Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا - هر کشوری که بخواهد روی پای خود بایستد باید تولیدات داخلی خود را در عرصه بین الملل به رقابت بگذارد تا به هدف اصلی خود برسد و این همه جز با صادرات پایدار میسر نمی شود؛در لایحه بودجه 1397، مبلغ 2 هزار میلیار ریال اعتبار برای اعطای مشوق های صادرات غیرنفتی پیش بینی شده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان برنامه و بودجه، بهبود وضعیت تجارت خارجی، به ویژه توسعه صادرات غیرنفتی و افزایش درآمدهای ارزی حاصل از آن به عنوان یکی از رویکردهای مهم توسعه ای دولت به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به تأکید رییس جمهوری بر اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و حفظ ثبات اقتصادی کشور ، دولت تلاش کرده است اهداف کلان ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای سطح تولید، کاهش فقر مطلق، توزیع عادلانه تر یارانه ها، ارتقای بهداشت و درمان آحاد جامعه، ارتقای صادرات غیر نفتی در لایحه بودجه 1397 محقق شود.
به علاوه در بندهای 10، 11 و 12 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و ماده 2 برنامه ششم توسعه صادرات از طریق تسهیل مقررات و گسترش مشوق های لازم، گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساخت های مورد نیاز، تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات، برنامه ریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادرات، شکل دهی بازارهای جدید و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه کشورهای منطقه، تاکید شده است.
یکی از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید برای حمایت از صادرات غیرنفتی در سال های 1395 و 1396 تصویب و ابلاغ بسته حمایت از صادرات غیرنفتی در چارچوب برنامه ملی پیشبرد برون گرایی اقتصاد بوده است که منابع مالی آن شامل منابع صندوق توسعه ملی، منابع بانکی و منابع بودجه ای است.
براساس این بسته های حمایتی، در هر یک از سال های 1395 و 1396، از محل صندوق توسعه ملی مبلغ 22 هزار میلیارد ریال سپرده گذاری ریالی و 2 میلیارد دلار سپرده گذاری ارزی نزد بانک ها برای اعطای تسهیلات صادراتی و ارائه تسهیلات ارزی به خریداران خارجی در نظر گرفته شده که چنین سیاستی در سال 1397 نیز تداوم خواهد یافت.
همچنین در لایحه بودجه 1397، مبلغ 2 هزار میلیار ریال اعتبار برای اعطای مشوق های صادرات غیرنفتی و غیرپتروشیمی و یارانه سود تسهیلات واحدهای تولیدی با اولویت تولیدات صادراتی لحاظ شده است. به علاوه برای اجرای برنامه تولید و اشتغال، مبلغ 734 هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که در صورت تحقق اهداف پیش بینی شده می تواند صادرات غیرنفتی را به طور غیرمستقیم افزایش دهد.
به گزارش ایرنا، رییس جمهوری روز یکشنبه (19 آذرماه) با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 1397 را تقدیم کرد.سقف بودجه مورد نظر دولت برای سال آتی 11 میلیون و 949 هزار و 354 میلیارد و 674 میلیون ریال است.
این لایحه با رویکرد «رشد اقتصادی فراگیر، اشتغالزا و ضد فقر» تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*9132* 6075
خبرنگار: فرزانه سلامت بخش *انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۴۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ را مصوب کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه) قوه مقننه، در جریان ادامه بررسی بخش دوم بودجه سال 1403 (جداول) با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق درباره جدول 22 و جداول الحاقی در مورد منابع و مصارف حوزه انرژی با از مجموع 194 نماینده حاضر با 138 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع، موافقت کردند.

در ادامه جلسه هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس در تشریح جزئیات این جدول بیان کرد: این جدول هم در بودجه سال گذشته و هم در بودجه امسال وجود داشت و بر اساس آن دولت مکلف شد تمام جزئیات مربوط به فرآورده‌های نفتی و گازی را در این جدول بیان کند. همچنین ذینفعان این موضوع از جمله دولت، صندوق توسعه ملی و ... را درج کنند و جدول مصارف کلان این حوزه را نیز در پیوست لحاظ کنند.

وی با بیان اینکه تمام درآمدهای نفتی و زنجیره آن و مصارف این حوزه با این جدول مشخص می‌شود، ادامه داد: در جداول الحاقی نیز آنچه در احکام درباره حساب سرمایه‌گذاری؛ حساب بهینه‌سازی و ... آمده در جدولی درج شده است.

بنابراین گزارش، معاون سازمان برنامه و بودجه که در این جلسه حضور داشت درباره جدول مذکور بیان کرد: این جدول گزارشگری بوده و به نوعی اطلاع‌رسانی است.

همچنین حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 درباره جزئیات این جدول گفت: در جدول مذکور فعل و انفعالاتی که در حوزه نفت رخ می‌دهد، مشخص می‌شود. در واقع این جدول، جدول شفافیت بوده و نورافکنی به داخل تاریک‌خانه‌ها است، البته منظورمان این نیست که خلافی صورت می‌گیرد اما تمام اعداد فروش نفت در این جدول شفاف می‌شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است