Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تمامی دستگاه ها و بانک های سرپل ذهاب باید صبح روز شنبه باز و به مردم ارائه خدمت کنند، گفت: مدیران کل نیز موظف به تامین نیازهای دستگاه های اجرایی و مردم هستند. آفتاب‌‌نیوز : هوشنگ بازوند پنجشنبه شب در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمانشاه در سرپل ذهاب با بیان اینکه دستگاه های اجرایی باید قادر به رفع مشکلات خود باشند، افزود: ادارات دولتی نباید مردم را برای ارائه خدمات منتظر بگذارند و آن اداره هایی که ساختمان خود را در اثر زلزله از دست داده اند نیز باید در چادر امکانات خود را راه اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام نهادها و سازمان های امدادی مستقر در شهر و روستاهای سرپل ذهاب هم اکنون تعدادی چادر برای اسکان موقت روستاییان و لکه گیری خانواده های بازمانده در نظر گرفته شده است. با توجه به شروع فصل سرما تمامی امکانات و فعالیت ها باید به سمت خروج از اسکان اضطراری و تامین اسکان موقت آسیب دیدگان معطوف شود.
بازوند وضعیت فعلی زباله ها در سطح شهر سرپل ذهاب را غیرقابل قبول عنوان کرد افزود: انتظار می رود نهادهای متولی از جمله شهرداری های کرمانشاه، تهران و سرپل ذهاب این مشکل را صبح روز جمعه مرتفع کنند.با توجه به تالمات روحی شهروندان وجود زباله در خیابان ها و معابر در روحیه مردم تاثیر منفی داشته و همچنین مشکلات متعدد بهداشتی را به دنبال دارد.
استاندار کرمانشاه بر اتمام هرچه زودتر ارزیابی خسارت ها تاکید کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تسریع در اتمام ارزیابی ها و کمک به مردم، تمامی ساختمان های آسیب دیده را با سقف تعمیری در نظر بگیرد و ساختمان تخریب شده را نیز سریعا اعلام کند. اقدام دولت بی نظیر است چرا که تاکنون دولت در عرض یک روز این کمک ها را مصوب، تامین اعتبار و نقدینگی آن را نیز تامین کرده است.
وی بر ایمن کردن و کانال کشی چادرهای اسکان موقت در سطح شهر سرپل ذهاب تاکید کرد و گفت: این اقدام باید با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری انجام بپذیرد. آسیب دیدگانی که در مدارس اسکان یافته اند نیز طی چند روز آینده در مناطق دیگر اسکان موقت داده می شوند تا بازگشایی مدارس نیز به سرعت انجام بپذیرد.
 
در توزیع امکانات برای زلزله‌زدگان سردرگمی وجود دارد
ایسنا نوشت: 
فرهاد تجری با انتقاد از نبود یک مدیریت واحد و یکپارچه برای توزیع کمک‌ها به زلزله زدگان عنوان کرد: در ابتدای کار دستگاه‌ها آمادگی چندانی نداشتند و به همین دلیل کمک‌ها به خوبی توزیع نمی‌شد.امیدواریم در روزهای آینده با هماهنگی‌هایی که انجام شده وضعیت بهتر شود.
وی مهمترین نیاز کنونی مردم را چادر عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه مقداری از بار چادرها در مسیر مورد مزاحمت قرار گرفت که در این بخش هم هماهنگی‌هایی صورت گرفته که نیروهای انتظامی مقتدرانه پای کار بیاید و توزیع چادرها را بهتر و در تمام نقاط داشته باشیم.متاسفانه امدادرسانی به روستاها بسیار ضعیف است و این ضعف نیز ناشی از همان سردرگمی و پراکندگی توزیع امکانات است.
وی اسکان اضطراری و تامین چادر را مهمترین اولویت مناطق زلزله زده دانست و تاکید کرد: پس از آن تا قبل از شروع فصل سرما باید اسکان موقت را در اولویت قرار بدهیم که شخص رئیس جمهور هم در خصوص کمک بلاعوض برای اسکان موقت قول‌هایی دادند. باید هرچه سریع تر ساز و کارهای بازسازی نیز فراهم شود، امیدواریم قول‌هایی که مسئولین در خصوص کمک به مناطق زلزله زده برای بازسازی دادند مشمول زمان نشود.: البته مجمع نمایندگان استان در حضور رئیس جمهور تاکید کردند که این وعده‌ها فراموش نشود و تلاش می‌کنیم این قول‌ها را به صورت مکتوب و رسمی ثبت و ضبط کنیم.
وی در ادامه به موضوع تخریب بیمارستان تازه ساز اسلام آبادغرب و مسکن مهر سرپل ذهاب هم اشاره کرد و ادامه داد: عدم اعمال نظارت صحیح در این پروژه‌ها موج می‌زند، چرا باید زیرساخت‌هایی که میلیاردها تومان برای آن هزینه شده با این زلزله فروبریزد. خصوصا امکانات بخش دولتی که انتظار می‌رود آسیب پذیری کمتری داشته باشند. پس کسانی‌که که در ساخت، نظارت، واگذاری و تحویل گرفتن دخالت داشتند باید پاسخگو باشند.منبع: ایرنا 

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • طغیان رودخانه روستای داره لار اسد شهرستان سرپل ذهاب
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات