Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- نرگس کلباسی، بانوی خیرایرانی این بار همراه با سیل خدمت رسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه به میدان آمد تا این بار در میان هموطنان خودش جریان زندگی را از زیر آوارهای ناامیدی بیرون بکشد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – مریم یاوری: زلزله غرب کشور این روزها سیل عظیم حرکت‌های انسان دوستانه مردم ایران را جاری ساخته و از شمال، جنوب، مرکز و شرق کشور به کمک مردمان حادثه دیده غرب شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصفهانی‌ها این بار نیز از غافله کمک به هم‌نوعان خود در شهرهای غرب کشور عقب نمانده و از دقایقی پس از اعلام زلزله در استان‌های غربی با اعزام تجهیزات و متخصصان مورد نیاز به یاری مردم زلزله زده شتافتند.

اما در کنار همه امدادرسانی‌هایی که طبق روال در حوادث مختلف انجام می‌شود و دستگاه‌های متولی از جمله هلال احمر، کمیته امداد، بهزیستی و ... کمک‌های مردمی را جمع آوری می‌کنند این بار سلبریتی‌های مردمی نیز پا به میدان گذاشته و با تشویق مردم نسبت به کمک‌ به مردم زلزله زده کرمانشاه اقدام کردند.

نرگس کلباسی از جمله سلبریتی‌های امروز ایرانی و اصفهانی است که چندی پیش در حمایت از کودکان یکی از روستاهای هند سنگ تمام گذاشت و با همه دارایی‌اش شش سال در تنهایی، بی خبری و سکوت، در میان کوهستان‌های روستایی در هندوستان برای کودکان نابینا مادری کرد و در ادامه راه بسیاری از افراد به مخالفت با او بلند شد چراکه کسب و کار بسیاری از اشخاص توسط این کودکان پیش می‌رفت. آنها در این مسیر تصمیم گرفتند نرگس کلباسی را از میدان به درکرده و در این راه حتی اتهام دزدی و قتل نیز به او وارد کردند.

پس از مدتی بی‌عدالتی‌، همه سنگ‌ها را پیش روی این دختر ایرانی قرار داد و پس از تحمل رنج‌های فراوان با قرار دادن نامه‌ای در شبکه‌های اجتماعی اعلام بی گناهی کرد و خواستار آزادی‌اش بود، که در این بین بسیاری از مردم ایران با راه‌اندازی کمپین حمایت از نرگس کلباسی و با امضای «طومار الکترونیک دادخواهی» در کنار حمایت محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و سرکنسول ایران در حیدرآباد هند، تمام تلاش خود را برای نجات نرگس به کار گرفته تا در نهایت با اثبات بی‌گناهی این دختر اصفهانی، وی را به زادگاهش برگرداندند.

روستاهای کرمانشاه مقصد امروز اقدامات انسان دوستانه «نرگس»

اما امروز این دختر ایرانی علی رغم گذراندن دوران سخت زندان در هندوستان و تمام مشقت هایی که طی دو سال اخیر در زندگی‌اش متحمل شد، بار دیگر به سرمایه‌ اجتماعی ایران اعتماد کرده و ساعاتی پس از وقوع زلزله در غرب کشور راهی مناطق حادثه دیده شد و با راه‌اندازی کمپینی، مردم انسان دوست ایران را به کمک به مردمان بی‌خانمان شده کرمانشاه فراخوانده است.

نرگس اینبار نیز روستانشینان را جامعه هدف خود قرار داده و در آغاز ورود به منطقه همراه با تیم همراهش به روستای «امام عباس الیا» که در زلزله اخیر به صورت صد در صد تخریب شده سفر کرده و با اعلام نیاز به کمک‌های مادی برای ایجاد سرپناهی برای آسیب‌دیدگان با اعلام شماره حسابی موفق به جمع آوری مبلغ قابل توجهی در مدت زمان کوتاهی شده است.

ما در ایران مردم فوق العاده‌ای داریم، حاضرم برای خدمت رسانی به مردم کشورم و همه نیازمندان جهان تا پای جان کار کنم حتی اگر در بدترین شرایط نیز قرار بگیرم

نرگس کلباسی در اینباره طی گفت‌وگویی با خبرنگار مهر برگرداندن مردم کرمانشاه به زندگی عادی شان را هدف خود در اقدامات انسان‌دوستانه‌ اش در این منطقه می‌داند و می‌گوید: در حال حاضر در کرمانشاه هوا خیلی سرد است و اگر در فصل تابستان این اتفاق می‌افتاد شاهد شرایط بهتری در کرمانشاه بودیم.

وی که از حضور شش روزه‌اش در مناطق زلزله زده سخن به میان می‌آورد، اضافه می‌کند: من در کنار مردم کرمانشاه شرایط را تجربه کرده‌ام و باید هر چه زودتر برای شهروندان این استان سرپناه دائمی راه‌اندازی کنند.

کلباسی که از عشقش به مردم ایران سخن به میان می‌آورد، ادامه می‌دهد: ما در ایران مردم فوق العاده‌ای داریم، حاضرم برای خدمت رسانی به مردم کشورم و همه نیازمندان جهان تا پای جان کار کنم حتی اگر در بدترین شرایط نیز قرار بگیرم.

جمع آوری کمک‌های نقدی ۸۰۰ میلیون تومانی در کمپین مردمی حمایت از مردم کرمانشاه

او که معتقد است عشق مردم ایران برای کمک به هم نوعانشان در هیچ کجای جهان وجود ندارد، می‌افزاید: من اینجا و در بین مردم زلزله زدگان کرمانشاه شاهد امدادرسانی مردم ایران به هموطنان کرد زبان هستم به گونه ای که شب گذشته یک نفر بی نام و نشان به محض اعلام نیاز به کانکس ۱۵ عدد کانکس را نیمه شب به روستایی در کرمانشاه آورد و از خود نشانی به جای نگذاشته است.

این بانوی خیر ایرانی همچنین به جمع آوری حدود ۸۰۰ میلیون تومان کمک‌های نقدی مردم ایران برای کمک به حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه اشاره می‌کند و می‌افزاید: نه تنها مردم ایران کمک نقدی دادند بلکه روزانه هزاران کامیون خوراک و پوشاک به کرمانشاه ارسال می‌ ‌شود که این حجم امدادرسانی در همه دنیا بی نظیر است.

تمام اقدامات صورت گرفته در کمپین مردمی «نرگس کلباسی» توسط مردم و از بدنه مردمی حمایت می‌شود که تاکنون با اعضای این کمپین حاضر در منطقه نیازهای ۱۲ روستا را بررسی کردیم و به منظور ایجاد زیرساخت‌ها در حال حاضر در روستای دوم مستقر هستیم

اما سپهر سلیمی، یکی از فعالان اجتماعی اصفهان که در امدادرسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه نرگس کلباسی را همراهی می‌کند نیز در گفت‌وگویی با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تاکنون علاوه بر امدادرسانی‌های صورت گرفته در روستای « امام عباس الیا» ۳۵ کانکس به منظور اسکان ۳۵ خانواده این روستا نصب شده است، می‌گوید: در فاز دوم اجرای این طرح نیز چهار کانکس سرویس بهداشتی و حمام، کانکس درمانگاه و کانکس مدرسه نیز در این روستا راه اندازی شده است.

او با بیان اینکه در فاز دوم راه‌اندازی پارک بازی برای کودکان نیز در روستای «امام عباس الیا» انجام شده است، ابراز می‌کند: همچنین قرار است امروز تیم پزشکی شامل جراحان و متخصصان به صورت داوطلبانه همراه با تجهیزات پزشکی برای امداد رسانی به بیماران در منطقه حضور یابند.

۱۲ روستا برای خدمت رسانی بازرسی شد

این فعال حوزه اجتماعی با تاکید بر اینکه تمام اقدامات صورت گرفته در کمپین مردمی «نرگس کلباسی» توسط مردم و از بدنه مردمی حمایت می‌شود، تاکید می‌کند: تاکنون با اعضای این کمپین حاضر در منطقه نیازهای ۱۲ روستا را بررسی کردیم و به منظور ایجاد زیرساخت‌ها در حال حاضر در روستای دوم مستقر هستیم.

او با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از هر گونه فعالیت تبلیغاتی و حضور برخی افراد تا مادامی که اقدامات مورد نظر در هر روستا تمام نشود از اعلام نام روستاها امتناع می‌کنیم، ادامه می‌دهد: خدمت رسانی ما در این روستاها مادامی که کمک های مردمی را داشته باشیم ادامه خواهد داشت و ما در برنامه ریزی خود به دنبال ساخت سرپناه‌ دائمی برای ساکنان ۱۲ روستای هدف منطقه هستیم.

روحیه مردم کرمانشاه با کمک های مردمی خوب است

سلیمی از روحیه خوب مردم کرمانشاه با توجه به حمایت‌های مردمی اشاره و ابراز می‌کند: امروز برای مردم کرمانشاه خوشحال کننده است و بارها اعلام کرده‌اند که انتظار این همه حمایت از سوی مردم ایران از شمال تا جنوب و غرب و شرق را نداشته‌‌اند.

او همچنین با اشاره به اینکه در پایان هر روز گزارشات مالی واریز و هزینه کرد کمک های مردمی از طریق شبکه های اجتماعی به مردم ایران اطلاع رسانی‌ می‌شود، می‌افزاید: همچنین در حال حاضر در حال عضو گیری برای خدمت رسانی به روستاهای صعب العبور هستیم و امیدواریم متخصصان امر در این زمینه ما را یاری کنند.

مردم روستای ام عباس الیا جنگ زده بوده و برخی تاکنون پنج بار در حوادث مختلف خانه های خود را از دست داده‌اند که امیدواریم این بار خانه ها مقاوم ساخته شوند

اما یکی از اعضای شورای اسلامی روستای «امام عباس الیا» نیز ضمن ابراز خرسندی از حمایت‌های مردمی به مردم کرمانشاه اظهار می‌‌کند: مردم ایران ما را شرمنده محبت خود کردند و هرگز باور نداشتیم که مردم به فکر مردمان روستاهای دور افتاده باشد.

از ۱۶ سال گذشته هیچ مسئولی به روستای ما نیامده است

او با اشاره به اینکه نرگس کلباسی و همراهانش حدود شش روز است که از صبح تا شب در کنار مردم کرمانشاه شب و روز را سپری کرده و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند، ادامه می‌دهد: همچنین باید توجه داشته باشیم که با گذشته حدود ۱۰ روز از زلزله کرمانشاه و حتی از ۱۶ سال گذشته تاکنون و با وجود فاصله پنج کیلومتری تا سرپل ذهاب هنوز هیچ یک از مسئولان استان و شهرستان و حتی بخش برای بازدید از روستای ما نیامده اند و این در حالی است که مسئولان زیادی از اصفهان برای بازدید و امدادرسانی به روستاهای ما آمدند.

این عضو شورای اسلامی روستای «امام عباس الیا» با اشاره به اینکه مردمان این روستا جنگ زده بوده و برخی تاکنون پنج بار در حوادث مختلف خانه های خود را از دست داده‌اند، اضافه می‌کند: امیدواریم این بار خانه ها مقاوم ساخته شوند تا در حادثه ای دیگر بر سر اهالی ویران نشود.

او که معتقد است شبکه‌های اجتماعی کمک بزرگی به زلزله زدگان کرمانشاه داشته است، می‌افزاید: ما این همه کمک مردمی را مدیون فضای مجازی هستیم چرا که این فضا مردم را نسبت به شرایط موجود در کرمانشاه حساس کرده و به کمک ما آمدند.

با بررسی شرایط موجود در نگاهی به عملکرد مردم در امدادرسانی به حادثه دیدگان زلزله غرب کشور می‌توان گفت علی رغم برخی از باورهای اشتباه در خصوص مردم ایران مبنی بر اینکه مشکلات اقتصادی حس انسان دوستانه مردم این دیار را تضعیف کرده مردم ایران همچنان در هر حادثه ای عشق به هم نوع را در تاریخ به ثبت رسانده و همواره در صف اول یاری رسانی به هم نوعانشان قرار دارند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۴۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و گفت : با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگرد‌ها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگرد‌ها از خارج از مرز‌ها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگرد‌ها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محور‌های کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محور‌های استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سال‌های گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحد‌هایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحد‌های تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استان‌های برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآورد‌های انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آب‌های سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحد‌های مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحد‌های مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحد‌های خود ترغیب شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای «طرح نور»
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی