Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان ایرانی همگام با فعالین شبکه‌های اجتماعی اعتراض خود را نسبت به اقدام اخیر رئیس‌جمهوری آمریکا، با هشتک‌های «القدس لنا» و «خائن القدس و الحرمین» در توئیتر اعلام کردند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا: پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که سفارتخانه کشورش را از تلاویو به قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی انتقال خواهد داد، موجی از اعتراضات در کشورهای مختلف نسبت به این اقدام صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران هم علاوه برا اعتراضات مردمی پس از نمازجمعه هفته گذشته و تجمعات دانشجویی در دانشگاه‌های کشور، دانشجویان حاضر در فضای واکنش‌های متعدد و مختلفی در مورد این تصمیم نشان دادند. در پیام‌های منتشر شده از سوی فعالین شبکه‌های اجتماعی هشتک‌های «القدس لنا» و «خائن القدس و الحرمین» بیشتر از بقیه هشتک‌ها دست به دست شده است.

پیام‌های فعالین فضای مجازی حاوی تصاویر مسجد القصی، رهبر معظم انقلاب، شهدای مقاومت لبنان، سید حسن نصرلله و سردار قاسم سلیمانی است. بعضی کاربران هم جملاتی از شخصیت‌های برجسته مقاومت اسلامی را در توییتر خود نقل کرده‌اند.

محمدرضا گلرومفرد، دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در پیام توئیتری خود آورده است: «ما می‌گوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست. و تا مبارزه هست، ما هستیم.»

متین منتظمی دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان هم با انتشار تصویر و جمله‌ای از شهید عماد مغنیه نوشت: «هدف، واضح و مشخص و دقیق است و آن نابودی اسرائیل است»

علیرضا صفرپور عضو شورای مرکزی اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در واکنش به این تصمیم نوشت: «ترامپ گفته سفارت آمریکا بره قدس، می‌گیم یادت نیست چطور سفارت امریکا تو ایران تسخیر شد...»

حسین ابراهیمی دانشجوی برتر دانشگاه آزاد در واکنش به تصمیم رئیس جمهور امریکا نوشت: «از این به بعد باید به سربازان قاسم سلیمانی بگیم: فاتحین قدس»

سعید توانا راد دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل نیز با نقل جمله‌ای از سین حسن نصرالله نوشت: «ساده‌ترین راه برای اعتراض به #ترامپ و اعتبارزدایی از تصمیم او، استفاده از شبکه‌های اجتماعی است.»

سها صالح دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباطات دانشگاه تهران: «قدس صرفا یک نماد مذهبی نیست نماد مقاومت جهانی در برابر نظام سلطه است هیچوقت فراموشش نمی‌کنیم.»

رئیس السادات‏ دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در پیام توئیتری خود نوشته است: «پیر ما میگفت راه قدس از کربلا میگذره. دوسال پیش مراد ما گفت اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید جوونهای ما راه افتادن ۲۳ سال طول کشید تا از تهران رسیدن به کربلا و دمشق ۲۳ سال دیگه نماز جمعه بیت المقدس ان‌شاءالله.»

مهدی طرفی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در توییتر خود نوشت:«سال‌هاست که خودمان را برای نبرد نهایی آماده کرده‌ایم، با اذن رهبر آماده‌ی دفاع از قدس هستیم.»

سجاد عبدی یکی دیگر از دانشجویان فعال در فضای مجازی نوشت: «یکی از شرایط ظهور، وحدت مسلمون‌ها و دعوت جهانی از امام زمان(عج) عنوان شده؛ ان شاءالله به زودی با وحدتمون نسخه رژیم اشغالی و جیره خورهاش رو می‌پیچیم،بعدش هم با آزادسازی قدس،بستر حکومت عدل جهانی رو فراهم میکنیم؛کاش لایق این جهاد باشیم و جا نمونیم.» عبدی در پیام دیگری در مورد تصمیم ترامپ نوشت: «در این معرکه باید تلاش کنیم مثل شهدا شویم؛شهدا در امتداد نگاهشان قدس پیدا بود!اهالی مکتب خمینی برای رهایی قدس و حرم جان میگذارند و جهاد و مبارزه با ظالم،باورشان هست؛حتی اگر جایی آنسوی مرزها باشد!اسرائیل آماده ی مبارزه با لشکریان خمینی باش.»

کاربر دیگری به نام آی پاراسی‏ در پیام توئیتری‌اش نوشته است: «اصلا تکلیف ما رو سردار دلاورمون حاج احمد متوسلیان سالها پیش مشخص کرد که ما با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات مان را علیه آن ها شروع خواهیم کرد. هرکس با ماست؛ بسم الله! هرکس با ما نیست، خداحافظ!»

ملیحه طلایی نیز با انتشار تصویری از یک نوجوان فلسطینی در توئیتر، متنی را به این شرح با کاربران دیگر درمیان گذاشته است:‌ «ترس یک لشکر از یک نفر! بازداشت و اسکورت نوجوان معترض فلسطینی در قدس اشغالی توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی.»

مسعود فدک نیز درباره مسجد‌الاقصی توئیت کرده: «مسجدالاقصی یا بیت المقدس (قبله اولِ مسلمین) اینجاست که صهیونیست‌ها سال‌هاست که به بهانه پیدا کردن معبد هیکل سلیمان در زیر این مسجدِ مقدس که محلِ معراج پیامبرِ.ص اسلام است، دست به حفاری‌های گسترده زده‌اند.»

صبرا‏ کاربر دیگر توئیتر نیز نوشته است: «به یاری و مدد خداوند، نابودی رژیم‌ کودک‌کش اسرائیل و آل‌سعود را با هم جشن خواهیم گرفت.»

محمد محسن صالحی مرام‏ نیز توئیت کرده است: «خطاب به نتانیاهو احمق فقط به اندازه برداشتن در پوش لنز زمان داری تا فرارکنی چراکه موشک ولایت تلآویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کند.»

کاربری با نام مستعار پتر صغیر‏ نیز نوشته است: «عربستان و اسرائیل، امروز دو روی یک سکه هستن... پرورش تروریست و نوکری آمریکا و مقابله با محور مقاومت هم محصول مشترک‌شونه.»

کاربری به نام محمد مافی‏ توئیت کرده است: «همه بدانند، هر غلطی می‌خواهند بکنند، ما شیعیان "علی‌ابن‌ابی‌طالب" در جهان هستیم و هیچگاه فلسطین را رها نخواهیم کرد...»

کاربری با نام ترنم بانو در توئیتر ‏نیز نوشته است: «هرمسلمون یک سطل آب بریزه، اسراییل رو آب ببره.»

مهدی نصیری فعال دانشجویی دانشگاه ارومیه در توییتر خود این‌گونه واکنش نشان داد: «حرکت حماقت آمیز رئیس جمهور آمریکا درباره فلسطین و بیت المقدس بی جواب نخواهد ماند. این حیله ترامپ برای دوران پساداعش در منطقه است.»

یکی دیگر از دانشجویان با نام امید نیکو نوشته است: «باید مراقب بود تمرکز بر یک غلطِ آمریکا در انتقال سفارتش ما را از اصل لزوم نابود کردن #اسرائیل و #صهیونیسم منحرف نکند! مستکبرین و عمال منطقه‌ای‌ آنها میخواهند با تقلیل دعوای موجودیت اسرائیل به سطوح پایین‌تر، اصل وجود منحوس آنرا تثبیت کنند.»

سادات انقلابی یکی دیگر از فعالین فضازی فضای مجازی هم در واکنش به این اقدام نوشت: «پایتخت تعیین میکنید واسه من؟ اگه از خودتون چیزی داشتید که یکی دیگه نمیومد براتون پایتخت تعیین کنه دیوونه ها» وی در پیام دیگری در توییتر اضافه کرده: «ما به خاطر حاج احمدمونم که شده میایم با خاک یکسانتون میکنیم تا دیگه حرف پایتخت نشنویم ازتون»

محمود قائدی با اشاره به جمله‌ای از رهبر حزب الله لبنان نوشته است: «مادولت که هیچ، قریه که هیچ، مزرعه که هیچ، حتی طویله‌ای به اسم اسرائیل راهم به رسمیت نمی‌شناسیم.»

علی نصرتی یکی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در این باره نوشت: «ملت‌های اسلامی باید محو بشن اگر که جوابی دندان‌شکن به این بی‌حرمتی‌ها ندن. لعنت بر حکومت‌های اسلامی خائنی که سبب شدن چنین تصاویری رو الان مشاهده کنیم.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل

صحنه‌های کنونی در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا، از فداکاری دانشجویان گرفته تا سرکوب وحشیانه آنها توسط دولت، بیانگر تحولی بزرگ در رویکرد نسل جدید آمریکا و غرب مقابل صهیونیسم بوده که همین امر مقامات صهیونیستی و لابی یهودی را به وحشت می‌اندازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه الجزیره در تحلیل جدیدی که درباره جنبش دانشجویی عظیم در آمریکا ارائه داده به بررسی علل و انگیزه‌ها و نتایج مورد انتظار این جنبش پرداخته و نوشت، دانشگاه‌های آمریکایی که ستون‌های علم و دانش این کشور را تشکیل می‌دهند در اعتراض به صحنه‌های جنایت و وحشی‌گری اسرائیل در نوار غزه و ادامه حمایت‌های نامحدود دولت آمریکا از تجاوزات اسرائیل، به میدان آمده و قیام کردند.

آغاز جنبش دانشجویی برای حمایت از غزه در آمریکا

در اینجا باید توجه کنیم کسانی که این جنبش‌های مسالمت آمیز را رهبری می‌کنند دانشجویان دانشگاه‌های نخبه آمریکا مانند کلمبیا، بیل، نیویورک و هاروارد هستند که از معتبرترین و بزرگترین دانشگاه‌های کل جهان محسوب می‌شوند.

سپس موج این اعتراضات و اعتصابات برای حمایت از مردم غزه از دانشگاه‌های مذکور به سایر دانشگاه‌های آمریکا و نیز کل جهان کشیده شد و در حال حاضر بیش از 75 دانشگاه بزرگ آمریکایی شاهد اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از مردم فلسطین هستند. این جنبش بزرگ دانشجویی به دانشگاه‌های دیگر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی همچون فرانسه و استرالیا و انگلیس که دولت های آنها حامی تجاوزات صهیونیست‌ها هستند نیز کشیده شده است.

در این میان کاملاً روشن است که دولت آمریکا چنین جنبشی را یک تهدید بزرگ می‌داند و در پاسخ به درخواست‌های کابینه اسراییل به ریاست بنیامین نتانیاهو شروع به سرکوب این اعتراضات مسالمت آمیز کرده است.

در همین زمینه لازم است که علل و نتایج این جنبش دانشجویی و برخوردی که مقامات آمریکایی با آن دارند و نیز تاثیرات آن بر آینده آمریکا و سیاست ایالات متحده که همواره خود را موظف به حمایت از اسرائیل و تجاوزات آن می‌دانسته بررسی کنیم.

بیداری جهان در جنگ غزه

در روزهای ابتدایی آغاز جنگ غزه رژیم صهیونیستی در کنار حامیان آمریکایی و غربی خود تلاش زیادی برای شیطان جلوه دادن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین کرد و در ادعاهای بی‌اساس و واهی مقاومت فلسطین را متهم به اعمال خشونت آمیز همچون سربریدن کودکان و حمله به غیرنظامیان و ... کرد. اما دروغ بودن این ادعاها بلافاصله فاش شد و مردم جهان با مشاهده تصاویر جنایات ضد بشری و وحشی‌گری نظامیان صهیونیست علیه مردم غزه متوجه حقیقت چیزی که در غزه می‌گذرد شدند.

تجاوزات وحشیانه اشغالگران در بمباران بیمارستان‌ها ، مدارس، مساجد ، موسسات آموزشی و بهداشتی و ... و قتل عام علنی و عامدانه کودکان و زنان از همان هفته‌های ابتدایی جنگ کافی بود تا افکار عمومی دنیا بیدار شود و علیه اسرائیل اقدام کند.

از همین رو از هفته‌های ابتدایی جنگ غزه خیابان‌ها و میادین آمریکا و کشورهای غربی مملو از تظاهرات کنندگانی شد که جنایات اسرائیل را محکوم می‌کردند و خواستار توقف جنگ بودند. در این میان دانشگاه‌های آمریکایی نیز در این فعالیت‌ها غایب نبودند اما فعالیت‌های آنها به شکل گسترده‌ای که امروز شاهد آن هستیم نبود.

انگیزه‌های جنبش دانشجویی آمریکا در حمایت از غزه

اما به مرور و با دهن کجی اسرائیل به همه اقدامات بین‌المللی و نادیده گرفتن همه درخواست‌ها جهت توقف جنگ وحشیانه علیه غیرنظامیان غزه، نخبگان دانشگاه‌های آمریکا پیشروی اعتراضات را به دست گرفتند و آن را تبدیل به یک جنبش بزرگ کردند و با وجود خشونت‌هایی که علیه آنها اعمال می‌شود و اقدامات سرکوبگرانه دولت ایالات متحده ضد این دانشجویان اما آنها حاضر به عقب نشینی نیستند.

دانشجویانی که در این اعتراضات مسالمت آمیز شرکت کرده‌اند خواستار پایان جنگ غزه و قطع همکاری بین دانشگاه‌های آمریکا با موسسات آموزشی اسرائیل و خروج سرمایه‌گذاری‌های آمریکا از شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی هستند.

به دنبال آن اعتراضات شهروندان آمریکایی به حمایت مالی نامحدود دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی نیز تشدید شد و آنها تاکید می‌کنند که نمی‌خواهند پولی که مردم آمریکا به عنوان مالیات به دولت می‌دهند به جیب اسرائیلی‌ها برود و در کشتار مردم بی‌گناه استفاده شود.

اینجا نباید قدرت شبکه‌های اجتماعی را نادیده بگیریم. در شرایطی که رژیم صهیونیستی و حامیان آن تلاش داشتند در روند جنگ غزه بر فضای مجازی مسلط شوند و از آن در پیشبرد اهداف خود و نشر روایت‌های دروغینشان استفاده کنند اما امروز شبکه‌های اجتماعی به شکل گسترده تبدیل به بستری برای افشای حقیقت تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شده‌اند که چهره واقعی و جنایتکار اسرائیل را برای مردم دنیا آشکار می‌کند.

از سوی دیگر نسل جدید آمریکا خودش را تحت فشارهای سیاسی و وسوسه‌های رشوه‌های مالی لابی صهیونیسم که به شخصیت‌های سیاسی و اعضای کنگره پرداخته می‌شود تا روایت دروغین اسرائیل را بپذیرند، نمی‌بیند. نسل جدید آمریکا حتی می‌خواهد دانشگاه و دولت کشورش از این فشارهای لابی صهیونیسم رهایی یابند و به حقیقت آنچه که در فلسطین می‌گذرد توجه کنند.

10 پیام یک خیزشخیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلیخیزش دانشجویی در آمریکا؛ سرکوب در کشور مدعی دموکراسی

پیام‌های خیزش دانشگاهیان آمریکا؛ آمریکای ضد صهیونیسم

از همین رو شاهدیم که شعارهای بی‌سابقه‌ای مانند «آزادی فلسطین از خشکی تا دریا» و «فلسطین آزاد» بر سر زبان این جوانان آمریکایی افتاده است و آنها به نوعی عملکرد و نقش مقاومت و استواری افسانه‌ای مردم فلسطین در برابر ماشین کشتار اسرائیل را تحسین می‌کنند.

در این میان مقامات آمریکایی اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان را «یهودی ستیزی» خوانده و به این بهانه به وحشیانه‌ترین شکل ممکن شروع به سرکوب دانشجویان و ارعاب و بازداشت آنها کردند. اما با این وجود تلاش‌ها برای شکستن تحصن‌ها و متفرق کردن معترضان به ویژه در دانشگاه کلمبیا به نتیجه نرسید، بلکه شعله‌های این اعتراضات را بیشتر کرد و به بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ و معتبر آمریکا گسترش یافت که نشان دهنده عمق اعتقاد این دانشجویان به آرمان آنها در تحقق عدالت است.

این اتفاقات همچنین بیانگر عمق تغییر افکار عمومی جامعه آمریکایی به سمت محکومیت و رد روایت دروغین اسرائیل و فرار از فشارهای لابی صهیونیسم است و نشان می‌دهد که مردم آمریکا ادامه سیطره صهیونیسم در سیاست خارجی آمریکا را تحمل نمی‌کنند.

در این زمینه سامی العریان، دانشگاهی فلسطینی با انتشار توییتی اعلام کرد که من چهار دهه است که در ایالات متحده زندگی می‌کنم و 28 سال در محافل دانشگاهی آن بوده‌ام و در تمام این سال‌ها مشاهده کردم که ارائه یک روایت ضد صهیونیستی در آمریکا چه اندازه دشوار است، اما امروز می‌بینیم که جامعه آمریکایی در حال تغییر رویکرد خود نسبت به صهیونیسم می‌باشد.

اصرار دانشجویان آمریکایی برای پیشبرد اعتراضات خود موجب شد تا بسیاری از اساتید دانشگاه‌ها نیز با آنها همبستگی کنند و کنارشان بایستند و حتی در تظاهرات‌ها حضور داشته باشند. همچنین شاهد ایجاد موانع انسانی در برابر پلیس آمریکا هستیم تا اجازه ندهد پلیس به دانشجویان نزدیک شود.

آمریکا؛ از شعار دموکراسی تا حقیقت دیکتاتوری

اما یکی از صحنه‌های جالب توجه در اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاهیان آمریکا برای حمایت از غزه که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته است دستبند زدن به دستان خانم نوئل مک‌آفی، رئیس گروه فلسفه دانشگاه «اموری» در آتلانتاست و فداکاری وی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین الگویی الهام بخش برای دانشگاهیان آمریکایی است.

اما خشونت بیش از حدی که دولت آمریکا علیه اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان و دانشگاهیان انجام می‌دهد بیانگر آن است که ایالات متحده در واقع یک کشور دیکتاتوری است که هرگونه آزادی بیان را سرکوب می‌کند و همین مسئله تردیدهای زیادی درباره شعارهای دموکراسی و آزادی بیان در ایالات متحده به وجود می‌آورد.

بر باد رفتن سرمایه‌‌گذاری لابی صهیونیسم در دانشگاه‌های آمریکا

صحنه‌هایی که امروز در دانشگاه‌های آمریکا می‌بینیم بیانگر شکست فاجعه بار تبلیغات صهیونیستی است؛ جایی که لابی صهیونیسم از زمان تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی در سال 1948 تاکنون میلیاردها دلار در دانشگاه‌های آمریکا از جمله دانشگاه کلمبیا سرمایه‌گذاری کرده بود و بسیاری از نمایندگان کنگره و مقامات سابق و کنونی آمریکا از جمله باراک اوباما، رئیس جمهور سابق این کشور از این دانشگاه فارغ التحصیل شده بودند. در واقع تلاش لابی صهیونیسم بر این بود که گروهی از رهبران حامی اسرائیل را در دانشگاه کلمبیا پرورش دهد اما امروز می‌بینیم که همین دانشگاه تبدیل به یک بستر ضد صهیونیستی شده و رهبرانی که قرار است از آن فارغ التحصیل شوند علیه صهیونیسم هستند نه کنار آن.

سرکوب وحشیانه اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاهیان آمریکایی نشان می‌دهد که جامعه یهودی در ایالات متحده تا چه اندازه احساس خطر می‌کند. باید به واکنش نهادها و مقامات صهیونیستی به جنبش دانشجویی آمریکا در حمایت از غزه نیز توجه داشته باشیم؛ جایی که سرویس جاسوسی موساد وقیحانه دانشجویان آمریکایی را تهدید می‌کند و نتانیاهو خواستار سرکوب تظاهرات کنندگان آمریکایی شده و مدیریت دانشگاه‌های آمریکا را به شکست در مقابله با یهودی ستیزی متهم می‌کند.

مدیریت دانشگاه‌های آمریکا نیز با تبعیت از دولت این کشور وحشیانه در حال سرکوب دانشجویان هستند و از طرف دیگر اعضای کنگره از بایدن خواسته‌اند تا گارد ملی آمریکا را برای مقابله با معترضان اعزام کند.

اما با وجود همه این اقدامات سرکوبگرانه و با وجود بازداشت صدها نفر در دانشگاه‌ها و اخراج برخی از دانشجویان از دانشگاه‌های معتبر که به معنای از دست دادن مدرک خود در این دانشگاه‌ها و از بین رفتن فرصت‌های شغلی آنهاست همچنان شاهد گسترش فعالیت‌های این دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین هستیم که هیچ ترسی از اخراج شدن و یا افتادن به زندان ندارند.

این بدان معناست که یک تغییر عمیق در میان نسل جوان غرب و آمریکا رخ داده که رویکرد حاکمان خود را نمی‌پذیرند و به جای حمایت از صهیونیسم در مقابل آن ایستاده‌اند و از مظلومان فلسطینی دفاع می‌کنند. از سوی دیگر با ادامه این اعتراضات و سرکوب آن توسط دولت آمریکا برای همه جهانیان بیش از پیش آشکار می‌شود که شعار دموکراسی و آزادی بیان در ایالات متحده دروغی بیش نیست.

بدون شک این وضعیت پیامدهای زیادی در سطح مردمی و سیاسی آمریکا خواهد داشت جایی که جایگاه اسرائیل در میان مردم آمریکا تنزل کرده و نفوذ لابی صهیونیسم کاهش یافته و نسل جوان در آمریکا و اروپا هیچ ترسی از مترسک یهودی ستیزی و اتهاماتی که در این زمینه به آنها وارد می‌شود ندارند.

این نسل جوان از دانشگاه‌هایی فارغ التحصیل خواهند شد که از آنجا به کنگره و نهادهای سیاسی آمریکا منتقل می‌گردند و این به معنای آن است که باید شاهد تحولی اساسی در سیاست آمریکا در برابر رژیم صهیونیستی بعد از به قدرت رسیدن رهبران جدید ایالات متحده در آینده باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان پزشکی مشهد در حمایت از جنبش دانشجویان آزادیخواه آمریکا
  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • رئیس دانشگاه شیراز : دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم