Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، پس از وقوع زلزله مهیب 21 آبان، اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصمیم گرفت تمامی مدارس را در دو نوبت صبح و عصر در روزهای دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل اعلام کند.
پس از عادی شدن شرایط در اغلب نقاط استان کرمانشاه، مدارس بیشتر شهرهای استان که یا متاثر از وقوع زلزله نبوده و یا آسیب و خسارت کمتری دیده بودند، آماده بازگشایی برای حضور دانش آموزان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما سئوالی که مطرح می شود در خصوص وضعیت دانش آموزان شهرهای زلزله زده ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب و قصرشیرین است که مدارس این شهرها متحمل بیشترین خسارت شده و تعداد زیادی از آنها با خاک یکسان و یا امکان استفاده را دیگر ندارند.
در همین رابطه مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه و همچین مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا آخرین وضعیت مدارس تخریب شده استان و تمهیدات اندیشیده شده برای بازگشت دانش آموزان به مدارس را تشریح کردند.

* تخریب 78 مدرسه با 415 کلاس درس در مناطق زلزله زده کرمانشاه
مرزبان نظری مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه دراین باره گفت که از 757 باب مدرسه شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، قصرشیرین، دالاهو و گیلانغرب با 2 هزار و 854 کلاس درس، 78 مدرسه با 415 کلاس درس به صورت کلی تخریب و غیر قابل استفاده شده است.
وی همچنین به تعداد مدارس تخریب شده در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اشاره و اظهار کرد: سرپل ذهاب با تخریب 29 مدرسه متشکل از 158 کلاس درس بیشترین آسیب را دراین بخش متحمل شده است.
نظری افزود: درثلاث باباجانی نیز 39 مدرسه با 186 کلاس درس تخریب و غیر قابل استفاده شده است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه همچنین با اشاره به تخریب 5 مدرسه در دالاهو و گهواره با 29 کلاس درس، افزود: 3 مدرسه در قصرشیرین با 18 کلاس و 2 مدرسه نیز در گیلانغرب با 24 کلاس درس تخریب شده اند.
وی با بیان اینکه در مجموع 11 درصد مدارس مناطق زلزله زده استان کرمانشاه تخریب شده است، گفت: ساختمان این مدارس عموما بیش از 30 سال قدمت داشته اند.
نظری تصریح کرد: با توجه به این وضعیت به 250 دستگاه کانکس برای استقرار اضطراری دانش آموزان و آغاز فعالیت های آموزشی در منطقه نیاز داریم.

* آماده بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده استان هستیم
حسین پارساپور مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز از آمادگی این اداره کل برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده استان و ورانه کردن دانش آموزان به کلاس های درس خبر داد.
وی افزود: از آن جایی که بسیاری از مدارس شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و قصرشیرین تخریب شده تعداد زیادی از دانش آموزان امکان استفاده از مدارس قبلی خود را ندارند.
پارساپور گفت: در هماهنگی صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش، مدارس سالم و قابل استفاده را 2 و یا حتی 3 شیفته خواهیم کرد تا امکان ادامه تحصیل دانش آموزان زلزله زده فراهم شود.
مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه خاطرنشان کرد: مشکلی برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده نداریم اما شرایط روانی منطقه فعلا این اجازه را به ما نمی دهد.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش آمادگی خود را به مسئولان برای بازگشایی مدارس حتی در چادر نیز اعلام کرده اما باید شرایط روانی دانش آموزان برای بازگشت به مدرسه فراهم گردد.
پارساپور به تعداد دانش آموزان ساکن در مناطق زلزله زده نیز اشاره و اظهار کرد: در سرپل ذهاب 16 هزار و 473 دانش آموز، در ثلاث باباجانی 6 هزار و 485 دانش آموز و در قصرشیرین نیز چهار هزار و 82 دانش آموز در مقاطع مختلف، تحصیل می کنند.
مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: متاسفانه در زلزله اخیر غرب استان، 21 دانش آموز نیز جان خود را از دست دادند.
وی تصریح کرد: تمامی مدارس استان به جز شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و ثلاث باباجانی از روز شنبه (26 آبا) دائر و دانش اموزان در کلاس های درس حاضر خواهند شد.
زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب در استان کرمانشاه به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
به گفته معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، بیش از 31 هزار واحد مسکونی در این زلزله به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزیی شده است.
دراین حادثه 432 نفر جان خود را از دست داده و 9 هزار و 397 نفر نیز مصدوم شد.
7458**1625
خبرنگار:مسعود اسماعیلی ** انتشار: محسن فتاحی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه