Web Analytics Made Easy - Statcounter

برادر شهید سید مرتضی حسینی گفت: قرار بود بعد از ماه صفر برادرم را داماد کنیم اما عمه جانش او را داماد ابدی کرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، سید حسین حسینی برادر شهید سید مرتضی حسینی از شهدای لشکر فاطمیون که طی روزهای اخیر در سوریه به شهادت رسیده است در گفتگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس در معرفی کوتاهی از خود گفت: ما اصالتا از مناطق شمال افغانستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌هایی که جنگ در افغانستان شدت گرفت و اوضاع کشور نابسامان شد، پدر و مادرم به ایران مهاجرت کردند. سال 57 و در بحبوحه انقلاب اسلامی بود، در آن زمان شرایط به گونه ای بود که کاری نداشتند ما افغانستانی هستیم یا از جای دیگری آمده ایم، فقط می‌گفتند دوازده امام را بگویید و وارد کشور شوید.

وی افزود: ما هفت برادر و یک خواهر هستیم که مرتضی فرزند پنجم خانواده بود. تا سوم راهنمایی درس خواند و بعد به دلیل مشکلات درس خواندن مهاجرین در ایران ترک تحصیل کرد و به سر کار رفت. تا چند سال پیش به کار برق‌کشی ساختمان مشغول بود. با این که 12 سال از او بزرگتر بودم اما هیچوقت مثل برادر بزرگ و کوچک نبودیم و مانند دو رفیق باهم رفتار می کردیم.

حسینی درباره اولین آشنایی‌ برادرش با لشکر فاطمیون گفت: برادرم پیش از جنگ سوریه ابوحامد را می‌شناخت. در آن مدتی که ابوحامد به سوریه رفت مرتضی بسیار بی‌تاب بود و حسرت می خورد، به محض اینکه ابوحامد اواخر سال 92 پس از حدود هفت ماه برای مرخصی از سوریه به مشهد بازگشت با او همراه شد و باهم به سوریه رفتند. در سوریه هم بر حسب علاقه زیاد‌ی که داشت راننده زرهی شد. یک بار هم تانکش را زدند و موجی شده بود و هشت ماه نتوانست به سوریه برود.

در صورتش مشخص بود این رفتن بازگشتی ندارد

برادر شهید مرتضی حسینی به آخرین دیدار خود با شهید اشاره می کند و درباره آن می گوید: آخرین اعزام با هم بودیم و یک شب مهمان من بود. فرمانده‌اش، مرتضی را به مقر ما فرستاد و تا صبح هم دنبالش نیامد. آن شب تا صبح فقط می‌گفت: «خدایا یعنی می‌شود بابا من را ببخشد؟ می‌شود مادر من را ببخشد؟ برادر می‌شود من را ببخشی؟ می شود خدا من را حلال کند؟». بالاخره باهم به مرخصی آمدیم و قرار شد که باهم به منطقه برگردیم. من کاری برایم پیش آمد و نتوانستم موعد مقرر به سوریه برگردم به مرتضی گفتم صبر کند که باهم برگردیم اما خیلی عجله داشت، 12 آبان ماه تک و تنها به سوریه برگشت. کاملا آثار شهادت در صورت و سیرت مرتضی مشخص بود که این رفتن دیگر بازگشتی ندارد.

سوریه کششی دارد که قابل توصیف نیست

برادر شهید حسینی تصریح کرد: نه تنها حرف من، که حرف همه مدافعان و شهدا این است که از دنیا نه پدر، نه مادر، نه زن، و نه فرزندش را نمی خواهند. سوریه حال و هوای دیگری دارد، کشش دیگری دارد که با حرف نمی‌شود آن را توصیف کرد و حال دل انگیز آن را فهماند، هرکس باید خودش برود و آنجا را ببیند.

حضرت زینب(س) او را داماد ابدی کرد/ به خاطر شهادت برادرم مشکی ‌‎نمی‌پوشم

وی افزود: قبل از آخرین اعزامش خواستگاری رفته بودیم و قرار بود بعد از ماه صفر برگردد و دامادش کنیم، اما عمه جانش او را داماد ابدی کرد. به خاطر شهادت برادرم ناراحت نیستم و لباس مشکی به تن نکردم، با همین لباس رزم آمده‌ام و امیدوارم من هم عاقبتی مثل او داشته باشم.

شهید مدافع حرم سید مرتضی حسینی در سن 32 سالگی، 23 آبان در منطقه بوکمال سوریه به شهادت رسید و پیکرش به همراه شهیدان پاسدار مهدی موحدنیا، سید گل‌آغا حسینی و سلمان رحیمی مدافع حرم لشکر فاطمیون و شهید تازه تفحص شده ارتش جمهوری اسلامی «موسی خسروی» هفته گذشته در مشهد تشییع و به خاک سپرده شد.

منبع:‌دفاع پرس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول

در آسمان اینجا و از اواسط ماه شوال، بوی محرم را زودتر از هر جای شهر می‌توان استشمام کرد، در شبستان جنوبی باب‌الهادی حرم‌ مطهر از حالا، سرهم کردن پارچه‌ها برای دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی آغاز شده است. 


برکتی از پای چرخ خیاطی به داخل خانه
در حالی که بیش از ۲ ماه به اولین جمعه ماه محرم مانده است، کارگاه دوخت لباس‌ شیرخوارگان حسینی، با حضور مقامات آستان قدس رضوی، مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و بانوان خادم در این حوزه افتتاح شد. حالا این بانوان داوطلب بیش از ۶۰ روز در چند شیفت کاری، پشت ۲۰ چرخ خیاطی شبستان می‌نشینند تا در اولین جمعه محرم، نوزادانی که راهی مراسم شیرخوارگان حسینی می‌شوند، لباس زیبای یکدست بپوشند.
برای نشستن پشت چرخ‌های خیاطی و کوک‌زدن تکه‌های پارچه به یکدیگر، بانوان شهرمان از یکدیگر پیشی می‌گیرند. به حدی استقبال برای این امر زیاد است که مسئولان کارگاه بانوان را شیفت‌بندی و هرچند روز یک بار پذیرش می‌کنند تا به همه داوطلبان فرصت خدمت برسد. بانوانی که دوست دارند در این کار معنوی سهیم شوند و برکت آن را به زندگی خود ببرند. برای انجام این مهم، روزانه بیش از ۵۰ بانو در شبستان حاضر خواهند شد تا از برش‌کاری تا خیاطی و بسته‌بندی لباس‌ها را انجام دهند.

دوخت و دوز سبز و سفید در ۷۲ نقطه جهان
کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر، یکی از ۷۲ کارگاهی است که قرار است، لباس این مراسم بزرگ معنوی را تهیه کند. سال قبل این کارگاه در مسجد صدیقی‌ها برپا شده بود که امسال به شبستان حرم منتقل شده است. مسئول امور استان‌های مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مراسم راه‌اندازی این کارگاه خبر از تهیه ۸۰ هزار دست لباس در این مکان می‌دهد و توضیح می‌دهد: امسال ۷۲ کارگاه در ایران و ۴۵ کشور جهان ایجاد شده است که در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار دست لباس ویژه مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه خواهند کرد.
نوید آقاسی‌زاده اضافه می‌کند: در مشهد دو کارگاه تهیه لباس محفل شیرخوارگان حسینی ایجاد شده است که علاوه بر شبستان باب‌الهادی حرم مطهر در بولوار پیروزی هم کارگاهی فعال شده است.


از حرم به آفریقای جنوبی
از تهیه پارچه گرفته تا برش و دوخت و بسته‌بندی همه اموراتی هستند که در مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) توسط مردم انجام می‌گیرد و از این جهت، این‌ مجمع کاملا مردمی اداره می‌شود. این‌ موضوعی است که آقاسی‌زاده در حاشیه راه‌اندازی کارگاه شبستان به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: بیش از ۲۰ تن پارچه برای تهیه لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۲ کارگاه مهیا شده است که در این بین بین ۴تا۵ تن پارچه به این مکان منتقل شده است و کار دوخت لباس‌ها تا روز اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.
حرم مطهر همواره مرکز یکی از بزرگ‌ترین محفل‌های شیرخوارگان حسینی بوده است و تا پیش از شیوع کرونا، بزرگ‌ترین مراسم مادر و فرزندی به یاد طفل شش ماهه حضرت علی اصغر(ع) سطح کشور در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر برگزار شده بود. آقاسی‌زاده می‌گوید: بخشی از لباس‌های تولیدی در این شبستان، در مراسم حرم مطهر در اولین جمعه ماه محرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه لباس‌ها به شهرهای محروم کشورمان و همچنین کشورهایی که کارگاه تولید لباس ندارند، منتقل می‌شود. این کشورها، عمدتا شامل کشورهای آفریقای جنوبی است.

فرزندم، نذر راه ظهور
در شروع کار تعدادی از بانوان مشغول برش زدن می‌شوند و گروهی دیگر هم مشغول دوخت و دوز. در روزهای بعد و با انتشار خبر آغاز به کار کارگاه، به مانند سال‌های قبل بر حضور بانوان خیاط در این مجموعه اضافه خواهد شد. بانوانی که از خیاط حرفه‌ای تا چرخ‌کار در میان آن‌ها دیده می‌شود و سعی می‌کنند تا در بساط محرم پیش از همه خدمت خود را آغاز کنند. بسته لباس تهیه شده برای نوزادان و کودکان حاضر در مراسم شیرخوارگان حسینی، شامل لباس، سربند، روسری، و کارت نذرنامه است. بسته‌ای که به شکلی زیبا بسته‌بندی می‌شود و در اولین جمعه محرم به دست مادران می‌رسد تا بر تن کودک خود کنند.
برگه‌ای به نام نذرنامه، ترجمه شده به ۱۲ زبان دنیا از جمله عربی، روسی، انگلیسی و...مکتوبی معنوی است که متنی زیبا در آن قید شده است:" یا صاحب‌الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • بعد از شهادت هم کار همرزمش را راه انداخت!
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی برپا می‌شود
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست