Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، چهارمین جشن سالانه موسیقی ما با معرفی برگزیدگان موسیقی کشور در سال ۹۵ در بخش های  مردمی و کارشناسی شامگاه شنبه ۲۵ آذر با حضور تعدادی از هنرمندان این حوزه در تالار وحدت تهران برگزار شد.

در این برنامه که اجرای آن را سیامک انصاری برعهده داشت، پس از اجرای زنده گروه کاکو بند از هوشنگ کامکار، میلاد کیایی، کیخسرو پورناظری و محمد سریر دعوت شد برای اعلام برگزیده بخش آلبوم برگزیده مدرن، کلاسیک ایرانی و ملل روی صحنه بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلبوم محمدرضا شجریان برگزیده شد

در بخش آلبوم مدرن، آلبوم «دیور تیمنتو» ساخته احمد پژمان تندیس طلایی را دریافت کرد.

در بخش آلبوم برگزیده با کلام موسیقی سنتی و اصیل ایرانی به انتخاب کارشناسان آلبوم «طریق عشق» به آهنگسازی پرویز مشکاتیان و خوانندگی محمدرضا شجریان اثر برگزیده شناخته شد.

جایزه بهترین ناشر نیز به موسسه فرهنگی هنری ماهور به مدیریت محمد موسوی اهدا شد.

در بخش بهترین آلبوم با کلام موسیقی سنتی و اصیل ایرانی شاخه انتخاب مردمی آلبوم «از تنهایی گریه مکن» به آهنگسازی ابوالفضل صادقی نژاد و خوانندگی سالار عقیلی تندیس طلایی را دریافت کرد.

سالار عقیلی بعد از دریافت تندیس خود گفت: «بسیار خوشحالم این جایزه را از دست مردم عزیز دریافت می کنم، اما جا دارد تشکر ویژه ای از استاد صدیق تعریف داشته باشیم که استاد همیشگی من در راه موسیقی بوده اند. بسیار هم خوشحالم که دیشب فرزندم ماهور در جشنواره نوای خرم جایزه خود را دریافت کرد و امشب من جایزه ای را دریافت می کنم.»

در بخش بهترین آلبوم تلفیقی و تجربی به انتخاب کارشناسان آلبوم «داماهی» با هنرمندی گروه داماهی تندیس طلایی را دریافت کردند.

تندیس طلایی بهترین قطعه تلفیقی و تجربی شاخه انتخاب مردمی نیز به قطعه «لالایی» به آهنگسازی علیرضا افکاری و علی زندوکیلی تعلق گرفت.

علی زندوکیلی بعد از دریافت جایزه اش گفت: خوشحالم این قطعه با تلاش علیرضا افکاری، افشین مقدم، محمود شبیری، سپهر صاحبی و سعید زمانی توانست جایزه بهترین قطعه را دریافت کند.

تجلیل از کیهان کلهر

در ادامه مراسم از کیهان کلهر نوازنده و آهنگساز مطرح موسیقی ایرانی تجلیل به عمل آمد و در ابتدا کلیپی با صحبت های محمود دولت آبادی، فاطمه معتمدآریا، عثمان محمدپرست و گوشه هایی از فعالیت های بین المللی این هنرمند نمایش داده شد.

احمد پژمان، محمدرضا درویشی و پروین بهمنی هنرمندانی بودند که با حضور در صحنه از مقام هنری کیهان کلهر با اهدای تندیس طلایی قدردانی کردند.

کلهر سپس در سخنانی گفت: از جامعه موسیقی ایران به جهت این لطف بسیار قدردانی می‌کنم و خوشحالم که این جایزه را دریافت کردم.

نوبت به اهدای جوایز ویژه بخش قدردانی از نوازنده پیشکسوت و بهترین آلبوم موسیقی نواحی در حضور هنگامه اخوان، محمدعلی بهمنی، فواد حجازی و علیرضا قربانی رسید.

در این بخش فخری ملک پور نوازنده پیشکسوت پیانو و آلبوم «صدای طهرون قدیم دو» به خوانندگی زنده یاد مرتضی احمدی تندیس طلا گرفتند.

یادی از افشین یداللهی با اهدای تندیس ترانه‌سرای برگزیده

در بخش ترانه سرای برگزیده به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی تندیس طلایی به زنده یاد افشین یداللهی تعلق گرفت.

در بخش بهترین آهنگساز موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی تندیس طلایی به علیرضا افکاری برای آلبوم های «سی سالگی» و «رویای بی تکرار» اهدا شد.

در بخش بهترین آلبوم برگزیده موسیقی تلفیقی و تجربی به انتخاب کارشناسان آلبوم «تمام ناتمام» گروه پالت تندیس طلایی را دریافت کرد.

تندیس طلایی برای همایون شجریان و محسن چاوشی

در بخش انتخاب مردمی آلبوم تلفیقی و تجربی تندیس طلایی به آلبوم «رگ خواب» با هنرمندی سهراب پورناظری و همایون شجریان رسید.

تندیس طلایی بهترین آلبوم موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان به آلبوم «امیر بی گزند» با هنرمندی بهروز صفاریان و محسن چاوشی اهدا شد.

در بخش آلبوم موسیقی پاپ به انتخاب مردم آلبوم «سی سالگی» به خوانندگی احسان خواجه امیری تندیس طلایی را دریافت کرد.

احسان خواجه امیری با قدردانی از عوامل اجرایی آلبوم گفت: برای من باعث افتخار است که برای سومین بار این جایزه را دریافت می کنم و از همه دست اندرکاران سایت موسیقی ما تشکر می کنم که چنین جمعی را برای اهالی موسیقی فراهم کردند. به هر حال اینجا استادانی هستند که واقعا برای ما ارزشمند هستند. من لازم است اینجا از بهترین استاد زندگی و رفیقم استاد افشین یداللهی نیز یادی کنم که واقعا جایش خالی است.

در بخش بهترین آلبوم موسیقی بی کلام موسیقی سنتی، اصیل و معاصر ایرانی، آلبوم «در سکوت باغ» به هنرمندی زنده یادان جلیل شهناز و حسن کسایی به عنوان اثر برگزیده بخش کارشناسی معرفی شدند.

در بخش بهترین آلبوم موسیقی فیلم تندیس طلایی بخش انتخاب کارشناسان به آلبوم «رگ خواب» به هنرمندی سهراب پورناظری و همایون شجریان تعلق گرفت.

در بخش شعر برگزیده موسیقی پاپ، راک و تلفیقی در شاخه کارشناسی، اثر «لالایی» سروده افشین مقدم تندیس طلایی را دریافت کرد.

تندیس طلایی بهترین تنظیم کننده موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان به هومن نامداری رسید.

تقدیر از یک عمر دستاورد هنری لوریس چنکاوریان

نکوداشت لوریس چکناواریان بخش بعدی چهارمین جشن سالانه موسیقی ما بود. ابتدا کلیپی از مصاحبه با این هنرمند پیشکسوت موسیقی کشورمان پخش و پس از آن در حضور خسرو سینایی، سعید شریفیان، شاهین فرهت و حمیدرضا نوربخش تندیس طلایی جشن به چکناوریان اهدا شد.

چکناواریان پس از دریافت تندیس خود گفت: من خیلی تشکر می کنم و نمی دانم چه بگویم. موسیقی زبان خداست و من از شما موسیقی را یاد گرفتم و موسیقی را هم به شما پس می دهم. فقط از شما خواهش می کنم موسیقی را به فرهنگ و هنر اضافه کنید چرا که موسیقی علمی است که زبان خداست. همچنین از شما خواهش می کنم که به نمایندگان مجلس نامه بنویسید که این کلمه اقلیت را دیگر استفاده نکنند. من متولد بروجردم و یک ایرانی ام پس اقلیت هم نیستم.

نکوداشت درگذشتگان موسیقی ایرانی طی دو سال اخیر بخش دیگر جشن سالانه موسیقی ما بود که با پخش کلیپی از هنرمندان فقید موسیقی با صدای مرحوم ابراهیم شریف زاد همراه بود.

در بخش جایزه ویژه صدابرداری نیز ستاد برگزاری جشن سالانه موسیقی با یادی از زنده یاد ناصر فرهودی تندیس طلایی خود را در حضور مجید انتظامی، سعید فرج پوری، داود آزاد، محمد اصفهانی، حسام الدین سراج به قاسم عابدین صدابردار پیشکسوت موسیقی ایران اهدا کرد.

در بخش بهترین قطعه موسیقی سنتی و معاصر ایرانی شاخه مردمی، تندیس طلایی به قطعه «ابر می بارد» به آهنگسازی سهراب پورناظری، تنطیم بردیا کیارس و خوانندگی همایون شجریان اهدا شد. 

جایزه بهترین قطعه پاپ از نگاه مردم برای «عاشقانه»/ چند برگزیده پاپ و راک

در بخش بهترین قطعه موسیقی پاپ شاخه مردمی قطعه «عاشقانه» به خوانندگی فرزاد فرزین تندیس طلایی را دریافت کرد. فرزاد فرزین بعد از دریافت تندیس گفت: بسیار خوشحالم که مردم این قطعه را برای تندیس طلایی انتخاب کردند.

روزبه بمانی ترانه سرای این اثر نیز جایزه این بخش را به زنده یاد افشین یداللهی تقدیم کرد و گفت: افشین یداللهی یکی از تاثیرگذارترین ترانه سرایان عصر و نسل ما بود.  

در بخش بهترین قطعه موسیقی پاپ (داخل آلبوم)  قطعه «عشقم این روزا» به خوانندگی محمد علیزاده تندیس طلایی را دریافت کرد.

محمدعلیزاده بعد از دریافت تندیس اظهار کرد: به لطف و عنایت خداوند سال هاست که از مردم جایزه می گیرم اما خوشحالم که این هدیه را در جمع فرهیختگان موسیقی دریافت کردم.

در بخش بهترین آلبوم برگزیده پاپ راک به انتخاب کارشناسان، آلبوم «منشور» به خوانندگی کاوه یغمایی اثر برگزیده این بخش شناخته شد.

در بخش انتخاب مردمی بهترین آلبوم پاپ راک نیز تندیس برگزیده این بخش به آلبوم «دوئل در آینه » به خوانندگی رضا یزدانی اهدا شد.در بخش بهترین کنسرت گذار نیز تندیس طلایی به انتخاب تهیه کنندگان و ناشران به موسسه «هرمس» به مدیریت رامین صدیقی اهدا شد.

در بخش بهترین آهنگساز موسیقی سنتی و معاصر ایرانی به انتخاب کارشناسان، تندیس طلایی به سهراب پورناظری آهنگساز آلبوم «رگ خواب» تعلق گرفت.

اجرای گروه موسیقی «داماهی» نیز پایان بخش چهارمین جشن سالانه موسیقی ما بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • محسن محمدسیفی طلایی شد
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر