Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ امیرمسعود عطایی روزسه شنبه در آیین تحویل این سامانه های هوشمند به قرارگاه پلیس راه کشور، افزود: با نصب این سامانه ها توسط متخصصان داخلی بین 80 تا 100 میلیون دلار در این زمینه صرفه جویی شده است.
وی با بیان اینکه از حدود 30 ماه پیش نصب این سامانه‌ها در راههای شریانی کشور آغاز شده است، گفت: کارفرمای این پروژه سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای و بهره‌بردار آن پلیس راهور کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت ارتباطات رهکام با یادآوری اینکه نصب و بهره برداری از این دوربین ها از شهریور 94 در کشور آغاز شده است، اظهار داشت: در سال نخست اجرای این پروژه در مجموع 4 میلیون تخلف در کل کشور ثبت شد و در سال دوم یعنی از شهریور 95 تا شهریورماه 96 پیش بینی می شود که بیش از 6 میلیون تخلف از سرعت از طریق این سامانه ها ثبت شود.
عطایی اظهارداشت: برای تایید تخلفات توسط این دوربین ها تاکنون 35 مرکز و قرارگاه پلیس راه در سطح کشور افتتاح شده و از این پس هر قرارگاه پلیس راه در حوزه خود به تخلفات رانندگان نظارت و با ثبت تخلف نسبت به رانندگان متخلف اعمال قانون خواهد شد.
وی با بیان اینکهاین شرکت به‌ عنوان یکی از زیرمجموعه هلدینگ مبین ایران زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) فعالیت می کند، گفت: در این پروژه ملی ما هیچگاه نگاه سودجویانه نداشتیم و تنها هدف ما کاهش حوادث و تلفات رانندگی در راه های کشور بوده است.
وی تصریح کرد: از سال 1384 تا 1394 در مجموع 400 دستگاه دوربین ثبت تخلف توسط پلیس راه و سازمان راهداری در جاده‌ها نصب شده بود، اما از سال 94 تاکنون 1200 سامانه هوشمند ثبت تخلف در راه های برون شهری نصب شده است.
عطایی افزود: قرارداد فعلی نصب سامانه های هوشمند ثبت تخلفات سرعت و متوسط سرعت رانندگان در راههای کشور است و در آینده نزدیک قابلیت ثبت فاصله طولی خودروها و حرکات مارپیچ توسط دوربین‌ها به صورت هوشمند قابل ره گیری خواهد شد.
به گفته وی، اکنون فاصله این دوربین‌ها در 34 هزار کیلومتر راه‌های شریانی کشور هر 30 کیلومتر است، در حالی‌ که در استاندارد جهانی باید هر 5 تا 10 کیلومتر یک دوربین نصب شود و این نشان می دهد که باید تعداد این سامانه ها افزاشی یابد.
وی گفت: هدف ما یکپارچه‌ سازی دوربین‌های ثبت تخلفات هوشمند در راههای برون و درون شهری است و هم اکنون در 5 استان مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی و اردبیل برای اجرایی شدن آن در حال مذاکره هستیم.
در ادامه رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاه‌ای با بیان اینکه در ۶ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود یک درصد کاهش تلفات جاده‌ای داشته‌ایم، گفت: حدود ۱۵۰۰ نقطه به عنوان نقاط پر حادثه شناسایی شده و برای رفع آنها به حدود 10 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
داود کشاورزیان با اشاره به نقش ثبت تخلفات و اخذ جرایم از متخلفان اظهار داشت: بیش از ۱۹ میلیون خودرو در ایران تردد می‌کنند و تعداد کل خودروهای موجود در جهان یک میلیارد دستگاه است؛ ضمن اینکه ایران یک درصد جمعیت و 1.8 درصد خودروهای کل جهان را در اختیار دارد.
وی افزود: سهم ایران از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر تلفات جاده ای جهان در سال گذشته حدود ۱۶ هزار نفر بوده است که با توجه به سهم یک درصدی جمعیت جهان 1.25 درصد تلفات جاده‌ای را در دنیا به خود اختصاص داده‌ایم.
رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: طبق قانون باید ۶۰ درصد درآمد ناشی از تخلفات در اختیار سازمان راهداری و ۴۰ درصد در اختیار سایر دستگاه‌ها قرار گیرد، اما در دو سال گذشته با وجود تصویب این اعتبار در بودجه سالیانه، فقط ۳۰ درصد به دلیل تنگنای اعتباری دولت به سازمان راهداری اختصاص یافته است.
طبق قراردادی که سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با یکی از شرکت های دانش بنیان منعقد کرده، قرار است این سامانه های هوشمند در مرحله نخست در راههای کشور به بیش از 1880 دستگاه افزایش یابد.
این مراسم با حضور داود کشاورزیان رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای وزیر راه و شهرسازی، شهرام آدم نژاد معاون برنامه ریزی این سازمان و سردار اسکندر مومنی جانشین فرمانده ناجا، سردار تقی مهری رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور، سردار حمیدی رئیس پلیس راه کشور به صورت ویدیو کنفرانس در شهرک آزمایش و مرکز مانیتورینگ شرکت مبین پیمانکار نصب و راه اندازی سامانه های یکپارچه ثبت تخلفات عبور و مرور در راه های کشور برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا گودرزی در نشست بررسی نحوه اجرا و عملیاتی کردن تمام استعلامات ثبتی در حوزه امور اراضی گفت: هرگونه استعلام تفکیک و افراز اراضی کشاورزی در خارج از سامانه استعلامات ثبتی مجاز نیست.

وی افزود: به زودی انجام سایر استعلامات مربوط به نقل و انتقال نیز با همکاری دو سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور اراضی کشور اجرایی و عملیاتی می‌شود.

کد خبر 6092478

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۹۴ هزار تخلف سبقت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی اردبیل
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • شناسایی و کشف ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود