Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به تازگی بازرس‎های سازمان ملل برای بررسی ادعاهای آمریکا در زمینه نقض حقوق بشر و مبارزه با تبعیض به برخی از مناطق شهری این کشور سفر کرده که از مشاهدات اولیه خود از میزان عمق و گستردگی فقر و نابرابری در آمریکا شگفت‌زده شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند یک مقام سازمان ملل برای بررسی نزدیک مسئله فقر و نابرابری در آمریکا از روزهای گذشته سفر دوهفته‌ای خود به این کشور را آغاز کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه ذهن انسان امروزی با شنیدن واژه‌های فقر و نابرابری، ناآگاهانه به دوردست‎ها و مناطق دورافتاده و یا «جهان‎های دوم و سوم» و «مناطق پیرامونی» کشیده می‌شود و «مرکز» و «جهان نخست» را عاری از هرگونه نداری و تبعیض می‌داند و یا بهتر اینکه در نتیجه بمباران تبلیغاتی امپراطوری رسانه‌ای نظام حاکم جهانی،چندان گرایشی به «دیدن» نابرابریهای کشورهای پیشرفته از جمله آمریکا وجود ندارد، اما همچنان باید بر افشای حقیقت راستین نظام سیاسی و اقتصادی مبتنی بر نابرابری و تبعیض پافشاری کرد که جریان رسانه‌ای مسلط هیچ‌گاه تمایلی به بازتاب آنها به جهان بیرون ندارند.

 


بنا به گزارش پایگاه شبکه خبری «فاکس‌نیوز» روز شنبه هفته جاری گزارش داد که «فیلیپ آلیستون» از مقامات سازمان ملل و کارشناس در زمینه فقر قرار است طی سفری 15 روزه به آمریکا-یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان- سفر کند تا نحوه مقابله این کشور با مسئله فقر و نابرابری را از نزیک بررسی کند.


«فیلیپ آلیستون» که گویی پیشاپیش کنجکاوی ساده‌لانه ما را حدس زده با انتشار بیانیه‌ای ضمن تشریح سفر خود به آمریکا گفته است: شاید برخی بگویند چرا نماینده ویژه سازمان ملل در زمینه فقر مفرط و حقوق‌بشر به کشور ثرومندی مانند آمریکا سفر می‌کند. اما واقعیت این است که علی‌رغم ثروت زیادی که در آمریکا وجود دارد، نابرابری شدید و فقر گسترده نیز در کنار آن همزیستی می‌کند.


در بیانیه «آلیستون» همچنین آمده‌است: با نظر به تأکید مداوم دولت آمریکا بر اهمیت رعایت حقوق‌بشر و مبارزه با فقر شدید در سیاست خارجی خود و همچنین امضا توافق‌نامه‌های بین‌المللی در خصوص حقوق سیاسی و اجتماعی از سوی واشنگتن، تمایل دارم بر این مسئله تمرکز کنم که چگونه فقر و نابرابری بر حقوق سیاسی و اجتماعی مردمی تأثیر دارد که در آمریکا زندگی می‌کنند.


پایگاه نشریه نیوزویک نیز روز یکشنبه هفته جاری در گزارشی با اشاره به سفر نماینده ویژه سازمان ملل در زمینه فقر و نابرابری شدید به آمریکا نوشت: فیلیپ آلیستون نماینده ویژه سازمان ملل از مشاهده فقر و نابرابری در برخی از نواحی ایالت آلاباما شگفت‌زده شده و گفته که تاکنون هیچ‌گاه چنین سطحی از فقر و تبعیض در کشورهای پیشرفته را مشاهده نکرده‌ است.

به نوشته «نیوزویک»، «فیلیپ آلیستون» پس از نخستین روزهای بازدید خود از برخی از مناطق ایالت آلاباما در گفتگو با رسانه‌های محلی گفته است: فکر می‌کنم چنین صحنه‌هایی در کشورهای «جهان نخست» غیرعادی است. چنین صحنه‌هایی به هیچ وجه عادی نیست. باید بگویم که این نخستین بار است که با چنین صحنه‌هایی از نابرابری شدید در کشوری پیشرفته مواجه می‌شوم.

 


بازدید «فیلیپ آلیستون » وهیئت همراهش از نواحی روستایی و شهرستانی ایالت آلاباما بخشی از تحقیقات دوهفته‌ای کارشناسان سازمان ملل در زمینه فقر و نقض حقوق بشر در آمریکاست. تاکنون بازرس‎های سازمان ملل تنها از برخی از شهرها و بخش‎های ایالت کالیفرنیا و آلاباما بازدید کرده‌اند و مقصد بعدی آنها نیز واشنگتن دی‌سی، ویرجینیای غربی، و پورتوریکو است.


نیوزویک می‌افزاید: از جمله نگرانی‌های جدی نماینده ویژه سازمان ملل در بازدید از برخی نواحی آمریکا، مسائل و بیماری‎های مرتبط با فقر و تبعیض است که در سال‎های اخیر در سراسر این کشور ازعمق به سطح آماده است.


روزنامه گاردین در تاریخ 5 سپتامبر سال جاری گزارشی مبسوط با عنوان « کِرم قلابدار، بیماری ناشی از فقر شدید، در حال گسترش در جنوب آمریکاست. چرا؟» از شیوع گسترده بیماری به نام «کرم قلابدار» در ایالت آلاباما در سال 2017 خبر داد- بیماری که معمولا در کشورهای آفریقایی و جنوب آسیا با شرابط بهداشتی پایین‌تر از سطح استاندارد مشاهده شده‌ است.


نیوزویک با استناد به مرکز آمار آمریکا (Census Bureau) می‌افزاید: بنا به تازه‌ترین آمارها هم‌اکنون نزدیک به 41 میلیون نفر از مردم آمریکا در فقر مطلق زندگی می‌کنند.


بر پایه پژوهشی که «بنیاد آنی.ایی.کیسی» ( Annie E. Casey Foundation)در ماه سپتامبر سال جاری برای بررسی فقر و تبعیض در آمریکا انجام داده، بخشی زیادی از نابرابری‎های ثروت و درآمدها در آمریکا کودکان اقلیت‎های رنگین‌پوست، لاتین‌تبار، آمریکایی‎های بومی را بیشتر تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ به عنوان مثال کودکان این اقلیت‌ها دو تا سه برابر کودکان سفیدپوست آمریکا در فقر زندگی می‌کنند.


نشریه «آتلانتیک» در سال 2013 در گزارشی با تجزیه و تحلیل داده‌های مرکز آمار آمریکا از سال 1975 تا سال 2013 به روشنی تبعیض نژادی و نابرابری اقتصادی نهادینه‌ شده در نظام سیاسی و اقتصادی آمریکا را نشان می‌دهد.


بنا به این گزارش آتلانتیک، به صورت تاریخی، میزان بیکاری، ساعتهای طولانی کار، و دستمزد کم اقلیت‎های آمریکا در مقایسه با سفیدپوستان این کشور، همیشه بالاتر بوده‌ است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | منتظر رعد و برق‌ های شدید باشید

به گزارش همشهری آنلاین، براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، در پنج روز آینده تهران آسمانی صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد ملایم تا متوسط خواهد داشت.

امروز (۵ اردیبهشت) با گذر زبانه سامانه بارشی از ظهر تا شب، گاهی افزایش ابر، افزایش باد و در پاره‌ای نقاط به ویژه بخش‌های شمالی و شرقی گاهی وقوع رگبار پراکنده باران با احتمال تندر و آذرخش مورد انتظار است.

در روزهای پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ اردیبهشت) نیز در این بخش‌ها افزایش موقتی ابر و رخداد بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۶ اردیبهشت‌ماه) صاف تا کمی ابری، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه (۷ اردیبهشت‌ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعد ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه‌های سنجش آلودگی فیروزکوه ۷.۲ میلیمتر، ژئوفیزیک ۲.۸ میلیمتر، آبعلی ۲.۵ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد ۲.۴ میلیمتر، چیتگر ۲.۲ میلیمتر، فیروزکوه ۱.۸ میلیمتر، شهریار ۱.۴ میلیمتر، فرودگاه امام (ره) ۱ میلیمتر، دماوند ۰.۸ میلیمتر، شمیرانات ۰.۷ میلیمتر، شرق تهران ۰.۳ میلیمتر و ورامین با ۰.۲ میلیمتر بارش دریافت کرده‌اند.

کد خبر 846974 برچسب‌ها آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي باران تهران

دیگر خبرها

  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • عفو بین‌الملل: اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • وضعیت هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | منتظر رعد و برق‌ های شدید باشید
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا