Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرم‌افزار «جهادی یار» با حضور فخیمی سرپرست تیم جهادی شهید وزوایی و امینی مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در خبرگزاری دانشجو رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ نرم‌افزار «جهادی یار» با حضور فخیمی سرپرست تیم جهادی شهید وزوایی و علی امینی مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در خبرگزاری دانشجو رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم افزار با همت دانشجویان بسیجی دانشگاه شریف جهت تسهیل امداد رسانی و توزیع کمک‌های مردمی در حوادث طراحی و آماده شده است و بصورت پایلوت در حادثه زلزله کرمانشاه اجرا شد.

فخیمی سرپرست تیم جهادی شهید وزوایی دانشگاه شریف در حاشیه این مراسم گفت: از همان روز اول که زلزله و شدت خرابی‌اش مشخص شد. با توجه به دستور حضرت آقا همه دنبال این بودند که برای رسیدگی به وضعیت زلزله‌زدگان یک اقدامی کنند. گروه جهادی شهید وزوایی هم به نوبه خود با تمام ظرفیت‌های موجود احساس مسئولیت کرد. ما به عنوان گروه جهادی نیازمند این بودیم که یک‌سری اطلاعات از منطقه زلزله بدست بیاوریم که نیاز سنجی کنیم. در همین زمان متوجه یک مشکلی شدیم و آن اینکه با هر قرارگاه مستقر در منطقه که تماس می‌گرفتیم آمارهای متناقض می‌دادند و در واقع یک آشفتگی در اطلاعات و آمار وجود داشت.

 

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که با کادر گروه جهادی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که تعدادی نیرو به منطقه اعزام کنیم و به صورت موازی بحث شناسایی و تکمیل اطلاعات را در اولویت قرار دهیم. بدون آمار دقیق کار صحیحی نمی‌شد انجام داد و متاسفانه عده‌ای به منطقه می‌رفتند و خودشان سربار می‌شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
 

فخیمی افزود: یک تیم چهارنفره به یکی از قرارگاه‌های منطقه اعزام شدند و یکی از دوستان هم برای شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات به منطقه ازگله فرستاده شد. اشکالی که اینجا مشاهده شد عدم هماهنگی و تبادل اطلاعات میان گروه‌های مختلف حاضر در منطقه بود. وقتی ما به روستاها مراجعه می‌کردیم مردم می‌گفتند تا به حال چندین تیم مختلف آمدندو از ما اطلاعات و آمار گرفته‌اند. مسئله بعدی عدم وجود مدیریت واحد در توزیع کمک‌های مردمی بود.

 

این دانشجوی دانشگاه شریف همچنین در مورد مراحل طراحی این نرم‌افزار گفت: در همین بین بود که ایده این نرم افزار مطرح شد. در حال حاضر همه یک تلفن هوشمند دارند و ما می‌توانیم با طراحی اپلیکیشنی و وارد کردن فهرست روستاها و اقلام مورد نیازشان این مشکلات موجود را برطرف کنیم. مرحله اول طراحی این نرم‌افزار فرآیند جمع آوری اطلاعات و آمار و وارد کردن این‌ها در نرم‌افزار بود. در مرحله بعدی برنامه‌نویسی نرم‌افزار با همکاری گروه گندم دانشگاه شریف انجام شد. با کار تیمی یک هفته‌ای و تلاش 10 نفر این نرم‌افزار آمده شد.


 

وی در پایان افزود: این نرم‌افزار امکان توسعه بیشتری دارد و ما منتظر استقبال ارگان‌های حکومتی و گروه‌های خودجوش مردمی از این ایده هستیم تا بتوانیم امکانات بیشتری را به آن اضافه کنیم. در ابتدا یکی از مسئولین هلال احمر از ایده استقبال کرده است. این نرم افزار امیدواریم به زمینه حضور بیشتر نیروهای مردمی و داوطلب و هم‌افزایی بیشتر امور در مناطق حادثه دیده کمک کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رجبعلی برزویی؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: امسال 10 هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور "معلم" می‌شوند

به گزارش تسنیم، دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود براساس این طرح که برای نخستین بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجومعلم به طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دوسال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تایید صلاحیت عمومی آنها  از ابتدای سال سوم  و یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه فعلا در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • مجموعه ۹ جلدی بن‌مایه‌های فلسفه دین رونمایی می‌شود
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان