Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@03:06:21 GMT

امسال چقدر هلو و شلیل تولید شد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۴۲۵۹

اقتصاد > کشاورزی - مدیرکل امور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی،میزان تولید هلو و شلیل کشور در سال 1396 را یک میلیون و 153 هزارتن اعلام کرد.

به گزارش خبرانلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی،'شکراله حاجیوند' افزود: میزان تولید هلو و شلیل نسبت به سال قبل از آن 6.8درصد افزایش داشته است.
او ادامه داد: شرایط اقلیمی مناسب و نبود یخبندان و سرمازدگی بهاره و همچنین تجهیز باغ ها به سیستم های نوین آبیاری ای را از عومل افزایش تولید محصول هلو و شلیل در استان های مختلف کشور عنوان کرد و افزود: استان های البرز، مازندران، فارس، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، مرکزی، قزوین، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه، 10 استان برتر تولید کننده هلو و شلیل در کشور هستند و استان اصفهان با تولید 25 هزار تن هلو و شلیل در رتبه سیزدهم کشوری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: براساس بررسی های به عمل آمده،باغدار علویجه ای مورد اشاره در گزارش پخش شده، قسمت عمده محصول درجه یک خود را به فروش رسانده و آنجه منجر به خسارت وی شده، مربوط به محصول درجه 3 و درجه 4 هلوی رقم کاردی بوده که بازارپسندی لازم را نداشته است.
حاجیوند اظهارداشت: گزارش اتحادیه باغداران کشور حاکی است که در مناطق عمده تولید هلو و شلیل از جمله استان های مازندران، البرز و گلستان قیمت فروش محصول با توجه به کیفیت و زمان عرضه متفاوت بوده و محصول با کیفیت مناسب، از 25 هزار ریال ریال تا 60 هزار ریال به فروش رسیده است.
مدیرکل امور میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی، جایگزینی باغ های قدیمی با پایه های رویشی متحمل به تنش ها،اصلاح باغ های غیر اقتصادی (درجه 2) و کشت ارقام متنوع تجاری با زمان رسیدن متفاوت برای عرضه محصول در مواقع مختلف سال را از سیاست های معاونت امور باغبانی در زمینه باغ های هلو و شلیل است .
وی افزود: ترویج به کارگیری سردخانه جهت ذخیره بخشی از محصول و عرضه آن در زمان مناسب،توسعه کشت هلو و شلیل در زیر پوشش (کشت گلخانه ای) به منظور تولید محصول خارج از فصل،توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین ساماندهی بازار میادین میوه و تره بار داخل کشور و شناسایی بازارهای هدف صادراتی با تقویت و تکمیل زنجیره تولید تا عرضه نیز از سیاست های معاونت امور باغبانی در تولید محصولات هلو و شلیل است.

39223

کلید واژه‌ها : محصولات کشاورزی - کشاورزی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند

استاندار گیلان گفت: دیگر نمی‌گذاریم اتفاقات سال گذشته در حوزه برنج تکرار شد و با تمهیدات صورت گرفته امسال کشاورزان با قیمت مناسبی محصول خود را به فروش خواهند رساند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، اسدالله عباسی در آیین رهاسازی آب سد سفیدرود استان گیلان که حدود 172هزار هکتار از 238هزار هکتار مزارع شالیزاری استان را پوشش می‌دهد‌ با بیان اینکه دولت با همه توان در کنار شالیکاران است، اظهار داشت: دیگر نمی‌گذاریم اتفاقات سال گذشته در حوزه برنج تکرار شد و با تمهیدات صورت گرفته امسال کشاورزان با قیمت مناسبی محصول خود را به فروش خواهند رساند و این قول را می‌دهم که دولت سیزدهم در کنار شالیکاران است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون 702 میلیون متر مکعب آب در پشت سد سفیدرود ذخیره شده است، افزود: ‌در سال گذشته میزان آب ذخیره‌ شده در پشت سد سفیدرود 720 میلیون متر مکعب بود ولی خوشبختانه لطف پروردگار شامل حال کشاورزان شد و بارش های خوبی را داشتیم.

وی با اشاره به رهاسازی آب سد سفیدرود به منظور آبرسانی به اراضی شالیزاری آبخور این سد تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته امسال تمامی تمهیدات اتخاذ شده و اکنون همه نهرها، کانال‌های آبیاری و سر دهنه‌ها آماده آبرسانی به شالیزارهای کشاورزی هستند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به رعایت تقویم زراعی‌ توسط شالیکاران افزود: در 2 سال گذشته قرارگاه جهادی مدیریت آب زراعی در گیلان تشکیل و هماهنگی خوبی میان جهادکشاورزی و آب منطقه‌ای در راستای اجرای درست تقویم زراعی‌ و نوبت‌بندی آب وجود داشت از این رو از همه کشاورزان درخواست دارم به مدیران متولی اعتماد کنند.

وی با قدردانی از زحمات کشاورزان و دست‌اندرکارانی که در عرصه تولید فعالیت می کنند، تصریح کرد: از کشاورزان حمایت می‌کنیم و بر همین اساس قیمت ها امسال خیلی بهتر از پارسال خواهد بود و مشکلاتی که در سال گذشته داشتند، برطرف شده است.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطر نشان کرد: امسال با همدلی و همکاری برای تولید بیشتر محصول اهتمام داریم و امید است سال زراعی پر خیر و برکتی داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند