸۳ نشان می‌دهد که با وجود تمام انتقادات، اما وضعیت امداد رسانی دولت، سپاه، ارتش و سایر نهادهای مسئول به زلزله‌زدگان عزیز کرمانشاهی در سطح استاندارد قرار دارد.

در همین حال اقدامات مردم‌دارانه فرماندهان و پرسنل ارتش و سپاه پاسداران نیز تحسین و اطمینان خاطر عمومی را برانگیخته است.

حضور فرماندهان ارتش و سپاه در ساعات اولیه زلزله در منطقه و در ادامه سرکشی بدون دیسیپلین آنها از مردم و مناطق زلزله زده در کنار تصاویری از همیاری نظامی‌ها و نیروهای امدادرسان با مردم عزیز زلزله‌زده، توانسته است مشکلات مناطق بحران‌زده را تسکین ببخشید.

با این حال اما عده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از نبود کمک و امداد در مناطق زلزله‌زده و حتی «دزدی» سخن گفته‌اند!

مثلاً روز گذشته فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد چند کامیون حامل کمک‌های امدادی در حال خالی کردن اقلام خود در کنار جاده هستند.

همان عده اشاره شده ضمن بازنشر این فیلم تأکید کردند که دزدان در حال تخلیه اقلام امدادی زلزله‌زدگان هستند و عموم بارهای امدادی نیز در راه غارت می‌شود!

با اینحال اما لحظاتی بعد مشخص شد که این کامیون امدادی در کنار یک روستای زلزله‌زده ایستاده است و کسانی که مشغول تخلیه کامیون هستند نه تنها دزد نیستند بلکه ساکنان زلزله‌زده همان منطقه هستند.

البته خدمات امدادی و ارسال کمک‌های کالایی برای یک منطقه در ساعات اولیه بحران به هیچ وجه خالی از خلل و خطر نیست...

چه اینکه شاید هنوز هم مناطقی باشند که به کمک‌های سریع نیاز داشته باشند و یا شاید برخی از اقلام به دلیل سودجویی به مقصد نرسند اما باید دانست که این رخدادها بخشی از شاکله وقوع بحران هستند که متأسفانه باید گفت در تمام دنیا رخ می‌دهد و منتقدان مبل‌نشین به دلیل عدم حضور در بحران‌ها و یا بی‌خبری از این مقولات؛ با دیدن فیلم شکایات یک فرد و یا با خوانش خبری درباره نرسیدن یک یا چند کامیون امدادی؛ بلافاصله به بهانه یک دستمال قیصریه را به آتش می‌کشند و اینطور نتیجه می‌گیرند که هیچ کمکی به زلزله‌زدگان و بحران‌دیدگان نمی‌شود!

جالب آنکه مثلا رامبد جوان نیز با انتشار یک ویدئو، ضمن بیان اینکه هم‌اکنون در تورنتوی کانادا به سر می‌برد به اظهار همدردی با زلزله‌زدگان و تأکید بر کمک به آنها پرداخت و اما در آخر اینطور گفت که: «نمی‌دونم کِی قراره که آدم‌های بی‌مسئولیت توی ایران جواب پس بدَن»!

رامبد جوان در تورنتو

گفتنیست، پس از وقوع زلزله خونبار بم در سال ۸۲ و کشته شدن بیش از ۳۰ هزار نفر از هموطنانمان، کنفرانس‌های علمی فراوانی درباره «مدیریت بحران در حوادث طبیعی» در کشورهای مختلف و با حضور مدیران مسئول ایرانی در این دو زلزله برگزار شد.

کسانی از صاحبان مقالات این کنفرانس‌ها نیز که به ایران آمده‌اند و سخنرانی‌های دانشگاهی هم داشته‌اند صراحتاً تأکید کرده‌اند که بهترین مدیریت بحران در حوادث طبیعی را در ایران اسلامی شاهد بوده‌اند.

آنها در این زمینه مثال‌های فراوانی از کشورهای دیگر دنیا و حتی از آمریکا داشتند که گاهی تکلیف بی‌خانمان‌ها و حتی اجساد نیز تا هفته‌ها و ماهها نامشخص است و بر همین اساس در این کشورها گاهی بیماری‌های ناشی از تعفن اجساد نامدفون، سبب بروز بیماری‌های اپیدمیک گسترده در مناطق بحران زده می‌شود.

مقوله‌ای که در جمهوری اسلامی ایران و در زلزله‌های بزرگی مثل بم و زرند هرگز رخ نداد. اما مشابه آن در طوفان معروف کاترینا در ایالات متحده، افراد بی خانمان تا ماهها بعد از فاجعه، همچنان در انتظار کمک های اولیه و حتی اسکان موقت بودند.

سیاه‌نمایی‌های اشاره شده در حالی رخ داد که عده‌ای که در روز اول پس از زلزله کرمانشاه به «کاسبان زلزله» مشهور شدند، در گام اول سیاه‌نمایی مبنی بر تلفات گسترده در مسکن مهر و یا کشته شدن هزاران نفر! نیز رسوا شدند.

زیرا بعداً مشخص شد که در مسکن مهر کرمانشاه و سرپل ذهاب (تا زمان نگارش این مطلب) تنها ۲ نفر کشته شده‌اند و تلفات عمومی زلزله هم اگرچه حتی به ازای یک نفر نیز ملت ایران را داغدار می‌کرد اما به نسبت بزرگای زلزله و به دلیل مقاوم بودن عمده ساختمان‌ها، زیاد و در مقیاس زلزله‌های بم و زرند (به ترتیب حدود ۳۴ هزار و یک هزار کشته) نبوده است.

کاسبان زلزله غمبار کرمانشاه، در روز نخست همچنین به دلیل حجم کم تلفات، مجبور شده بودند تصاویری مربوط به زلزله در ایتالیا را باز نشر و در قبال آن نظام اسلامی را متهم کنند...

***

ظریفیان: اصلاح‌طلبان بخاطر ترامپ، از روحانی حمایت کردند!

غلامرضا ظریفیان، از فعالان اصلاح‌طلب، در بخشی از یک مصاحبه با سایت نامه‌نیوز گفته است:

«اصلاح‌طلبان انتظار دارند دولت از نیروهای کارآمدتری در دولت و هم در استانداری‌ها و هم در رده‌های میانی کشور استفاده کند. دولت از شهامت و سرعت بیشتری بر اعمال سیاست‌های درست برخوردار باشد. آنچه در عمل رخ داد انتظارات اصلاح‌طلبان را در چند ماه اخیر تامین نکرد؛ هرچند در مواضع کلان یعنی منافع ملی و واقعیت‌های موجود در کشور و مشکلاتی که در سیاست خارجی و منطقه داشتیم و مشکلاتی که در مورد انتخاب شدن آقای ترامپ و سیاست‌های برخی از کشورهای منطقه به خصوص عربستان بود، باعث شد تا اصلاح‌طلبان ترجیح دهند، با وجود انتقاد از دولت حمایت کنند.»

او می‌افزاید: آنها معتقدند دولت می‌توانست با قدرت بیشتری عمل کند اما از توانایی‌های بیشتری در نظام اجرایی کشور استفاده کند. اصلاح‌طلبان همچنان معتقد هستند ضمن اینکه باید نقش اصلاح‌طلبانه خود را حفظ کنند و نقد مشفقانه به دولت کنند اما معتقدند باید از این دولت حمایت کنند. در عین حال سازوکارهایی را فراهم کنند تا کریدورهای بیشتر برای گفت‌وگوی بیشتر با دولت فراهم آورند.[۲]

*اظهارات ظریفیان را می‌توان در چارچوب پروژه «عبور اصلاح‌طلبان از روحانی» ارزیابی کرد.

چه اینکه پیش از این، بهزاد نبوی هم منکر هرگونه ائتلاف میان چپ‌ها و رئیس‌جمهور روحانی شده بود و مرتضی مبلّغ، دیگر فعال اصلاح‌طلب نیز به تازگی از این گفته است که هیچ ارتباط تشکیلاتی بین ما و روحانی نبوده است![۳]

صحبت‌های ظریفیان، نبوی، مبلغ و... اما در حالی است که رئیس‌جمهور روحانی در عملکرد خود نسبت به دولت گذشته هیچ تغییر نداده است ولی اصلاح‌طلبان متأسفانه از آن جهت که گویا به دنبال بهانه برای طلاق دادن آقای روحانی هستند؛ اینطور عنوان می‌کنند که روحانی در حال چرخش به راست است و یا ضعیف عمل می‌کند!

جالب آنکه آقای روحانی در دولت یازدهم نیز حاضر نشد هیچیک از سمت‌های کلیدی دولت خود را به اصلاح‌طلبان بدهد اما چپ‌ها در همان فضا عنوان می‌کردند که ما فدائیان دولت هستیم، تمام کارهای رئیس‌جمهور قانونیست! و اصلا باید دست روحانی و ظریف را هم بوسید.

کار این قضیه به آنجا رسید که «احمد شیرزاد»، از فعالان ستادی اصلاح‌طلب، چندی قبل در یک گفت‌وگوی تصویری در یکی از خبرگزاری‌های کشور، هنگامی که از وی خواسته شد فقط یک مورد از انتقادات اصلاح‌طلبان به آقای روحانی در ایام دولت یازدهم که مرتبط با مردم بوده باشد را بگوید؛ نتوانست.

به این معنی که سخن آقای ظریفیان مبنی بر «انتقادات اصلاح‌طلبان» حرف مدللی نیست و بیشتر یک بهانه‌جویی سیاسی برای اعلام عبور از روحانی –که تحلیل‌ها می‌گوید محقق می‌شود- بوده است.

گفتنیست، ظریفیان پیش از این نیز طی اظهاراتی با بیان اینکه «روحانی مسئول برجام نیست؛ پای توصیه بزرگان نظام در میان بود!»[۴] تلاش کرد تا با سلب مسئولیت پاسخگویی از رئیس‌جمهور، پروژه «برجام روحانی» را به گردن نظام اسلامی بیاندازد.

اقدام عجیبی که برخی معتقدند از رسوبات ماجرای تأکید اصلاح‌طلبان بر لزوم عتبه‌بوسی از دولت در ایام ماضیه بوده است...

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!

این آثار، ممکن است به دلایل مختلفی از جمله داستان ضعیف، بازیگری ناکارآمد، جلوه‌های ویژه ناکافی یا کیفیت تولید پایین به عنوان بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما شناخته شوند. علاوه بر این، برخی از این فیلم‌ها ممکن است به دلیل استفاده از تاکتیک‌های کلیشه‌ای و پیش‌پاافتاده، بی‌اصالت به نظر بیایند و توانایی‌هایی که برای ایجاد ترس در بیننده دارند را از دست بدهند.

در تشریح این موضوع، می‌توان به این نکات اشاره کرد که برخی بدترین فیلم‌های ترسناک به دلیل از دست دادن تعادل میان ترس و دنیای رمانتیک، به جای جلب توجه و ترس بیننده، باعث خنده و رنجش از موضوع می‌شوند.

برخی از بدترین فیلم‌های ترسناک جدید نیز از داستان‌های پیچیده و پراز ابهام استفاده می‌کنند که باعث عدم درک و اتصال احساسی با شخصیت‌ها می‌شود و این موضوع به تجربه ترس بیننده ضربه می‌زند.

بدترین فیلم‌های ترسناک تمام دوران در ادامه را مشاهده خواهید کرد.

این لیست بر اساس امتیازات سایت Rotten Tomatoes رتبه‌بندی شده است.

کیفیت تولید پایین، اشتباهات فنی ظاهری و جلوه‌های ویژه ضعیف، می‌تواند از دیگر عواملی باشد که باعث شناخته شدن برخی فیلم‌ها به عنوان بدترین در این ژانر می‌شود. در کل، بدترین فیلم‌های ترسناک معمولاً توانایی‌های کافی برای جلب توجه و ایجاد ترس در بیننده را ندارند و به دلایل مختلفی از جمله داستان ضعیف، بازیگری ناکارآمد یا کیفیت تولید پایین، به عنوان فیلم‌هایی که نتوانسته‌اند از پتانسیل ژانر ترسناک بهره‌برداری کنند، شناخته می‌شوند.

دیدار‌های مکرر مولی هارتلی (The Haunting of Molly Hartley)


کارگردان: میکی لیدل
بازیگران: هیلی بنت، کیس کرفورد، شنون وود وارد
سال انتشار: ۲۰۰۸
امتیاز: ۲%

برخی از منتقدین، از این فیلم به دلیل عدم داستان جذاب انتقاد کرده‌اند. ایده و موضوعی که این اثر برای ارائه داستان انتخاب کرده است، به نظر برخی از منتقدان پوچ و کلیشه‌ای می‌آید. برخی از انتقادات معطوف به بازیگری در این فیلم است. بازیگران این اثر، توانایی کافی را برای انتقال احساسات و ارتباط با کاراکترهایشان ندارند که این موضوع می‌تواند تجربه تماشا را کمتر جذاب کند.

یکی از مهم‌ترین عواملی که یک فیلم ترسناک را موفق می‌کند، توانایی آن در ایجاد ترس و اضطراب در بیننده است. برخی از نقد‌ها می‌گویند که The Haunting of Molly Hartley نتوانسته این هدف را به خوبی دنبال کند و به همین دلیل به عنوان بدترین فیلم ترسناک تمام دوران شناخته می‌شود.

وینی پو: خون و عسل (Winnie the Pooh: Blood and Honey)


کارگردان: ریس فریک واترفیلد
بازیگران: ناتاشا توسینی، می‌کلی، کریگ دیوید داوست
سال انتشار: ۲۰۲۳
امتیاز: ۳%

این فیلم، داستان جنایت‌ها و فعالیت‌های غیرقانونی «پو» و «پیگلت» را روایت می‌کند. پس از اینکه «کریستوفر رابین» این دو شرور را رها می‌کند، آنها به شرارت و خباثت مشغول می‌شوند. به گفته برخی از منتقدان، این فیلم اسلشر عناصر اصلی یک اثر در این ژانر را دارد؛ اما فاقد ابتدایی‌ترین اصول اولیه شخصیت‌ها است.

تاریکی (The Darkness)

کارگردان: گرگ مک‌لین
بازیگران: کوین بیکون، راجا میشل، لوسی فرای
سال انتشار: ۲۰۱۶
امتیاز: ۳%

فیلم The Darkness، یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک یک دهه اخیر است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و توسط برخی منتقدان و مخاطبان به عنوان یک فیلم ضعیف و ناموفق مورد بررسی قرار گرفت.

برخی از منتقدان معتقدند که داستان این اثر نسبت به فیلم‌های ترسناک دیگر کمتر جذاب است. این فیلم داستان یک خانواده را روایت می‌کند که با نیرو‌های ماورایی مواجه می‌شوند. انتقاداتی به بازیگران و اجرای عمومی در The Darkness وارد شده بود که این فیلم را ضعیف جلوه داد.

برخی از مخاطبان ممکن است این فیلم را به عنوان یک اثر کلیشه‌ای و بدون اصالت معرفی کنند. عدم ارائه ایده‌های جدید و نوآوری در داستان و اجرا می‌تواند باعث کاهش جذابیت فیلم و ارائه یک تجربه پیش‌بینی‌شده به مخاطبان شود.

ترول ۲ (Troll ۲)

کارگردان: کلودیو فراگاسو
بازیگران: مایکل استفنسون، کانی مک فارلند، جورج هاردی
سال انتشار: ۱۹۹۰
امتیاز: ۵%

ترول ۲ معمولاً به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما شناخته می‌شود و دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. بازیگری در این فیلم اغلب به نظر می‌رسد بی‌انرژی و ناطق است و در برخی موارد، به نظر می‌رسند که آنها به طور کامل درکی از نقش‌های خود ندارند.

اغلب از Troll ۲ به عنوان یک اثر کمدی و ترسناک یاد می‌شود؛ اما بسیاری از لحظات وحشتناک فیلم به جای ایجاد ترس یا هیجان، باعث خنده و شوخی شده و عناصر اصلی آن را از بین می‌برد. داستان نیز ناهماهنگ و ضعیف است و برخی از رویداد‌ها و تصمیمات شخصیت‌ها به نظر می‌رسد غیرمنطقی و بی‌ربط هستند. این امر باعث می‌شود که تجربه تماشای فیلم برای بسیاری از مخاطبان غیرقابل قبول به‌نظر برسد.

شیطان درون (The Devil Inside)

کارگردان: ویلیام برنت بل
بازیگران: فرناندا آندراده، سایمون کوارترمن، ایوان هلموت
سال انتشار: ۲۰۱۲
امتیاز: ۶%

فیلم شیطان درون ردباره یک زن است که در ایتالیا، در طول ماموریت خود، درگیر یک سری اقدامات غیرقانونی در جستجوی حقیقت درباره اتفاقی که برای مادرش رخ داده است، می‌شود. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث می‌شود The Devil Inside به عنوان بدترین فیلم ترسناک تاریخ شناخته شود، اتمام ناقص داستان است. فیلم به طور ناگهانی و بدون پایان مناسب، داستان را تمام می‌کند و برای بسیاری از تماشاگران، این اتمام ناقص باعث تباهی تجربه تماشا می‌شود.

داستان و نوشتار فیلم The Devil Inside نیز به طور کلی ضعیف و ناکارآمد است و برخی از تصمیمات داستانی و رویداد‌ها به نظر می‌رسند که بدون منطق یا توجیه مناسبی اتفاق می‌افتند. بسیاری از تماشاگران و منتقدان اعتقاد دارند که این فیلم اصالتی ندارد و از الگو‌ها و تکنیک‌های کلیشه‌ای استفاده می‌کند.

حلقه‌ها (Rings)

کارگردان: اف. خاویر گوتیرز
بازیگران: ماتیلدا آنا اینگرید لوتز، الکس رو، جانی گالکی
سال انتشار: ۲۰۱۷
امتیاز: ۸%

حلقه‌ها که بر اساس دو فیلم ترسناک Ring محصول سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۰۱ ساخته شده، به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک جدید شناختنه می‌شود. به نظر می‌رسد که این فیلم ایده‌ها و تم‌های موجود در فیلم‌های ترسناک پیشین را کپی کرده، بدون اینکه موفق به ارائه چیزی جدید و نوآورانه باشد. این امر باعث کاهش اثربخشی و جذابیت فیلم می‌شود. برخی از منتقدان اعتقاد دارند که داستان Rings به طور کلی ناقص و ضعیف است و برخی از رویداد‌ها و تصمیمات داستانی بدون توجیه یا منطق واقعی اتفاق می‌افتند.

روح گمشده (Lost Souls)

کارگردان: یانوش کامینسکی
بازیگران: وینونا رایدر، بن چاپلین، سارا وینتر
سال انتشار: ۲۰۰۰
امتیاز: ۸%

یکی دیگر از فیلم‌های ترسناک که نباید ببینید روح گمشده با بازی وینونا رایدر است که سال ۲۰۰۰ منتشر شد و نتوانست توجه مخاطبان ژانر وحشت را به خودش جلب کند. نقد‌ها و بررسی‌های این فیلم منفی بوده و منتقدان آن را به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک معرفی کرده‌اند. به طور کلی، روح گمشده به عنوان یک فیلم ناموفق و بد شناخته می‌شود و توانایی جذب و سرگرم کردن تماشاگران را ندارد.

اسلندرمن (Slender Man)

کارگردان: سیلوین وایت
بازیگران: جوی کینگ، جولیا گلدانی تلس، جاز سینکلر
سال انتشار: ۲۰۱۸
امتیاز: ۸%

بسیاری از تماشاگران و منتقدان احساس می‌کنند که فیلم Slender Man، محصول سال ۲۰۱۸ نتوانست پتانسیل خود را به حداکثر برساند و یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک یک دهه اخیر شناخته می‌شود. بسیاری از آنها معتقدند که داستان این اثر نامتعادل و مملو از خلاء است. روند داستان به طور کلی احساسی و ضعیف پیش می‌رود و تعداد زیادی از تصاویر و صحنه‌ها ناقص و ناکام هستند.

شخصیت‌های این فیلم، اغلب از ارتباطات و احساسات معمولی خارج می‌شوند و قادر به جذب و ارتباط با تماشاگران نیستند. بسیاری از تماشاگران معتقدند که فیلم Slender Man نتوانست احساس و وحشت لازم را به تماشاگران منتقل کند.

سقوط تاریکی (Darkness Falls)

کارگردان: جاناتان لیبسمن
بازیگران: چانی کلی، اما کالفیلد، لی کورمی
سال انتشار: ۲۰۰۳
امتیاز: ۱۰%

در این فیلم، یک روح کینه‌توز به منظور انتقام‌گیری از شهری که ۱۵۰ سال پیش بدون دادگاه او را اعدام کرده بود، در قالب یک پری ظاهر می‌شود و سعی بر انتقام دارد. بسیاری از منتقدان معتقدند که داستان فیلم Darkness Falls ناکافی و تکراری است.

برخی از منتقدان به شخصیت‌ها و توسعه آنها در فیلم انتقاد کرده‌اند. طراحی کاراکتر‌ها و پیشرفت‌شان در طول داستان، به نظر برخی از منتقدان ناکافی است و باعث ایجاد ارتباط کمتری با تماشاگران می‌شود.

برامز: پسر ۲ (Brahms: The Boy II)

کارگردان: ویلیام برنت بل
بازیگران: کیتی هلمز، اوین یومن، کریستوفر کانوری
سال انتشار: ۲۰۲۰
امتیاز: ۱۰%

فیلم Brahms: The Boy II، به دلیل عوامل مختلفی مانند داستان ضعیف و ابتکارات ناکافی، نمرات پایینی دریافت کرد و یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما تبدیل شد. به گفته برخی از منتقدان، این اثر بدون ذره‌ای عنصر تخیلی و ترسناک است و حتی داستان وحشتناکی را ارائه نمی‌کند.

بزرگ‌ترین مشکلی که برامز: پسر ۲ را به بدترین فیلم ترسناک تاریخ تبدیل می‌کند این است که تقریباً هیچ چیز تازه‌ای در داستان خود ندارد. این فیلم فضای خوبی را در اختیار دارد؛ اما آنها را در میانه راه گم می‌کند و نهایتاً به یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تبدیل می‌شود.

منبع: فیگار

tags # هالیوود ، فیلم ترسناک سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • دست مریزاد فرمانده ارتش به سپاه
  • فرمانده کل ارتش: عملیات وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • فرمانده کل ارتش: وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • فرمانده ارتش: پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهیم داد