Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال شهرستان سبزوار که 21 آذرماه در این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه حوزه و دانشگاه دو بال قدرتمند توسعه و پیشرفت کشور برای حل معضلات اجتماعی هستند، گفت: هر چقدر به ظرفیت‌سازی برای حضور اندیشمندان در کشور توجه کنیم با هزینه کمتری می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پیروزی رزمندگان مدافع حرم در سوریه بر علیه داعش و تکفیری‌ها، ادامه داد: شهدای مدافع حرم خدمت بزرگی نه تنها به مسلمانان بلکه به تمام بشریت کردند چرا که گروه‌های تکفیری تهدیدی خطرناک و وحشتناک برای تمام بشریت هستند.
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت در کشور رمز و راز موفقیت و نقطه قوت ما بوده و هست و هیچ وقت نباید یادمان برود که مدیون شهدا هستیم.
نماینده دولت در خراسان رضوی با تاکید بر فرصت‌ها و زمینه‌های بسیار بالای سبزوار و داشتن زیرساخت‌هایی از جمله را‌ه‌آهن، فرودگاه و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی شمال و جنوب کشور در اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: شهرستان سبزوار از گذشته مهد تربیت عالمان دینی بزرگی از جمله حاج ملاهادی سبزواری و شعرای بزرگی مانند حمید سبزواری است.
رشیدیان اضافه کرد: ظرفیت‌های سبزوار در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال فراتر از یک کار اداری و دولتی برای ایجاد اشتغال هفت هزار نفر در این شهرستان است و با روحیه جهادی همه مدیران و کارکنان کشور و ورود بخش خصوصی این امر مهم محقق خواهد شد.
وی با اظهار اینکه شرایط سخت بخش خصوصی این روزها مانند نگه داشتن آتش در کف دست است به نحوی که صدایشان درنیاید، تصریح کرد: قبلا در خراسان رضوی بر اساس آمار اعلامی مرکز آمار کشور بیکاری 14.2 درصد بوده و در حال حاضر به 10.1 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه نباید از آمار 300 هزار نفری بیکاران در استان خراسان رضوی غافل شویم، گفت: به همان میزان که به نقاط قوت تاکید داریم باید نقاط ضعف خودمان را ببینم و مشکلات را حل کنیم.
استاندار خراسان رضوی با اظهار اینکه از تابستان سال گذشته تا تابستان سال جاری برای 184 هزار نفر شغل ایجاد شده است، ابراز کرد: استان خراسان رضوی با اختصاص دادن 23.1 درصد اشتغال کل کشور به خود، رتبه اول ایجاد اشتغال در کشور را دارد.
فرمانده اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه نرخ تسهیلات بانکی از بالای 20 درصد به زیر این رقم رسیده است، بیان کرد: همکاری و همیاری ملی رمز موفقیت در کار است.
وی با ابراز اینکه پیاده سازی اقتصاد مقاومتی امری تکلیفی بر همه ما است و تنها بر عهده دولت نیست، گفت: باید فرهنگ اقتصاد مقاومتی در کشور با کمک معلمان، روحانیون به ویژه ائمه جمعه و با کمک مدیران ادارات گسترش یابد.
رشیدیان با ابراز اینکه از ظرفیت بانوان باید در اقتصاد مقاومتی استفاده شود، تصریح کرد: مسئولان و مردم، فرهنگ استفاده از کالای ایرانی را در کشور گسترش دهند و در کنار آن باید با قاچاق کالا مبارزه شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست

حجت الاسلام حسین حسین‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌زیست به تعریف محیط‌زیست پرداخت و آن را دربردارنده تمام مؤلفه‌های مؤثر بر حیات انسان توصیف کرد و اظهار داشت: محیط‌زیست را در دو سطح محیط پیرامونی زندگی انسان و بسترهای دیگر طبیعت می‌توان دنبال کرد.

وی بر لزوم بازشناسی دقیق الزامات صیانت از محیط‌زیست تأکید و درختکاری و کاشت نهال را از برجسته‌ترین توصیه‌های روایی برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و اله در روایتی می‌فرمایند؛ اگر قیامت فرارسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن را بکارد، باید آن را بکارد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با بیان این که کاشت نهال و توسعه فرهنگ درخت‌کاری باید مورد اهتمام همگان از جمله ائمه جمعه قرار گیرد، اظهار داشت: دعوت به همکاری گروه‌های مختلف مردمی با منابع طبیعی در روز درختکاری از جمله مؤلفه‌های مؤثر بر ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست است.

وی در ادامه تبیین برخی دیگر از مصادیق صیانت از محیط‌زیست به موضوع مهم آب اشاره کرد و اذعان داشت: پرهیز از کثیف و تباه سازی آب و دوری از آزار و اذیت حیوانات از سفارش‌هایی مبانی دینی است؛ چرا که همگان در برابر زمین، سرزمین و حیوانات مسئول هستیم و این مهم باید موردتوجه عموم جامعه قرار گیرد.

امام‌جمعه امامزاده عبدالله به مسئولیت گفتمانی ائمه جمعه در مواجهه با محیط‌زیست اشاره نمود و اذعان داشت: نیاز است تا ائمه جمعه در تمام مشارکت‌های عمومی و تخصصی عرصه محیط‌زیست حضوری فعال و جهادی داشته، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی باشند.

وی به زیبایی‌های حضور ائمه جمعه در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه عرصه صیانت از حیوانات و جمع‌آوری پسماند از محیط‌زیست اشاره نمود و خاطرنشان کرد: توجه متقابل به ظرفیت‌های موعظه و کارگاه بهترین راهکار جهاد تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ زیبای مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده تصریح کرد: ائمه جمعه ضمن تبیین مباحث دینی و اجتماعی باید پرچم‌دار میدان‌های فرهنگ‌ساز بوده ورود علمی و عملی به فرهنگ‌سازی داشته باشند.

کد خبر 6087540

دیگر خبرها

  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان