Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد - ایرنا - مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت: در دولت یازدهم اجرای طرح های مهارتی و تواتمندسازی برای دانش آموزان دختر در راستای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نسبت به گذشته افزایش داشته است.

مهناز احمدی عصر سه شنبه در گردهمایی مشاورین امور بانوان ادارات کل آموزش و پرورش کشور که در مشهد برگزار شد، افزود: از جمله طرح های انجام شده در حوزه دانش آموزان دختر، طرح بهبود وضعیت بهداشتی آنان است که با همکاری دفتر معاونت امور زنان رئیس جمهوری اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در اجرای این طرح تولید کتاب، لوح فشرده و بسته های بهداشتی برای دانش آموزان دختری که توان فراهم کردن لوازم بهداشتی را نداشتند، محقق شد.
وی اظهار کرد: طرح آموزش مهارت های ارتباطی از جمله طرحهای دیگر با محوریت دانش آموزان دختر بود که با همکاری دفاتر مشاوره و انجمن اولیاء و مربیان بود و هدف آن توانمندسازی دانش آموزان برای برقراری ارتباط با هم سن و سالان و یا حدود و چگونگی ارتباطات با جنس مخالف بود که متاسفانه امروز به یکی از معضلات به ویژه در استان های بزرگ کشور تبدیل شده است.
احمدی با تشریح طرح آموزش حقوق و تکالیف در حوزه دانش آموزان دختر گفت: این طرح که مورد تاکید رئیس جمهوری نیز می باشد، برای حفظ تعادل و توازن و شناخت کافی از همه حقوق و تکالیف شهروندی در زمان خروج از مدرسه است که بعد از بازخوردهای مناسب، مدارس دوره دوم متوسطه پسرانه را نیز مشمول اجرای این طرح شد.
مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: طرح های این وزارتخانه در حوزه بانوان در راستای تحقق سند تحول بنیادین است و در کنار تمام این طرح ها برنامه ریزی و سیاست گذاری برای استفاده از پتانسیل مدیریتی زنان انجام شده است.
وی یادآور شد: بر اساس فرمایش امام راحل دخالت در امور اساسی مملکت به عنوان تکلیف برای بانوان محسوب می شود و امروز زنان باید در کنار مردان در سیاست گذاری های عالی شرکت داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: این نهاد در افزایش سهم مدیریتی بانوان در آموزش و پرورش پیشتاز است.
علیرضا کاظمی افزود: دستورالعملی برای افزایش سهم مدیریتی بانوان در ادارات آموزش و پرورش استان تدوین شده است.
وی بیان کرد: مشاورین امور بانوان ادارات آموزش و پرورش در استان ها با وجود تمام چالش های متعددی که این حوزه به جهت وسعت منابع انسانی دارد باید مدیریت بانوان را در سطوح مختلف رصد کنند و از ظرفیت های ویژه در بخش های مختلف استفاده نمایند.
گردهمایی سه روزه مشاورین امور بانوان ادارات کل آموزش و پرورش استان های سراسر کشور از امروز و با حضور دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش آغاز و تا روز پنجشنبه دوم آذر ماه ادامه خواهد داشت.
7489/507
خبرنگار:میترا عبداللهی**انتشار دهنده:شاهین فرشاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد