Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان شهرداری اصفهان طی ۲ سال گذشته از ۱۰۰ پایان نامه در مقطع ارشد و دکتری حمایت مادی و معنوی کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نقش پژوهش در توسعه همه جانبه پایدار چنان برجسته و انکار ناپذیر است که می توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در تمام زمینه ها دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه امروزه همه مدیران شهری نیز بر این باورند که در موضوعات مهم شهری و نحوه ی خدمات رسانی به شهروندان باید تحقیق و پژوهش در اولویت امور باشد. حوزه های مختلف شهری اعم از حمل و نقل، فرهنگی، عمرانی، زیست محیطی و بهداشتی، قبل از هر نوع اقدام توسعه ای باید مورد پژوهش قرار گیرند تا نقاط ضعف و قوت سیستم شناسایی شوند.

بنابراین پژوهش باید در همه بخش های مدیریت شهری به عنوان یک ضرورت برای تصمیمات کلان شهری عملیاتی شود.

شهرداری یک سازمان بزرگ با معاونت های تخصصی مختلف است و به همان نسبت گستردگی در بخش های اجرایی، نیاز است که اقدامات مطالعاتی هم در بخش های مختلف  انجام شود. در این راستا معاونت برنامه ریزی و پژوهش شهرداری اصفهان در این راستا فعال شده است تا قبل از اجرای هر طرحی فرآیند پژوهش و مطالعه و نقاط ضعف و قوت پروژه را بسنجد.

 تاکنون در حوزه های مختلفی مثل عمران شهری، ترافیک شهری، خدمات شهری، حوزه های فرهنگی، حمل و نقل، برنامه ریزی، اداری و مالی و غیره با دانشگاهها پژوهشکده ها، مراکز علمی، شهرک عملی و تحقیقاتی کارهای مطالعاتی زیادی انجام شده است.

در طول۲ سال گذشته ۳۰ پروژه در این بخش ها پروژه پژوهشی و مطالعاتی انجام شده که می توان به موضوع مدیریت بهره برداری از آب های زیرزمینی، سبک زندگی شهروندان، مطالعات فاز دوم حمل و نقل شهری، فرهنگ شهروندی، فناوری اطلاعات، سند گردشگری کلان شهر اصفهان اشاره کرد.

ارایه ۲۰۰ طرح پژوهشی شهرداری اصفهان در سیزدهمین نمایشگاه پژوهش

مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان در این باره به خبرنگار ایمنا می گوید: پیش درآمد هر افتتاح و هر اتفاق مبارکی مطالعات و پژوهش است که حرف اول را می زند و شالوده کار را پیش می برد، زیرا مطالعات هر فعالیتی اگر به خوبی انجام شده باشد مجریان اجرایی، وظایف خود را راحت تر انجام می دهند.

سعید ابراهیمی ادامه می دهد: ما پژوهش ها را برای کاهش هزینه ها و ارتقاء کیفیت انجام می دهیم، در واقع هدف ما بهبود سیستم است زیرا وقتی شناخت بیشتر باشد و اقتضائات و ضرورت ها به خوبی شناسایی گردد، قدم های محکم تری برداشته می شود.

وی با بیان اینکه کلیه کارهایی که از سوی شهرداری انجام می شود از پشتوانه علمی و نظری بالایی برخوردار است، از ارایه ۲۰۰ طرح پژوهشی مدیریت شهری در قالب  CD و DVD در سیزدهمین نمایشگاه پژوهش استان اصفهان خبرداده و می گوید: در نمایشگاه امسال با توجه به شعار آن که پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری بود، سعی کردیم خروجی های پژوهشی که جنبه های  کاربرد عملی داشته باشد را ارائه کنیم.

مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان تاکید می کند: همه شهروندان، شهرداری را به عنوان یک نهاد اجرایی می شناسند که البته بخش عمده خدمات شهری را شهرداری انجام می دهد.

تقویم مبادله گردشگر بین اصفهان و شهرهای خواهر خوانده

ابراهیمی در خصوص نحوه حمایت از پژوهش های دانشجویی اظهارمی کند: در حوزه پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، هر سال لیستی از عناوین مورد نظرمان را در سایت Esfahan.ir تحت عنوان عناوین پایان نامه ها بارگذاری می شود.

وی خاطرنشان می کند: روند این گونه است که دانشجو یکی از این عناوین را انتخاب می کند، با برخی مدارک شناسایی اولیه به معاونت برنامه ریزی مراجعه می کند و اگر شاخص های اولیه را داشته باشد، به حوزه بهره بردار که معاونت های مختلف شهرداری اصفهان هستند معرفی می شود.

مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان اضافه می کند: در صورت تأیید حوزه بهره بردار، یا حمایت مالی یا حمایت معنوی از دانشجو انجام می دهیم، در واقع هر کدام قوی بودند حمایت مالی و آنهایی که متوسط به پایین هستند حمایت معنوی انجام می شود.

وی با اعلام اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان  از ۱۰۰ پایان نامه در مقطع ارشد و دکتری حمایت مادی و معنوی کرده است، تصریح می کند: در این راستا هم شهرداری از این ظرفیت ها استفاده  می کند و هم حتی دانشجویان به خاطر عملکرد خوبی که دارند فرصت شغلی برایشان در شهرداری ایجاد می شود.

ابراهیمی ادامه می دهد: در حوزه بین الملل با توجه به اینکه شهرداری اصفهان با برخی از شهرهای دنیا خواهر خوانده است، در بخش تقویم مبادله گردشگر بین اصفهان و شهرهای خواهر خوانده پژوهش هایی انجام شده است.

وی یادآور می شود: اصفهان در دو سال گذشته علاوه بر میراث ملموس در بخش میراث ناملموس هم ورود پیدا کرده و ما پروژه ای را داریم تا در حوزه فهرست برداری از این میراث وارد شویم و نتیجه کار را در یونسکو ثبت کنیم تا پس از آن اقدامات بعدی برای حفظ و پاسداشت میراث ناملموس انجام شود.

مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان تصریح می کند: معاونت برنامه ریزی یک کتابخانه ای دارد که محققان و دانشجویان هم می توانند از منابع کتاب های ارزشمند آن استفاده کنند.

وی می گوید: در این کتابخانه بالغ بر ۲ هزار جلد کتاب تخصصی در حوزه برنامه ریزی و مدیریت شهری و حدود ۴۰۰ جلد گزارش تحقیقاتی اعم از پایان نامه، گزارش، طرح پژوهشی، سند در کتابخانه موجود است.

ابراهیمی در خصوص نقش و جایگاه هیئت های اندیشه ورز در شهرداری، اظهار می کند: خوشبختانه یکی از زمینه هایی که از سال ۹۴ برنامه ریزی آن انجام و در سال ۹۵ به نتیجه رسید، فعال کردن هیئت های اندیشه ورز یا اتاق های فکر تخصصی بود.

به گفته وی، در اتاق های فکر تخصصی، جمعی از نخبگان و متخصصان علمی در کنار افراد اجرایی درباره مسایل و مشکلات تبادل نظر نموده و راهکاریی برای حل آن ارایه می کنند.

مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان می گوید: سال گذشته ۵ هیئت اندیشه ورز در بخش های عمران شهری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات شهری با موضوع مدیریت بحران، در حوزه اداری و مالی با موضوع مدیریت منابع انسانی و حمل و نقل و ترافیک فعال شدند که هر ۲  هفته یکبار جلسه دارند تا راه حل های مناسب و سریع را برای حل مسائل ارایه کنند.

وی یادآور می شود: تاکنون هر کدام از این اتاق ها بیش از ۱۵ جلسه برگزار و خروجی های ارزشمندی را ارایه کرده اند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: تمایل حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای پروژه‌های مشارکتی، موجب شده ۳۱ پروژه در این منطقه باکاربری های مختلف اجرا شود که در حال حاضر بالاترین تعداد پروژه‌های مشارکتی را بین مناطق برخوردار است.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی برای پروژه‌های شهری اظهار کرد: سالیانی است که شهرداری اصفهان تجربه همکاری با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در پروژه‌های خود را داشته و دلایل مختلفی موجب ادامه این روند در مدیریت‌های مختلف شهری بوده است.

وی افزود: کاهش هزینه یکی از راهکارهای بخش خصوصی است که از طرفی دیگر به‌دلیل نبود موانع پیش روی شرکت‌های خصوصی، سرعت اجرای پروژه بالا رفته، با تورم کمتری روبه‌رو شده و مقرون به صرفه است، ارتقای کیفی و به کار بردن خلاقیت‌ها و ایده‌های به روز پروژه‌ها از راهکارهای دیگری است که منافع عمومی را در پروژه‌ها به همراه خواهد داشت؛ همین موضوع موجب شده مدیران شهری پروژه‌های خود را با مشارکت بخش خصوصی همراه سازند.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به تعداد پروژه‌های مشارکتی تصریح کرد: در این منطقه ۳۱ پروژه مشارکتی با کاربری‌های تجاری، اداری، پارکینگ و مسکونی در دست اقدام دارد به‌صورتی که ۱۲ پروژه فعال، ۱۲ پروژه در مرحله اتمام، ۲ پروژه در مرحله صدور پروانه ساختمانی و ۵ پروژه در مرحله انعقاد قرارداد در دست دارد.

محمدحسینی ادامه داد: سال جاری ۶ پروژه مشارکتی با کاربری مسکونی در نظر گرفته شده که آماده معرفی به سرمایه‌گذاران است و با توجه به استقبال سرمایه‌گذاران در این منطقه، روند جذب سرمایه‌گذار به سرعت انجام و پروژه‌ها عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه مشارکتی میخک گفت: این پروژه در محله خانه اصفهان خیابان شهید دوران واقع شده و در زمینی به مساحت ۹۰۲ با زیربنای ۳۸۷۹ مترمربع در حال احداث است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با طراحی خوب این پروژه ۲۱ واحد مسکونی در نظر گرفته شده که پیشرفت ۵۵ درصدی داشته است.

کد خبر 748300

دیگر خبرها

  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان