Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیر الله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در بازدید از کریدور بزرگراهی از بوشهر به هرمزگان تا عسلویه گفت: امروز با حضور مقامات محلی از پروژه های بزرگراهی در قالب کریدور شماره یک (کریدور حاشیه خلیج فارس) در مسیر استان بوشهر در سواحل خلیج فارس در محور های  بوشهر، عسلویه به سمت شیراز بازدیدی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به احداث دو پروژه کریدور شماره یک و کریدور شماره 10 به عنوان کریدورهای منسجم در کشور اظهار داشت: دو سال گذشته ساخت دو کریدور در لایحه بودجه ردیف اعتباری گرفته است که یکی از این دور پروژه، کریدور شماره یک یا همان کریدور بزرگراهی جنوب کشور (حاشیه خلیج فارس) به طول حدود 1760 کیلیومتر است که از شلمچه شروع می شود و از استان خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان بلوچستان می گذرد و به بندر چابهار متصل می شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه بخش عمده ای از این کریدور از استان بوشهر عبور می کند، گفت: حدود 400 کیلومتر از این کریدور از استان بوشهر می گذرد که خوشبختانه در این استان 40 کیلومتر از آن باقی مانده است و امیدواریم در محدوده استان های بوشهر و خوزستان هم تا پایان سال بخش های عمده ای از این کریدور به بهره برداری برسد.

خادمی ادامه داد: البته باید چند تقاطع غیر همسطح و کنارگذر در برخی از شهرهای این محور ساخته شود که احداث آنها در اولویت های بعدی قرار دارند و در مراحل بعدی ساخته می شوند.

معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه ادامه عملیات ساخت کریدور شماره یک در استان هرمزگان در حال انجام است، ادامه داد:  در استان سیستان و بلوچستان حد فاصل  بندر عباس  به سمت جاسک و در جاسک به سمت چابهار عملیات باند دوم از این کریدور در حال انجام است و احداث پل های بزرگ در بندر عباس به سمت چابهار در حال ساخت است.  

وی با اشاره به نقش این کریدور در رونق اقتصادی منطقه گفت: به طور قطع ساخت کریدور شماره یک  در رونق اقتصادی مراکز صنعتی و نفتی منطقه موثر است و می تواند باعث افزایش تراکم جمعیتی در شهرهای  ساحلی شود.

خادمی افزود: کریدور حاشیه خلیج فارس می تواند زیر ساخت اساسی این منطقه برای رونق اقتصادی و توسعه ترانزیت در منطقه باشد .امیدواریم این کریدور تا سه الی چهار سال آینده به بهره برداری برسد تا در طول سواحل دریای خلیح فارس و  عمان یک بزرگراه ایمن و مناسب برای تردد مردم و توسعه صنایع و نفتی و ترانزیت داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه طبق برنامه 200 کیلومتر از این کریدور باید تا پایان سال به طور رسمی به افتتاح برسد، ادامه داد: بخش هایی از این 200 کیلومتر در استان های بوشهر  و خوزستان  زیر بار ترافیک رفته است و مابقی آن به طول 100 کیلومتر در استان هرمزگان قرار دارد و بخشی از آن  در غرب و شرق بندر عباس آماده افتتاح است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه برای احداث این  کریدور  در سال جاری 140 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده بود، گفت: با توجه اهیمت آن و دستور مقام معظم رهبری درباره توسعه سواحل مکران  380 میلیارد تومان دیگر  از محل اسناد خزانه اسلامی به این پروژه  تخصیص داده شد که ابلاغ اعتبار شده است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر 55 درصد این کریدور به صورت اتوبان ساخته شده و زیر بار عبور رفته و مابقی بخش های این کریدور دارای پیشرفت فیزیکی است، تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم این کریدور به طول 1760 کیلومتر را تا 3 الی 4 سال آینده به طور کامل به بهره برداری برسانیم.

معاون وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: برای استفاده بهتر از این کریدور باید علاوه بر اینکه آن را بین بنادر و مراکز جمعیتی ارتباط دهیم، به صورت اتصال انتی  بین مناطق مهم  از جمله اتصال آن به بندر چابهار هم از طریق ریل و هم جاده استفاده کنیم.  

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی

ایرج دست‌نشان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی با اشاره به تصویب آسفالت ۳۵۰ کیلومتر راه روستایی در سفر دور نخست رئیس‌جمهوری به استان، گفت: از این میزان، ۲۷۴ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده که نشان دهنده پیشرفت ۷۸ درصدی است.

وی افزود: همچنین در سفر رئیس‌جمهوری به آذربایجان‌غربی مصوب شده بود که طی سه سال ۵۵۰ کیلومتر راه‌شریانی و غیرشریانی روکش آسفالت انجام شود که تا دهه فجر پارسال ۳۹۹ کیلومتر روکش آسفالت با پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصد انجام شد.

دست نشان اظهار کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در راستای کاهش تصادفات در استان مؤثر بود، نصب نیوجرسی در محور ارومیه- سلماس در منطقه گردنه قوشچی است که این امر در مسیر ارومیه تا قوشچی به پایان رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی با بیان اینکه به زودی عملیات نصب نیوجرسی در مسیر قوشچی تا سلماس نیز اجرایی خواهد شد، افزود: همچنین نصب گاردریل در مسیر ارومیه– تبریز در بزرگراه شهید کلانتری نیز آغاز شده است.

رئیس‌جمهور اواخر اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به آذربایجان‌غربی سفر کرد و بیش از ۱۵۰ مصوبه در این سفر به تصویب رسید که بخش عمده آنها عملیاتی و اجرایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار