Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه اکثر صنایع استان فرسوده هستند گفت: صنعت استان مرکزی نیازمند خدمات فناوری جدید و نو است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی روز سه‌شنبه در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مرکزی گفت: استان مرکزی یک استان صنعتی است که استفاده از فناوری‌های نوین صنعتیمی‌تواند در تولید کمک شایانی را به این استان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده با اشاره به اینکه اکثر صنایع استان فرسوده هستند، اظهار کرد: صنایع استان برای اینکه بتواند در بازار، رقابت جدی داشته باشند نیازمند نوسازی و بهسازی با استفاده از فناوری های به روز هستند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد تک محصولی و وابسته به نفت برازنده کشور نیست، ادامه داد: در عصری که علم و دانش و فناوری های نوین حرف نخست را در تولید ثروت می زند، متاسفانه اقتصاد کشور تک محصولی است و همچنان به نفت وابسته است، باید از تحقیق و پژوهش برای رونق اقتصاد کمک گرفت.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در استان مرکزی نیازمند خدمات فناوری و تکنولوژی‌های نوین هستیم، افزود: همه اعضای کارگروه باید استان را در رسیدن به این هدف یاری کنند.

آقازاده به ظرفیت های علمی و دانش آموزی استان مرکزی اشاره کرد و ادامه داد: وجود ۸۰ هزار دانشجو و ۳۰۰ هزار دانش آموز که در بین آنان نخبگان علمی بسیاری وجود دارد، می‌تواند زیربنای خوبی برای توسعه همه جانبه استان باشد.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی هم نباید از پژوهش غافل شد، افزود: استفاده از فناوری‌های جدید در کشاورزی می‌تواند به موضوع بحران کم‌آبی کمک کند.

سرپرست دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی:

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوروی استان مرکزی

سعید موسایی سرپرست دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی گفت: ۲۵ آذر در تقویم تحت عنوان هفته پژوهش و ۲۱ الی ۲۷ آذرماه تحت عنوان هفته پژوهش در کشور نام‌گذاری شده است.

موسایی اظهار کرد: هفته پژوهش امسال تحت عنوان «پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری زیر بنای تولید و اشتغال» نامگذاری شده است.

وی ادامه داد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح استان، تشویق پژوهشگران، بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و تبیین وضع موجود پژوهشی استان از اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری در استان است.

سرپرست دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی با اشاره به اینکه برنامه‌های مختلفی در سطح استان به مناسبت هفته پژوهش پیش‌بینی شده است، گفت: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوروی، رونمایی از دستاوردهای جدید، برگزاری تجلیل از برگزیدگان پژوهشی، مستندسازی یافته‌های پژوهشی استان، برگزاری نشست های تخصیصی و .. از جمله این برنامه‌ها است.

رئیس دانشگاه اراک:

نقش پژوهش در رفع مشکلات اقتصادی دیده نشده است

سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک و دبیر هفته پژوهش در استان مرکزی گفت: امیدواریم کارگروه آموزش و پژوهش استان مرکزی فقط مختص هفته پژوهش نباشد و در طول سال هم شاهد برگزاری منظم این کارگروه باشیم.

حمیدی با اشاره به اینکه چند سالیست که کشور در حوزه اقتصادی با مشکلاتی مواجه است، اظهار کرد: این مشکلات رفع نخواهد شد مگر اینکه علم و پژوهش جایگاه خودش را در کشور پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه هنوز درد علم و پژوهش در کشور احساس نمی‌شود، افزود: تا زمانی که شرایط به همین صورت باشد مشکلات هم به قوت خود باقی خواهند ماند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی:

۴۰ واحد صنعتی استان قابلیت دانش‌بنیان شدن را دارند

مصطفی آمره مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی گفت: موضوع انتخاب پژوهشگران برتر حوزه صنعت استان به شرکت شهرک‌های استان واگذار شده است.

آمره اظهار کرد: براساس دو شاخص کلی خلاق بودن، کارایی و اثر بخشی که هر کدام دارای زیر شاخه‌های مختلفی بودند ۳۵ طرح و ایده پژوهشی ارائه شده در حوزه صنعت استان بررسی شد که پس از اتمام بررسی‌ها طرح برتر انتخاب و معرفی خواهد شد.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی با اشاره به اینکه ۴۰ واحد صنعتی استان قابلیت دانش‌بنیان شدن را دارند، گفت: این واحدها شناسایی شده‌اند.

رقیه یادگاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: مسئول کمیته انتخاب پژوهشگران برتر دستگاه‌های اجرایی به عهده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گذاشته شده است.

یادگاری اظهار کرد: تاکنون ۳۰ نفر از دستگاه‌های اجرایی استان آثار پژوهشی خود را به این کمیته ارسال کرده‌اند که بعد از بررسی در نهایت سه نفر به عنوان پژوهشگر برتر دستگاه های اجرایی استان انتخاب خواهند شد.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر سلمانی روز پنجشنبه در جلسه تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی در شهرستان سراب، افزود: همواره و تحت هر شرایطی دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا باید در اولویت برنامه‌های خادمان این خانواده‌ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد و هیچ یک از مدیران شهرستانی نباید اجازه دهند در لابلای مشغله‌های روزمره، پدران و مادران شهدا مورد کم مهری قرار بگیرند.

وی، رؤسای ادارات شهرستانی بنیاد در سطح آذربایجان شرقی را مکلف به اختصاص حداقل یک روز از هفته برای دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا دانست و اظهار کرد: در انجام این وظیفۀ مهم نیز باید اثربخش بودن و کیفیت دیدارها مد نظر باشد و مسائل و مشکلات خانواده‌های بزرگوارِ دیدار شونده، شناسایی و احصاء شود و تا حصول نتایج مطلوب و رفع مشکلات، درخواست‌ها و مسائل مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

سلمانی با تاکید بر اینکه باید قدر مادران و پدران شهدا را بدانیم، ادامه داد: متأسفانه روزی نیست که برخی از پدران و مادران بزرگوار شهدا را از دست می‌دهیم و از این رو باید همان‌هایی را که در قید حیات هستند، پاس داشته و تکریم کنیم.

وی هدف از طراحی و اجرای نشست‌های منطقه‌ای را بررسی موانع، مشکلات و چالش‌ها برای پیدا کردن راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ دانست و خواستار اهتمام همکاران شهرستانی بنیاد به مطالعه دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی شد و گفت: تسلط به دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها علاوه بر مطلوب شدن و سرعت گرفتن آهنگ خدمات رسانی به جامعۀ معزّز ایثارگری، رضایتمندی بیش از گذشتۀ خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران را به دنبال دارد.

کد خبر 6088633

دیگر خبرها

  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • اولویت‌های پیشنهادی مجلس برای شکوفایی اقتصادی کشور منتشر شد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید