Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@04:00:46 GMT

کيف پول همراه پاسارگاد رونمايي شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۲۴۱۵

کيف پول همراه پاسارگاد رونمايي شد

خبرگزاري آريا - براي نخستين بار در کشور، کيف پول همراه پاسارگاد(کيپاد)، جهت سهولت در انجام تراکنش‌هاي پرداخت خرد، همزمان با ولادت پيامبراکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، در مشهد مقدس رونمايي شد. به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از روابط عمومي بانک پاسارگاد، در اين مراسم که با حضور فلاح جوشقاني معاون وزير و رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، براري معاون امور دولت، مجلس و استان‌ها، رشيديان استاندار خراسان رضوي، مهندس تقي‌زاده خامسي شهردار مشهد مقدس، مهندس آل شيخ معاون شهردار مشهد، دکتر مجيد قاسمي مدير عامل بانک پاسارگاد و مديران وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، مسئولان استانداري و شهرداري، اعضاي شوراي شهر، مقامات محلي و مديران بانک‌پاسارگاد و شرکت ايرانسل، در محل تالارشهرداري برگزار شد، کيف پول همراه پاسارگاد معرفي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فلاح جوشقاني معاون وزير و رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، اظهار داشت: امروزه فناوري وجه تمايز در همه کسب و کارهاست که با رعايت اصل استفاده از ظرفيت‌هاي فناوري، نوآوري و خلاقيت مطمئناً کسب و کار را متمايز خواهد کرد. در سال‌هاي اخير در حوزه ICT و زيرساخت‌هاي فناوري اطلاعات در کشور رشد چشمگيري داشته‌ايم. با توجه به تحولات دولت الکترونيک در آينده، در همه عرصه‌ها از جمله بانکداري کاملاً منطبق بر ICT خواهيم بود.
وي ادامه داد: در حوزه خدمات پرداخت همراه (کيف پول همراه) سه ذي‌نفع اصلي داريم؛ اپراتورهاي تلفن همراه (تأمين کننده بستر امن و زيرساخت‌ها)، بانک‌ها (ارائه خدمات پولي) و رگولاتورها (در اين خدمت: بانک مرکزي و سازمان ارتباطات و تنظيمات مقررات راديويي). براي بهبود خدمات، تعامل رگولاتورها ضرورت دارد و در بحث پرداخت همراه، خوشبختانه اين تعامل در حال بهبود است.
فلاح در پايان ضمن تشکر ويژه از بانک پاسارگاد گفت: سياست کلي وزارت فناوري اطلاعات، حمايت است؛ تا به اهداف وزارت ارتباطات در برنامه ششم جامه عمل بپوشانيم. ما با تعامل با رگولاتورهاي مالي مثل سازمان بورس و بانک مرکزي و بانک‌ها از جمله بانک پاسارگاد فضا را براي توسعه خدمات آماده مي‌کنيم.
رشيديان ، استاندار خراسان رضوي، عنوان کرد: خوشحاليم که در روز ميلاد در جهت خدمت به شهر فرزند پيامبر و در راستاي رشد علم و فناوري و ايجاد شهر هوشمند براي بيش از 27 ميليون زائر و شهروندان اين شهر گام برداشته‌ايم. شهر مقدس مشهد اکنون شهري فرا ملي است و آيينه توانمندي‌هاي ايران بزرگ است و با همراهي بخش‌هاي بزرگ کشور مثل بانک‌ها، مي‌توانيم براي رفع نيازهاي مردم و زائران، از اين ظرفيت‌ها بهره‌مند شويم. اميدواريم با همدلي و همراهي دولت و بخش خصوصي افق‌هاي روشني را پيش روي رشد و توسعه کشور بگشاييم.
تقي‌زاده خامسي شهردار مشهد مقدس با ارائه توضيحاتي پيرامون هوشمندسازي شهر مشهد عنوان کرد: امروز اولين گام را به سوي شهر هوشمند برداشته‌ايم و اين اقدام توسط يکي از قوي‌ترين بانک‌هاي کشور، بانک پاسارگاد و با همکاري اپراتوري مطرح و وزارت فناوري اطلاعات و ارتباطات صورت گرفته‌است. بال ديگر اين شهر هوشمند شهروندان هستند که آموزش شهروندان، به عنوان گام ديگري در جهت تأمين زيرساخت‌هاي ديگر شهر هوشمند مورد توجه ماست.
وي در ادامه با تشکر از قاسمي گفت: مديرعامل بانک پاسارگاد يکي از توانمندترين مردان بانکي ايران است که همواره با جذب نيروهاي مستعد و خلاق، نوآوري‌هايي را ايجاد کرده است. باعث افتخار است که شهر مشهد به عنوان اولين شهر انتخاب شده و اميدواريم توسعه خدمات ادامه يابد.
آل شيخ، معاون شهرداري مشهد، در ادامه با اشاره به همکاري سه مجموعه بانک پاسارگاد، شرکت ايرنسل و شهرداري مشهد در به ثمر رساندن کيپاد گفت: بانک پاسارگاد مجموعه‌اي پيشرو است که از 7 سال پيش با پروژه هوشمندسازي شبکه حمل و نقل و بليط الکترونيکي با ايشان همکاري داشته‌ايم و اين مجموعه به عنوان پيشگام خدمات الکترونيک کشور، با 4ميليون کارت صادر شده و 2.5ميليون کارت فعال، حدود400 ميليون تراکنش سالانه را راهبري مي‌کند و اين عمليات بدون خطا پيش رفته‌است. همچنين مجموعه ايرانسل با ارايه زيرساخت ارتباطات و تنوع خدمات متناسب با حوزه شهري همکاري خوبي دارد و شهرداري مشهد نيز با شعار شهر هوشمند فعاليت مي‌کند.
وي ادامه داد: هوشمندسازي شهر فعاليتي ناظر بر چالش‌هاي محوري شهر را شامل مي‌شود که عمدتاً پاسخ‌هايي متناسب با تکنولوژي‌هاي روز را مي‌طلبد. خطاي کمتر، دقت بيشتر و تسهيل فرايندها از مزاياي استفاده از اين تکنولوژي‌هاست و ما در نظر داريم 60درصد مراجعات را از طريق اپ شهروندي انجام بدهيم و عمده فعاليت‌ها را از اين طريق به سامان کنيم.
وي در پايان با اشاره به مزاياي راه‌اندازي روش پرداخت در چند بخش، تصريح کرد: تسهيل حضور زائران(براي استفاده از خدمات ناوگان شهري)، در کل ناوگان خدمات شهري مشهد فعال شده است. همچنين امروز کيف پول همراه پاسارگاد براي تمامي ورودي‌هاي مراکز تفريحي و خدماتي که پيش از اين از من‌کارت استفاده مي‌کردند، فعال شده است.
مجيد قاسمي مديرعامل بانک پاسارگاد، با اشاره به پيشينه هفت ساله ارائه خدمات من‌کارت در شهر مشهد، اظهار داشت: خدمات کيپاد براي اولين بار در ايران و خاورميانه ارايه مي‌شود و اين خدمت مي‌تواند به عنوان تحولي در عرصه پرداخت خرد مطرح شود.
وي با اشاره به امکان توسعه اين خدمت در ديگر شهرها با وجود فراهم شدن زير ساخت‌ها، افزود: البته خدمات کيپاد فقط براي مردم مشهد نيست و اين خدمات براي تمام مردم ايران است چرا که هر ايراني سالانه يک يا دو بار به شهر مشهد سفر مي‌کند و به نوعي اين خدمات به تمام مردم کشور ارايه مي‌شود.
قاسمي در ادامه تصريح کرد: در سال 1384 اولين شعبه بانک پاسارگاد در جوار بارگاه حرم مطهر امام رضا (ع) افتتاح شد و ما همواره با توسل به آن حضرت در کمال تواضع و فروتني کوشيده‌ايم که بهترين خدمات را مطابق با تکنولوژي‌هاي روز به مردم شريف ايران ارائه کنيم.
وي با تأکيد بر لزوم توجه به فناوري‌هاي نو ادامه داد: بحث نوآوري و استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات مي‌تواند سطح زندگي مردم را ارتقاء دهد و ما بر اين اساس در شعبه‌هاي بانکي خود نيز تحول ايجاد خواهيم کرد. در حال حاضر 96 درصد تراکنش‌هاي بانک پاسارگاد به صورت پرداخت مجازي انجام مي‌شود و اين نشان از عملکرد موفق ما در اين زمينه دارد.
مديرعامل بانک پاسارگاد با اشاره به افتخارات متعدد اين بانک خاطرنشان کرد: بحث آموزش همواره از اولويت‌هاي ما بوده است و با توجه به ضرورت آموزش کارآمد، تمامي شعبه‌هاي بانک پاسارگاد به ويژه در حوزه خدمات الکترونيک و بانکداري مجازي در اين زمينه فعال هستند.
ميرحسيني، معاون فناوري اطلاعات و ارتباطات بانک پاسارگاد، ضمن اشاره به خدمات الکترونيکي جديد بانک پاسارگاد، به عنوان بانکي تحول آفرين، گفت: در استراتژي‌هاي کلان بانک پاسارگاد، راهبرد مبتني بر خدمات بانکي، در زنجيره ارزش کامل ديده شده است.
وي با ارائه آمارهايي در خصوص تراکنش‌هاي آنلاين ادامه داد: 1.2 ميليارد تراکنش خريد از طريق کارتخوان‌هاي فروشگاهي در ماه مهر و ماهانه 800 ميليون تراکنش با مبلغ کمتر از 25 هزار تومان از طريق بسترهاي آنلاين بانک‌ها پردازش مي‌شود. 65 درصد تراکنش‌ها مبلغي کمتر از 25 هزار تومان دارند و تراکنش‌هاي آنلاين هزينه زيادي را بر اقتصاد ملي وارد مي‌کنند. بنابراين ما با ورود به اين حوزه در جهت رشد اقتصاد ملي گام برمي‌داريم.
ميرحسيني ضمن اشاره به مزاياي کيف پول آفلاين موبايلي از جمله سرعت بالاتر، امنيت و سهولت بيشتر افزود: با کيف پول آفلاين الکترونيک انجام تراکنش‌هاي پرداخت خرد با حداکثر مبلغ 50 هزار تومان صورت مي‌پذيرد و اين کيف پول جايگزين اسکناس، سکه و کارت بانکي مي‌شود و اين امر مطابق با الزامات بانک مرکزي به ويژه قوانين مبارزه با پولشويي و سپرده قانوني انجام مي‌شود.
وي تصريح کرد: هم اکنون 2200 دستگاه اتوبوس، 105 گيت قطار شهري و 46 گيت BRT براي استفاده از کيپاد تجهيز شده‌اند و همچنين 350 کارتخوان فروشگاهي در مشهد براي اين منظور فعال هستند و در نظر داريم تا پايان سال 96، بيست هزار کارتخوان فروشگاهي در مراکز خرده‌فروشي به اين مجموعه افزوده شود.
وي در پايان توسعه پذيرندگي حمل و نقل در ساير شهرها، توسعه پذيرندگي در اماکن عمومي، افزايش کارتخوان‌هاي فروشگاهي در هر شهر و افزايش خدمات و استفاده از بستر ايجاد شده براي توسعه خدمات به مشتريان را از توسعه‌هاي آتي برشمرد. کيف پول همراه پاسارگاد با نام تجاري کيپاد در هر شهري که امکان آن فراهم شود به عنوان يکي از حلقه‌هاي زنجيره تحول ديجيتال ايفاي نقش خواهد کرد و براي اولين بار در سطح ملي بر روي موبايل انجام مي‌گيرد.
باقر صمدي مديرکل بازاريابي ايرانسل، با اشاره به توسعه خدمات اين شرکت بر مبناي نيازهاي مشتريان، به حوزه NFC پرداخت NFC :فناوري ارتباط بي‌سيم از راه نزديک است و ما با اختصاص يک فضاي امن و قابل برنامه‌ريزي در سيمکارت، با ارائه اين فضا به بانک پاسارگاد و شهرداري مشهد در اين پروژه همکاري داشته‌ايم.
وي مزاياي NFC را اين چنين برشمرد: کمک به اقتصاد ملي از طريق کاهش کارمزدهاي تحميلي به بانک‌ها، کاهش هزينه‌هاي خريد و چاپ کارت‌هاي پلاستيکي، عدم نياز به باجه‌ها و دستگاه‌هاي فيزيکي به منظور شارژ کيف پول الکترونيکي، کاهش هزينه‌هاي تقلبات احتمالي به علت عدم خريد بليت و... و ادامه داد: کيف پول همراه، دسترسي به کاربران جهت اطلاع رساني و يا تدوين برنامه‌هاي وفاداري را امکان پذير مي‌کند. در صورت مفقودي کارت‌هاي پلاستيکي، پول شارژ شده درحساب کاربر نيز از بين خواهد رفت، در صورتي که در کيف پول موبايلي امکان بازگشت پول وجود خواهد داشت.
وي در پايان با اشاره به اقدامات ايرانسل در حوزه فناوري اطلاعات گفت: راه‌اندازي خدمات پرداخت از طريق سيم کارت NFC براي اولين بار در سطح خاور ميانه توسط ايرانسل و مجموعه پاسارگاد انجام گرفته و در سطح کشور قابل اجراست.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه