Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشهر - ایرنا - استاندار مازندران با اشاره به شایعه جابجایی برخی فرمانداران و مدیران استان گفت: ملاک عمل بنده برای ابقای مدیران صداقت، امانتداری و کارآمدی آنان است.

محمد اسلامی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در رامسر افزود : ملاک عمل بنده از مدیران صداقت، امانتداری و کارآمدی آنان است و تازمانی که کارآمد باشند در پست خودشان می مانند و در غیر این صورت افراد دیگر جایگزین می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : شایعه جابجایی مدیران صحت ندارد و برخی ها به دنبال خبرسازی در خصوص جابجایی مدیران در استان هستند.
طی هفته گذشته و جاری در سطح محافل سیاسی و فرهنگی استان شایعه شده که استاندار جدید مازندران قرار است تعداد زیادی از فرمانداران شهرستان ها و مدیران استانی را تغییر دهد.
‌محمد اسلامی ‌‌41 ساله اهل اصفهان با پیشنهاد وزیر کشور در هفتم آبان ماه سال جاری از سوی هیات دولت به عنوان استاندار مازندران منصوب شد.
استاندار مازندران روز دوشنبه برای شرکت در جلسه شورای اداری شهرستانها و بازدید از پروژه های عمرانی به غرب مازندران سفر کرده است.
* اجرای سیستم تصفیه فاضلاب رامسر
استاندار مازندران در خصوص اجرای طرح تصفیه فاضلاب شهری رامسر هم گفت : سیستم تصفیه فاضلاب شهر این شهرستان با قاطعیت اجرایی خواهد شد.
اسلامی افزود : رامسر تاکنون مانند همه شهرهای ساحلی بیشترین آسیب را از فاضلاب دیده است پس باید سیستم فاضلاب شهری در این منطقه اجرایی شود.
وی افزود : متاسفانه عده ای در این بین القائاتی به مردم منطقه کرده اند که با ایجاد این سیستم مشکلاتی برای انان بوجود خواهد آمد که به نظرم این ایرادات وارد نیست.
استاندار مازندران گفت : خوشبختانه سیستم جدید فاضلاب این شهر با رعایت همه جوانب ساخته خواهد شد و در این طرح پیشرفته ترین تکنولوژی ممکن در جمع آوری فاضلاب شهری پیش بینی شده است.
به گفته وی، همچنین در این طرح سیستم لجن فعال و سیستم سرپوشیده پیش بینی شده که هیچ بویی از ان منتشر نخواهد شد.
اسلامی خاطر نشان کرد: طرح فاضلاب شهری رامسر با تمام طرح های فعال دیگر که در گذشته اجرا شده فرق می کند.
دستکم 20 هزار مشترک زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب شهری شهرستان 75 هزار نفری رامسر در غرب مازندران قرار دارند.
اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری رامسر از سال 92 کلید خورد ولی تاکنون پیشرفتی نداشته است .
هم اینک علاوه بر اخذ تمامی مجوزهای لازم زیست محیطی ، بهداشتی و کشاورزی برای اجرای طرح فاضلاب شهری رامسر ، اعتبار لازم برای اجرای این طرح نیز از منابع بانک توسعه اسلامی مصوب شده است .
اواخر ماه گذشته جمعی از اهالی چند روستای رامسر با تجمع در مقابل فرمانداری و دادگستری شهرستان نسبت به اجرایی شدن طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری در حوالی روستاهایشان اعتراض کرده و خواستار اجرا نشدن این طرح شدند .
‌سرریز شدن فاضلاب در نهرها و رودخانه های منتهی به دریا و به دنبال آن ایجاد بوی تعفن فاضلاب در سطح شهرها از مهمترین چالش ساکنان و گردشگران شهرهای ساحلی استان مازندران است.
اغلب شهرهای مازندران به گفته مسئولان و دست اندرکاران ذیربط به خاطر قرار گرفتن در مجاورت دریا و درپی آن بالا بودن آب های زیرزمینی با نفوذ ناپذیری خاک روبرو هستند و همین عامل دفع بهداشتی فاضلاب را در این مناطق با مشکل مواجه کرده است.
طبق آمار منابع رسمی اکنون سالانه 400 میلیون متر مکعب انواع آلاینده ها در شمال کشور تولید می شود که فقط 40 درصد آن تصفیه و بقیه به صورت مستقیم و غیر مستقیم به دریای خزر می ریزد.
با توجه به سلامت مردم ، اهمیت دریای خزر به عنون بزرگ ترین دریاچه جهان و حفظ اکوسیستم آن و همچنین ضرورت حفظ سفره های زیرمینی طرح جمع آوری فاضلاب های شهری از سال 1385در دستور کار دولت نهم قرار گرفت اما با وجود وعده های داده شده که بنا بود تا پایان دولت های نهم و دهم این طرح در تمامی شهرهای استان مازندران عملیاتی و به بهره برداری برسد متاسفانه چنین نشد.
بر اساس آمارهای رسمی هم اکنون کمتر از 20 درصد فاضلاب شهری استان مازندران جمع آوری و بقیه رها می شود.
میانیگن تولید سالانه فاضلاب شهری مازندران 120 میلیون متر مکعب است که تنها 19 میلیون متر مکعب آن برابر با 16 درصد وارد کانال های فاضلاب شهری می شود ، 53 میلیون متر مکعب برابر با 44 درصد فاضلاب شهری وارد سفره های زیر زمینی و 48 میلیون متر مکعب برابر با 40 درصد نیز وارد آب های سطحی ،رودخانه ها و دریا می شود.
بر اساس آمارهای رسمی یک میلیون و 800 هزار نفر از جمعیت حدود سه میلیون و 200 هزار نفری مازندران در شهرها ساکن هستند.
خبرنگار : مهدی ابراهیم پور **انتشا ردهنده: محسن حسن نیا
1899/1602/

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۹۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات پروژه‌های جزیره هرمز به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان با حضور معاون عمرانی، مدیرکل دفتر فنی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد.

مهدی دوستی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه‌ها، گفت: نباید مسائل نرم افزاری و سخت افزاری قابل حل پیشرفت پروژه‌ها را به تعویق بیاندازد و لازم است مدیران نظارت مستمری بر روند اجرایی داشته باشند.

وی افزود: در ادامه اقدامات شهری در جزیره هرمز، برنامه‌های طرح هادی و بازآفرینی شهری که افزایش زیرساخت‌های جدید تفریحی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی را در پی دارد، طبق زمانبندی انجام می‌شود.

استاندار هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های تعریف شده برای توسعه دریا محور گفت: پایش پیشرفت پروژه‌های آغاز شده در هرمز بویژه توسعه بندر، نیروگاه برق، افزایش ظرفیت آب شرب و پروژه‌های مسکن ملی اهمیت بسیاری دارد چرا که تکمیل زیرساخت‌ها زمینه تعریف اقدامات جدید در جزیره را فراهم می‌کند.

کد خبر 6098238

دیگر خبرها

  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • هوداران نساجی برگ برنده برابر پرسپولیس هستند
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز