Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ایرج حریرچی قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  با اشاره به دستاوردهای مهم سفر اخیر سائره افضل تارر، وزیر خدمات بهداشتی، مقررات و همکاری های پاکستان به ایران، گفت: یکی از مسائلی که همواره در دیدار دو وزیر مورد بحث بوده است، موضوع همکاری در سازمان های جهانی به خصوص سازمان بهداشت جهانی و سازمان های مرتبط با سلامت در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به علاقه مندی افضل تارر جهت همکاری مشترک در زمینه های اولویت دار در حوزه سلامت برگرفته از پتانسیل های دو کشور ، افزود: امیدواریم این گونه دیدارها منجر به تسریع در اجرایی شدن تفاهم نامه های امضا شده شود و دستاوردهای ارزشمندی برای دو ملت داشته باشد.

معاون کل وزارت بهداشت با بيان اينكه برنامه ملی ایران در حوزه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از سوی سازمان بهداشت جهانی جزء 10 برنامه برتر دنیا شناخته شده است، گفت: ایران تجربیات موفقی در ادغام خدمات بهداشتی، درمانی و استفاده از دانشگاههای علوم پزشکی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی داشته است.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: همکاری ایران و پاکستان در حوزه دارو در دستور کار قرار گرفته و به منظور جلوگیری از قاچاق دارو و به ویژه داروهای تقلبی که در پاکستان ساخته و به کشورهای مجاور صادر می شود، برنامه های مشترکی از سوی 2 کشور در حال انجام است.

اهداف توسعه پایدار در حوزه بیمه و طرح تحول سلامت

به گفته  حریرچی هماهنگی مرزی برای کنترل بیماری های واگیر برای 2 کشور مهم است چراکه می تواند از ورود بیماری های مسری و بیماری های مشترک انسان و دام و واگیر به ایران پیشگیری کند.

وی تاکید کرد: نظام سلامت ایران توانسته در سالهای اخیر موفقیت های بسیار زیادی در حوزه های مختلف داشته و در حوزه بهداشت، شاهد ارتقای شاخص های بهداشتی مهمی مانند مرگ مادران باردار، نوزادان و کودکان کمتر از یک و پنج سال، ریشه کن کردن فلج اطفال، کاهش بروز بیماری های واگیر و غیرواگیر بوده ایم.

معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: أفضل تارر در زمینه ارائه مراقبت های اولیه سلامت، کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر و اهداف توسعه پایدار به ویژه در حوزه بیمه سلامت و طرح تحول سلامت، کشور ایران را موفق دانست و گفت: درصدد هستیم تا از تجربیات ایران در این موارد استفاده کنیم چرا که زمینه پوشش همگانی سلامت یک تکلیف برای تمام کشورها تعیین شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت در پایان، به امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک در حوزه سلامت توسط وزیر بهداشت کشورمان با همتای خود در کشور پاکستان (در حاشیه سفر رییس جمهوری به اسلام آباد) اشاره کرد و گفت: برنامه عملیاتی تفاهم نامه مذکور در تهران در حاشیه سفر اخیر سائره افضل تارر امضا شد و امیدواریم که با حمایت ها و مساعدت های وی، برنامه عملیاتی هر چه سریع تر اجرایی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان