Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- استاندار یزد گفت: بانک ها باید کمک کنند تا به تولید و سرمایه کمک شود و به نوعی رونق ایجاد شود و سرمایه گذار نیز دلزده از کار خود نشود و سرمایه آوری بیشتری را داشته باشیم.

به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، سیدمحمد میرمحمدی شامگاه دوشنبه در چهل و پنجمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: رونق اقتصادی بالا تاثیر مثبتی بر وضعیت بانک ها دارد، و اینکه برخی بانک ها کمبود منابع دارند باید با بانک مرکزی در میان گذاشته شود و مشکل را به نوعی حل کنند تا بانک ها نیز بتوانند از تولید و صنعت حمایت بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: دلایل عدم پرداخت تسهیلات در برخی بانک ها باید اعلام شود  بانک ها  باید دلایل خود  را به صورت مکتوب اعلام کنند وباید بررسی شود تا ببینیم که بازپرداخت ها در سطح استان از سوی واحدهای تولیدی و وضعیت منابع بانک ها چگونه است.

میرمحمدی تصریح کرد: باید جهت گیری ها در این زمینه روشن باشد، و بانک ها باید در سرعت عمل پرداخت تسهیلات عنایت ویژه ای داشته باشند تا معطلی در کارها کمتر شود و طرح و سرمایه گذاری به نتیجه برسد.

رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید  استان  گفت : حتی اگر لازم به استقراض باشد، بانک هایی که منایع محدود دارند اعلام کنند تا با پیگیری ها از سوی استان و جلسات با مدیران رده بالا در سطح وزارتخانه و بانک مرکزی تحرک و پویایی به واحدهای استانی بدهیم.

وی با بیان اینکه برخی بانک ها عدم پرداخت تسهیلات داشته  اند، گفت: بانک باید این دلایل را برای کارگروه روشن و واضح اعلام کنند چراکه بخش خصوصی نیز باید تحلیل های درستی از فعالیت های انجام شده داشته باشد

۱۷۱ طرح تولیدی و صنعتی استان برای پرداخت تسهیلات تصویب شد

یزد- دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نیز دراین نشست گفت: ۱۷۱ طرح تولیدی و صنعتی برای پرداخت تسهیلات تصویب شد و از ابتدای شکل گیری این کارگروه مصوباتی راهگشا و قابل اجرا به تصویب رسیده که حاصل صرف انرژی و اختصاص وقت مناسب بوده است.

محمدرضا علمدار یزدی از بی توجهی برخی اعضا به ماموریت های این کارگروه در پرداخت تسهیلات ابراز گلایه کرد و اظهار داشت: بیش از ۴۰ جلسه از سوی کارگروه برگزار شده و تا به امروز برای دریافت تسهیلات در سال جاری بیش از ۹۵۰ واحد در سامانه بهین یاب نام نویسی کرده اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با اشاره به جایگاه دوازدهم استان یزد در تعداد مصوبات کارگروه گفت: در زمینه تعداد مصوبات رتبه ۱۲ را داریم و از لحاظ مبلغ در مصوبات رتبه هشتم در کشور را دارا هستیم و در تعداد پرداختی متاسفانه جایگاه ۱۷ کشوری را داریم که برای استان یزد آمار خوبی نیست.

وی با بیان اینکه از مجموع پرداختی ها در دو نوع مستقیم و غیر مستقیم و انتقال از سال پیش به سال جاری در رتبه نهم کشوری قرار داریم، افزود: در پرونده های سال جاری تا امروز که هفت ماه از سال گذشته تنها ۲۳ فقره پرداخت شده است و برای نمونه بانک صادرات از ۱۱۶ مورد مصوب برای پرداخت، صفر فقره پرداخت داشته و از پرونده های سال گذشته نیز برای پرداخت باقی مانده است.

علمدار یزدی با اشاره به هدف دولت از پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید در حمایت از صنعت و تولید کشور گفت: به منظور جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی فعال و همچنین فعال سازی صنایع راکد و طرح های نیمه تمام بایستی مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با قاطعیت عملیاتی شوند.

بانک‌ها به مصوبات کارگروه تسهیل در پرداخت تسهیلات بی توجه هستند
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد با انتقاد از بی‌توجهی گفت: و  اگر بانک ها بی توجه به مصوبات هستند ناچاریم واکنش نشان دهیم و حساب صنایع را منتقل می‌کنیم.

سیدعلی اکبر کلانتر با اشاره به ماهیت و رویکرد طرح تسهیلات رونق تولید اظهار داشت:. روح حاکم بر این طرح راه اندازی واحدهایی است که کمبود نقدینگی دارند و یا غیر فعال بوده و نیمه تعطیل هستند

وی با اشاره به اینکه برخی واحدها موفق به دریافت تسهیلات نمی شوند یا با عدم پرداخت از سوی بانک ها مواجه هستند، افزود: بر اساس دستور العمل کارگروه تسهیل و طرح تسهیلات رونق تولید، بانک ها موظف هستند ظرف مدت معینی تسهیلات را پرداخت کند.

کلانتر تصریح کرد: طبق همین دستورالعملی که اجرای طرح را روشن کرده است بانک ها باید در صورت عدم پرداخت تسهیلات مصوب شده از سوی کارگروه، به صورت مکتوب دلایل عدم پرداخت را اعلام کنند که متاسفانه بانک ها زیر بار نمی روند.

وی با بیان اینکه بارها درخواست دادیم تا این موضوع مورد توجه بانک ها باشد تا بتوانیم مشکل را حل کنیم، گفت : اگر دلایل جمع بندی شد کمیته ای شکل بگیرد تا حتما بخش خصوصی نیز حضور داشته باشد و روشن شود تکلیف کار چیست و چه باید بکنیم.

وی همچنین با تاکید بر تغییر نگاه ها در حوزه تولید و صنعت و کمک به اقتصاد کشور و استان گفت: اگر با دید کلان به اقتصاد کشور نگاه کنیم که پرداخت تسهیلات به شکلی به اقتصاد کمک می کند روند کار ساده تر خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادهای تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.   به گزارش خبرآنلاین، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.   در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.   وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.   حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.   مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.   حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.   وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار به مشاورین املاک در خصوص خرید و فروش امتیاز مسکن ملی حبس در انتظار فروشندگان امتیاز مسکن ملی چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن