Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین تصمیم برای بازگرداندن روال امور کرمانشاه به شرایط عادی امروز به اجرا درآمد.تمامی دستگاه‌ها و بانک‌های سرپل ذهاب با مهلت تعیین شده توسط «هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه باید امروز صبح (شنبه) باز و به مردم ارائه خدمت کنند. همچنین مدیران کل نیز موظف به تأمین نیازهای دستگاه‌های اجرایی و مردم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /استاندارکرمانشاه در جلسه شورای مدیریت بحران این استان در سرپل ذهاب با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید قادر به رفع مشکلات خود باشند، افزود: دستگاه‌های اجرایی نباید مردم را برای ارائه خدمات منتظر بگذارند و آن اداره‌هایی که ساختمان خود را بر اثر زلزله از دست داده‌اند نیز باید در چادر امکانات خود را راه‌اندازی کنند.به گفته وی، طبق اعلام نهادها و سازمان‌های امدادی مستقر در شهر و روستاهای سرپل ذهاب هم‌اکنون تعدادی چادر برای اسکان موقت روستاییان و خانواده‌های بازمانده در نظر گرفته شده است.

استاندارکرمانشاه ادامه داد: با توجه به شروع فصل سرما تمامی امکانات و فعالیت‌ها باید به سمت خروج از اسکان اضطراری و تأمین اسکان موقت آسیب دیدگان معطوف شود.بازوند وضعیت فعلی زباله در سطح شهر سرپل ذهاب را غیرقابل قبول عنوان کرد و افزود: انتظار می‌رود نهادهای متولی از جمله شهرداری‌های کرمانشاه، تهران و سرپل ذهاب این مشکل را هرچه سریعتر رفع کنند. با توجه به تألمات روحی مردم، وجود زباله در خیابان‌ها و معابر در روحیه آنان تأثیر منفی داشته و همچنین مشکلات متعدد بهداشتی را به‌دنبال دارد.وی بر اتمام هرچه زودتر ارزیابی خسارت‌ها تأکید کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تسریع در اتمام ارزیابی‌ها و کمک به مردم، تمامی ساختمان‌های آسیب دیده را با سقف تعمیری در نظر بگیرد و ساختمان تخریب شده را نیز سریعاً اعلام کند.

بازوند در خصوص تخصیص کمک‌های دولت به زلزله زدگان، افزود: دولت در مدت زمان یک روز این کمک‌ها را مصوب، تأمین اعتبار و نقدینگی آن را نیز تأمین کرده است.وی بر ایمن کردن و کانال کشی چادرهای اسکان موقت در سطح شهر سرپل ذهاب تأکید کرد و گفت: این اقدام باید با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری انجام شود. آسیب دیدگانی که در مدارس اسکان یافته‌اند نیز طی چند روز آینده در مناطق دیگر اسکان موقت داده می‌شوند تا بازگشایی مدارس نیز بسرعت انجام پذیرد. 6هزارو 580 میلیارد ریال تسهیلات و 2 هزار و 810 میلیارد ریال کمک بلاعوض در جریان سفر اخیر رئیس جمهوری به آسیب دیدگان زلزله استان کرمانشاه تخصیص یافته است.

شروع بازسازی مناطق زلزله زده بزودی
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه به‌منظور ساماندهی مناطق زلزله زده استان، کار بازسازی این‌ مناطق بزودی شروع می‌شود، گفت: روند توزیع اقلام‌ کمک‌های مردمی بین زلزله زدگان ادامه دارد و مهم‌ترین نیاز مردم زلزله زده چادر و پتو است. یک سوم چادرهای ارسال شده برای مناطق زلزله زده به دست مردم رسیده است.وی با بیان اینکه توزیع آب آشامیدنی بین‌ زلزله‌زدگان مطلوب است، اظهارداشت: برای توزیع مطلوب مواد غذایی بین آسیب‌دیدگان هم باید چاره‌ای اندیشیده شود.

سیل کمک‌های مردم از سراسر کشور
«مجتبی نیک کردار» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه هم سیل کمک‌های مردمی از سراسر کشور و تلاش شبانه روزی مسئولان را آنقدر چشمگیر دانست که باعث شده آرامش به مناطق زلزله زده استان کم کم باز گردد.معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با قدردانی از سیل کمک‌های مردمی به منطقه از مردم خواست، تا کمک‌های خود را برای انبار کردن و مدیریت  صحیح توزیع به ستاد مدیریت بحران استان و هلال احمر تحویل بدهند. وی با اشاره به اینکه شبکه اصلی برق شهرها و روستاهای منطقه زلزله‌زده وصل است، افزود: از 240 روستای دشت ذهاب فقط آب 20 روستا وصل نیست، همچنین به شبکه اصلی سرپل ذهاب گاز تزریق شده و 51 هزار تخته چادر نیز توزیع شده و از نظر ارزاق اوضاع خوب است.

بازگشایی مدارس کرمانشاه از امروز
در همین حال، «حسین پارساپور» مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از آمادگی این اداره کل برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده استان و روانه کردن دانش‌آموزان به کلاس‌های درس خبر داد و افزود: تمامی مدارس استان بجز شهرستان‌های سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و ثلاث باباجانی از امروز شنبه دایر و دانش‌آموزان در کلاس‌های درس حاضر خواهند شد.

وی افزود: مشکلی برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده نداریم، اما شرایط روانی منطقه فعلاً این اجازه را   نمی‌دهد. در هماهنگی صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش، مدارس سالم و قابل استفاده را 2 یا حتی 3 شیفته خواهیم کرد تا امکان ادامه تحصیل دانش‌آموزان زلزله زده فراهم شود. پارساپور به تعداد دانش‌آموزان ساکن در مناطق زلزله زده اشاره کرد و افزود: در سرپل ذهاب 16 هزار و 473 دانش‌آموز، در ثلاث باباجانی 6 هزار و 485 دانش‌آموز و در قصرشیرین نیز 4 هزار و 82 دانش‌آموز درمقاطع مختلف، تحصیل می‌کنند. از طرفی، در زلزله اخیر غرب استان، 21دانش‌آموز نیز جان خود را از دست دادند.همچنین «مرزبان نظری» مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه نیز گفت که از 757 باب مدرسه شهرستان‌های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، قصرشیرین، دالاهو و گیلانغرب با 2 هزار و 854 کلاس درس، 78 مدرسه با 415 کلاس درس به صورت کلی تخریب و غیر قابل استفاده شده است./ روزنامه ایران 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه‬ فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی‬ استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد ساعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این ساعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند خصوصاً عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

کد خبر 6093705

دیگر خبرها

  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • سرویس‌دهی در خط ۵ مترو به حالت عادی بازگشت
  • تردد در خط ۵ مترو به روال عادی بازگشت
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب
  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز