Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بعد از زلزله هفته گذشته در مناطق غربی کشور به ویژه در استان کرمانشاه که موجب آسیب‌های جدی به محل مسکونی در شهرها و روستاهای آن شد، شبکه بانکی و همچنین دولت در راستای حمایت برای بازسازی این مناطق تصمیماتی گرفتند.

در کنار کمک‌هایی که هر یک از بانک‌ها به طور مستقل اعم از نقدی و غیرنقدی در روزهای اخیر برای کمک به زلزله‌زدگان در نظر گرفته‌اند، در نتیجه مصوبه‌ای در کمیسیون اعتباری بانک مرکزی قرار بر این شد تا تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی برای هر خانوار به منظور بازسازی محل سکونت آنها در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما طولی نکشید که هیات دولت در جلسه‌ هفته گذشته خود مصوباتی برای شبکه بانکی و البته سازمان برنامه و بودجه به منظور تامین مالی در مناطق  آسیب زده داشت. بر این اساس قرار شد در مجموع ٦٥٩ میلیارد تومان از سوی شبکه بانکی و ٢٨١ میلیارد تومان هم از منابع بودجه‌ای به صورت کمک های بلاعوض اختصاص پیدا کند.

اعلام اخیر نوبخت- رئیس سازمان برنامه و بودجه -در رابطه با برنامه تسهیلات رسانی به مناطق زلزله‌زده با این توضیح همراه بود که قرار است از دو محل به این خانوارها کمک شود. یکی از طریق تسهیلات ارزان قیمت که برآورد شده با توجه به اینکه ۱۱ هزار خانوار روستایی و ۴۵۰۰ خانوار شهری دچار آسیب شده‌اند، به هر خانوار روستایی ۲۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۳۵ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اختصاص پیدا کند که شامل کارمزد ۴ درصدی خواهد بود.

همچنین علاوه بر تسهیلات نوسازی، دولت به هر خانوار روستایی ۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۶ میلیون تومان کمک بلاعوض خواهد شد.

این در حالی است که نوبخت اعلام کرده که بخشنامه‌های مربوطه برای اجرای این مصوبات به بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده و پرداخت این تسهیلات به زودی در دستور کار قرار می‌گیرد.

همچنین در رابطه با تسهیلاتی که برای تامین لوازم ضروری در نظر گرفته شده، باید یادآور شد آنچه پیشنهاد شده بود سه میلیون تومان برای لوازم خانگی و دو میلیون تومان کمک بلاعوض بود. اما نوبخت می‌گوید رئیس کل بانک مرکزی این رقم را بالاتر در نظر گرفته و قرار شده که ۱۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه برای خانواده‌های زلزله‌زده اختصاص یابد که علاوه بر آن دو میلیون تومان کمک بلاعوض نیز در مجموعه این بسته به خانوار اختصاص خواهد یافت.

آن طور که نوبخت اعلام کرده زمان بازپرداخت تسهیلات به خانواده‌های زلزله حدود ۱۵ سال در نظر گرفته شده است و برای تعمیر این مدت هفت سال و برای تسهیلات لوازم خانگی بازپرداخت‌ها ۵ ساله خواهد بود.

بر اساس اعلام اخیر محمدرضا حسین‌زاده-رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی- قرار بر این شده تا از هفته جاری و از امروز همزمان با ۲۷ آبان ماه تشکیل پرونده برای خانواده‌های زلزله زده به منظور دریافت تسهیلات در دستور کار بانک های قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه لرستان، اظهار داشت: اعتبار مربوط به جز سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده است پرداخت ۷۰ درصدی است که امیدواریم باتوجه‌به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار لرستان در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیم، ی گفت: در جز چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به‌خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تا کنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

کد خبر 6094995

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا