Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با بیان اینکه کمک های بلاعوض دولت از امروز به مردم پرداخت می شود، گفت: دولت ۱۴۰ میلیارد تومان کمک های بلاعوض به بنیاد مسکن پرداخت کرد.

به گزارش امتداد نیوز، جلسه شورای معاونین وزارت کشور صبح امروز شنبه ۴ آذرماه با حضور تمامی اعضا در دفتر وزیر کشور برگزار شد.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در این جلسه طی سخنانی اظهارداشت: در جریان این حادثه مدیریت واحد از همان شب وقوع حادثه وجود داشت و شخصا مدیریت آن را برعهده داشتم و اعضای ستاد مدیریت بحران نیز تحت امر این ستاد اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عملیات امداد و نجات در حادثه زلزله کرمانشاه به نحو احسن صورت گرفت به طوری که در همان ساعت های اولیه بیش از ۲ هزار نفر از زیر آوارها بیرون آورده شدند.

وزیر کشور با بیان اینکه در کم تر از ۲۴ ساعت تعداد ۷ هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شدند، افزود: در جریان این حادثه از ۵۰ بالگرد برای کمک رسانی استفاده شد که اقدام کم سابقه ای بود.

رحمانی فضلی تصریح کرد: هر یک از وزرا برای بررسی اقدامات حوزه کاری خود در مناطق زلزله زده حضور یافتند تا ارائه خدمات به مردم با سرعت بیشتری انجام شود که بر همین اساس ستاد مدیریت بحران باید گزارش ارزیابی دقیقی از عملکرد دستگاه ها تهیه و ارائه کند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام بنیاد مسکن ساخت مساکن موقت که اکنون آغاز شده حدود یک ماه به طول می انجامد که حتما اینکار باید طبق زمان بندی عملی شود همچنین ساخت مساکن دائمی هم باید تا یک ماه آینده آغاز شود، وزارت راه و شهرسازی نیز باید بر اساس برنامه زمانبدی شده ساخت مساکن موقت و دائمی را تهیه و ارائه کند.

وزیر کشور با بیان اینکه دریافت کمک های مردمی و هزینه کرد آن برای مردم مشکلی ندارد، گفت: کسانی که شخصا اقدام به ارائه شماره حساب برای دریافت کمک های مردمی کردند باید از نحوه هزینه کرد آن به مردم گزارش دهند تا مشخص شود پول های دریافت شده از مردم در چه مسیری و در چه محل هایی هزینه شده که استاندار کرمانشاه باید این موضوع را حتما پیگیری کند.

رحمانی فضلی همچنین بر احصای ضعف های اجرایی این حادثه توسط کارگروهی تخصصی و کارشناسی تاکید کرد.

در ادامه این جلسه نیز هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز درباره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده اظهارداشت: اکنون موضوع امداد و نجات و توزیع چادر در مناطق زلزله زده به پایان رسیده اما کماکان خدمت رسانی به مردم از جمله توزیع غذا و …. ادامه دارد.

وی افزود: حدود ۸۴ هزار چادر دولتی و حدود ۱۰ هزار چادر مردمی که جمعاً حدود ۹۴ هزار چادر به ارزش ۷۲ میلیارد تومان در مناطق زلزله زده کرمانشاه توزیع شده است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بحث اسکان موقت در دستور کار قرار دارد که مردم از محل اسکان اضطرای به اسکان موقت منتقل شوند که در این ارتباط عملیات آواربرداری به منظور ایجاد اسکان موقت یعنی نصب کانکس ها آغاز شده است.

بازوند گفت: نصب تعداد ۱۰ هزار کانکس به عنوان اسکان موقت در روستاها با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا در حال انجام است که البته مردم ساکن روستا می توانند به جای دریافت این کانکس ها از کمک ۳ میلیون تومانی دولت برای اسکان موقت هم بهره مند بشوند.

وی ادامه داد: در شهرها نیز تاکید بر این است تا مردم با در اختیار گرفتن منازل و پرداخت اجاره بها از سوی دولت تا سقف ۵ میلیون تومان اقدام کنند هرچند دولت در این زمینه آمادگی کامل دارد در شهرها هم در حد نیاز کانکس به منظور اسکان موقت تعبیه کند.

استاندار کرمانشاه گفت: دولت در اقدامی بی نظیر در طی یکروز بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار شامل ۷۶۵ میلیارد تومان تسهیلات و ۲۸۱ میلیارد تومان کمک های بلاعوض را برای کمک به مردم مناطق زلزله زده کرمانشاه تصویب کرد و در همان روز هم این اعتبار تخصیص داده شد.

وی افزود: اکنون ۵۰ درصد کمک های بلاعوض دولت یعنی اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان از سوی دولت به بنیاد مسکن پرداخت شده که از امروز به مردم پرداخت می شود.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: در طی روزهای آینده نیز ۵۰ درصد مابقی این کمک های بلاعوض از سوی دولت پرداخت خواهد شد.

بازوند تاکید کرد: پرداخت این کمک های بلاعوض طبق دستورالعمل مشخصی انجام می شود که بر این اساس در مجموع مردم ساکن در روستاها تا سقف ۹ میلیون تومان و مردم ساکن در شهرها تا سقف ۱۲ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می کنند.

در این جلسه نیز نجار رئیس ستاد مدیریت بحران، افشانی معاون عمرانی وزارت کشور، مقیمی استاندار تهران، رستم وندی رئیس سازمان امور اجتماعی و ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور گزارش از اقدامات انجام شده در حوزه کاری خود به وزیر کشور ارائه کردند.
 

true برچسب ها : زلزله کرمانشاه ۹۶ عبدالرضا رحمانی فضلی وزارت کشور true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی