Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، یاسر فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی پنجشنبه شب در اجتماع جمعی از فعالان سیاسی استان گلستان در کانون طه گرگان افزود: آن مرحوم در تمام برهه های زندگی خود از مردم فاصله نگرفتند.   وی ابراز داشت: همانطور که در خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی آمده است ایشان از سال 1337 مبارزه با رژیم طاغوت را بر اساس عقاید و افکار خودشان آغاز کردند و به گفته خودشان پس از شهادت حاج آقا مصطفی خمینی که حرکت انقلاب با حضور مردم توامان شد، امید به پیروزی برابر طاغوت رنگ و بوی روشن تری گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی گفت: در دیدگاه آیت الله هاشمی هیچگاه آرمان خواهی و واقع گرایی با هم در تناقض نبودند؛ ایشان با نبوغ و استعداد خود در تشخیص واقعیت در غبار اتفاقات سیاسی همیشه با روش و مشی اعتدالی تصمیمات درستی اتخاذ می کردند.    یاسر هاشمی افزود: در زندگی آیت الله هاشمی نقاط حساس و تاریخ ساز بسیاری به چشم می خورد که یکی از آنها مسئله خاتمه جنگ بود؛ در آن زمان که بخش زیادی از مسئولان در شعارهای آرمانخواهانه خود ادامه جنگ را می خواستند ایشان با منظور دانستن واقعیت ها سران نظام را قانع کردند که پایان جنگ به صلاح کشور است و باید به عقد قرارداد 598 رضایت دهیم.   وی ابراز داشت: حتی رحلت مرحوم هاشمی یکی از نقاط تاریخ ساز زندگی ایشان است که باعث همدلی و وحدت بیشتر برای ارتقای تفکر اعتدالی در جامعه شد و نتیجه آن گرایش عمومی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به خط و تفکر اعتدال گرایی بود.    همچنین در این نشست یک استاد حوزه و دانشگاه و تاریخ پژوه معاصر گفت: ویژگی های شخصیتی آیت الله هاشمی ایشان را بعنوان مصداق بارز و نماد یک انسان مطالبه گر در تراز تعریف قرآنی آن برجسته کرده است.   حجت الاسلام عبدالمجید معادیخواه اظهار داشت: بر اساس آیات صریح قرآن ناطق بودن و مطالبه گری به همراه خلق ثروت و انفاق از جمله صفات خوب یک انسان است که این موارد به وضوع در شخصیت آیت الله هاشمی مشهود بود.   وی با بیان اینکه آیت الله هاشمی هیچ گاه در برابر ناهنجاری های جامعه سکوت را روا نمی دانست؛ گفت: در منش آیت الله هاشمی که مُلهم بر آیات صریح قرآن بود؛ جامعه ای که مطالبه گر نباشد؛ مرده است.   وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در روابط و مناسبات جامعه اسلامی مطالبه حق و آزادی باید به شکل احسن آن و با سخن و گفتمان مناسب انجام شود همچنانکه سفارش قرآن بر این است حتی در بیان مسائل با دشمنان نیز از ادبیات زشت و متخاصم استفاده نکنیم.    معادیخواه همچنین گفت: یکی دیگر از منش های آیت الله هاشمی برگرفته از قرآن این بود که مسلمان باید بتواند خلق ثروت و انفاق کند حال این فرد مسلمان روحانی باشد یا غیر روحانی؛ در نظر مرحوم هاشمی تولید ثروت با زهد در تناقض نبود.      

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد

حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی، متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در جریان استقبال هیئتی از کارشناسان، داوران بین المللی و علاقمندان به امور قرآنی از داخل و خارج عراق که در چهارمین دوره ملی آموزش داوران قرآنی که توسط دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی برگزار شد، شرکت کرده بودند، گفت: توجه به دانش آموزان و دانشجویان و تربیت شخصیت قرآنی آنان را از طریق توجه به دوره ها و حفظ، امری ضروری است.

نماینده حضرت آیت الله سیستانی در این دیدار گفت: فعالیت‌هایی که موجب پرورش و مراقبت از این پتانسیل ها می‌شود، بسیار حائز اهمیت است، زیرا علاقه زیادی به داوری و ارزشیابی قرائت قرآن کریم وجود دارد. اکنون این دوره ها برگزار شده است تا ما تعداد کافی داور داشته باشیم که از طریق آنها بتوانیم این قرائت ها و سایر امور را در همه استان ها یا حتی خارج از عراق سامان بخشیم.

وی ادامه داد: همچنین یکی از اهداف بی نیازی در داور است به گونه ای که نه تنها در مناطق وابسته به اهل بیت (علیهم السلام) بلکه در هر مکان در مسابقات بین المللی شرکت کرده و برتری خود را به نمایش بگذارند.

متولی شرعی حرم امام حسین بیان داشت: هدف دیگر این است فعالانی در عرصه قرآن کریم باشند که آن را به درستی درک کنند و دغدغه، توجه، اراده و عزم را برای کار روی این مطالب مهم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید به موضوع تفسیر و چگونگی شکل گیری شخصیت قرآنی و این جنبه ها نیز توجه داشته باشند، به ویژه در مورد دانش‌آموزان از ابتدایی تا مقطع متوسطه و دانشگاه که از مهمترین اقشار جامعه محسوب می شوند، تمرکز داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین کربلایی تصریح کرد: بله، ما باید به همه اقشار جامعه توجه داشته باشیم، اما دانشجویان در آینده جایگاه های مهمی را به خود اختصاص خواهند داد، بنابراین امیدوارم از طریق دوره های قرآنی و حفظ قرآن، توجه و اهتمام ویژه ای به دانشجویان و دانش آموزان شود.

شایان ذکر است که دارالقرآن الکریم وابسته به دبیرخانه آستان مقدس حسینی با هدف گسترش علوم قرآنی در بین جامعه در داخل و خارج از کشور عراق، فعالیت ها و اقدامات متنوعی را در داخل و خارج از حرم مطهر حسینی انجام می دهد و به فارغ التحصیلی قاریان قرآن کریم و برگزاری فعالیت های داخلی و بین المللی بسیار، توجه ویژه ای دارد.

دیگر خبرها

  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش
  • خشم صلاح: اگه حرف بزنم، آتیش به پا میشه!
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم