Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رئیس انجمن قطعه سازان گفت: مهندس جهرودی سالهاست که در صنعت خودروسازی و قطعه سازی فعالیت می کند و با مشکلات این صنعت کاملا آشنا است و انتخاب وی در شرایط کنونی بسیار هوشمندانه بوده است.
 
به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، رضا رضایی با بیان وضعیت صنعت خودرو و توان قطعه سازان داخلی گفت: برای توسعه زیر ساخت های صنعت کشور نیاز است که صنعت خودروسازی و قطعه سازی مانند کشور های کره، ترکیه و چین با سرمایه گذاری هدفمند تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: رشد و توسعه خودروسازی، شرایط اشتغالی زایی کشور را سامان خواهد داد و باعث رونق و پویایی 70 صنعت دیگر می شود.

رضایی با بیان اینکه صنعت خودرو سازی از صنایع استراتژیک و تاثیرگذار در جهان است که نیازمند توجه ویژه است گفت: در صورتی که صنعت خودرو و قطعه با دانش فنی و تکنولوژی روز پیش رود، شاهد شکوفایی اقتصاد کشور با سرعت بالاتری خواهیم بود.

رئیس انجمن قطعه سازان افزود: با تحریم های ظالمانه ای که در سال های اخیر صورت گرفت، صنعت خودروسازی کشور دچار مشکلات زیادی شد و خوشبختانه بعداز برجام شرایطی پیش آمد تا شرکت ها امکان سرمایه گذاری و همکاری مشترک با شرکاری خارجی در زمینه تولید خودرو و قطعه را داشته باشند.

وی پویایی و افزایش توان صنعت قطعه سازی را لازمه توسعه صنعت خودرو دانست و افزود: هیچ خودرو سازی در دنیا بدون شبکه تامین و قطعه سازی قدرتمند امکان رشد و پیشرفت ندارد.

رئیس انجمن قطعه سازان تصریح کرد: به لحاظ مشکلاتی که در چند سال گذشته برای صنعت خودرو سازی رخ داد، متاسفانه صنعت قطعه سازی دچار آسیب زیادی شد.

وی افزود: در پسا برجام با توجه به حضور شرکت های مطرح خارجی و تولیدات خودروهای جدید شرایط مناسبی برای تامین قطعات و توسعه قطعه سازی ایجاد شده که این موضوع سرمایه گذاری و توجه ویژه ای را می طلبد.

رضایی گفت: شرکت های قطعه سازی نیاز به حمایت بیشتری دارند تا با قدرت و توان بالاتری در راستای داخلی سازی قطعات محصولات مشترک خودروسازان داخلی و خارجی گام بردارند تا علاوه بر اینکه قیمت تمام شده قطعات کاهش یابد، با بالابردن کیفیت، امکان رقابت با قطعه سازان خارجی وجود داشته باشد که این موضوع مستلزم برنامه ریزی دقیق و استراتژی مدون است.

رئیس انجمن قطعه سازان گفت: برای همکاری بیشتر صنعت خودرو و قطعه سازی نیاز است تا قراردادهای فی مابین و نوع همکاری به صورت دقیق مشخص شود.

وی افزود: صنعت قطعه سازی کشور نیازمند بروز رسانی امکانات سخت افزاری، نرم افزاری، بالابردن آموزش نیروی انسانی و سرمایه گذاری در حوزه تحقیق و توسعه است.

رضایی درخصوص تغییرات انجام شده در مدیریت ارشد گروه سایپا گفت: حضور مهندس جهرودی در سمت مدیریت ارشد گروه سایپا، صنعت قطعه سازان را به آینده امیدوارتر کرد و انتخاب وی در شرایط کنونی بسیار هوشمندانه بوده چراکه ایشان فردی آشنا با صنعت قطعه سازی و خودروسازی هستند و درد قطعه سازان را بهتر می شناسند.

وی گفت: در حال حاضر صنعت خودروسازی و قطعه سازی به مدیران هوشمند و استراتژیک نیاز دارد تا بتوانند در شرایطی که رقابت و تکنولوژی با سرعت زیادی در حال رشد است با تصمیمات، هدف گذاری، برنامه ریزی و تعیین نقشه راه درست موجبات پیشرفت این صنعت را را رغم بزنند و این در سایپا اتفاق افتاده است.

رئیس انجمن قطعه سازان افزود: برای موفقیت در صنعت خودروسازی نیاز است مدیران شناخت لازم از این صنعت را داشته باشند و به اصطلاح در این صنعت بزرگ شده باشند تا بتوانند با برنامه ریزی و تعیین استراتژی مناسب، سازمان را اداره کنند.

وی گفت: مدیر موفق در صنعت خودروسازی نیاز دارد تا شبکه تامین چابک و قوی را در کنار خود داشته باشد تا بتواند برنامه های خود را در زمان مناسب اجرایی کند.

رضایی یادآور شد: با توجه به شناختی که جامعه قطعه سازان از مهندس جهرودی دارند، در شرایط حاضر گزینه ای بسیار مناسب برای مدیریت سایپا و رفع مشکلات قطعه سازان است و امیدوارم به عنوان سکاندار سایپا موفقیت های زیادی را جهت توسعه و موفقیت این شرکت کسب کند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی