Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: در این شرایط با تکیه صرف بر اعتبارات دولتی نمی توان به اهداف مورد نظر دست یافت و توسعه بدون توجه به پیشران های اقتصادی روی نمی دهد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمد مهدی مروج الشریعه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در کارخانه کاشی نیلوفر برگزار شد، افزود: باید پیشران های اقتصادی از جمله گروه صنعتی ناصری بیش از پیش از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرند چرا که آنها علاوه بر ایجاد اشتغال به رونق و آبادانی مناطق و استان ها نیز کمک می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: امروز کمک به پیشران های اقتصادی، کمک به رونق و توسعه اقتصادی استان است.
استاندار خراسان جنوبی، صنایع کاشی نیلوفر را یکی از انواع پیشران های اقتصادی دانست و گفت: امروز گروه صنعتی ناصری باید بهتر از قبل در مباحث اقتصادی ورود کرده و بتواند با تزریق منابع در راستای بازاریابی، فروش محصولات و نیز روش های نوین مشتری مداری با توجه به علم روز در حوزه اقتصاد گام های جدی تری بردارد.
وی بیان کرد: گروه صنعتی ناصری از جمله این پیشران هاست که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مروج الشریعه به مباحث اقتصادی در دنیا اشاره کرد و افزود: امروزه وجود شرکت های تولید کننده و پویا ولی بدهکار نشان دهنده تلاش اقتصادی و اقداماتی است که در این حوزه به انجام می رسد.
وی با اشاره به اینکه بانک ها می بایست جدی تر از قبل در این زمینه ورود کنند گفت: شرکت های خدمات رسان از جمله برق، آب و گاز می بایست در یک تعامل دو جانبه و منطقی مشکلات موجود را بررسی و مرتفع نمایند؛ از طرف دیگر واحدهای اقتصادی بدهکار نیز باید در یک زمان بندی مناسب بدهی خود را به شرکت های آب، برق و گاز پرداخت کنند.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: توزیع ثروت تحت عنوان یارانه بدترین خسارات اقتصادی را متوجه کشور ساخته است و امروز توزیع یارانه مستقیم بدترین تصمیم اقتصادی است که موجب شده بسیاری از زیرساخت های اقتصادی و نیز تولید و اشتغال تحت تاثیر قرار گیرند بگونه ای که تولیدکندگان بیشترین آسیب را از این محل متحمل شدند.
وی به کمک های فنی و اعتباری در بودجه سال جاری اشاره کرد و گفت: دولت دوازدهم از طریق کمک های فنی و اعتباری تلاش کرده تا بخشی از مشکلات مربوط به اعتبارات مورد نیاز واحدهای تولیدی را کاهش دهد.
مروج الشریعه تاکید کرد: مسئولان استانی باید واحدهای تولیدی را با دو نگاه مورد حمایت قرار دهند که عبارتند از تداوم وضع موجود و افزایش شرایط تولید.
وی تفسیر قانون به نفع مردم و تولیدکنندگان را مورد تاکید قرار داد و افزود: مسئولان ذیربط از سختگیری های بی مورد برای واحدهای تولیدی که اهلیت آنها برای سیستم بانکی مشخص شده است، پرهیز کنند.
استاندار خراسان جنوبی نیروی انسانی کارخانجات و واحدهای تولیدی را مورد تاکید ویژه قرار داد و گفت: توجه به نیروی کار و رفع نیاز آنها می بایست در اولویت تمامی برنامه ها در واحدهای تولیدی قرار داشته باشد.
وی بیان کرد: مسئولان مربوط در همایشی استانی، قانون رفع موانع تولید را برای تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی تشریح نمایند تا بتوان از ظرفیت های قانونی پیش بینی شده در آن به بهترین نحو ممکن استفاده کرد.
مروج الشریعه گفت: مسئولان ذیربط تلاش کنند واحدهای تولیدی با استقرار در مناطق ویژه اقتصادی و شهرک های صنعتی از مزایای قانون رفع موانع تولید هرچه بیشتر استفاده کنند.
وی به برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در واحدهای صنعتی اشاره کرد و افزود: باید روال کار به گونهای باشد که در این جلسات گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در زمینه رفع موانع تولید و نیز آخرین وضعیت تسهیلات پرداخت شده از سوی بانک ها در ابتدای هر جلسه ارائه شود.
وی ادامه داد: حمایت از سرمایه گذاران و نیز تولیدکنندگان استانی باید به گونه ای باشد تا سرمایه گذاران خارجی و کسانی که قصد دارند از خارج از استان در خراسان جنوبی سرمایه گذاری کنند برای این امر رغبت لازم را داشته باشند چرا که در غیر این صورت نخواهیم توانست به اهداف موردنظر در این زمینه دست پیدا کنیم.
استاندار خراسان جنوبی، به ظرفیت های معدنی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های مناسب معدنی که در این استان وجود دارد باید تلاش کنیم ضمن جلوگیری از خام فروشی معدنی، فراوری این محصولات در استان به انجام برسد و اولویت واگذاری معدن با کسانی خواهد بود که چرخه تولید در این بخش را کامل کنند چرا که ارزش معدن به فرآوری محصولات معدنی آن است.
وی به میزان بالای اشتغالزایی در حوزه معدن اشاره و بیان کرد: باید مشوق های لازم در زمینه سرمایه گذاری معدنی در استان ارائه شود تا بتوان زمینه های ورود سرمایه گذاران حوزه معدن در استان بیش از پیش فراهم شود.
مروج الشریعه به موقعیت خاص جغرافیایی استان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن خراسان جنوبی در مسیر تردد کالای صادراتی باید با رایزنی با مرکز زمینه های دریافت یارانه صادرات در استان فراهم شود چرا که این امر موجب ایجاد اشتغال و تثبیت پایداری در این استان خواهد شد.
بنابراین گزارش کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استاندار خراسان جنوبی و با حضور اعضای این کارگروه در محل کارخانه کاشی نیلوفر واقع در شهرک صنعتی بیرجند برگزار و ضمن بررسی مسائل و مشکلات این واحد تولیدی تصمیمات لازم در خصوص مشکلات این واحد مهم صنعتی اتخاذ شد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
دریافت و انتشار: رسول محمدحسنی
3028

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی

معاون اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به ظرفیت ارزشمند گوهر سنگ استان فقط پنج صدم درصد صادرات ایران را در حوزه سنگ‌های قیمتی داریم که بسیار ناچیز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ مهدی جعفری، امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _در نشست با رسانه‌های استان، اظهار کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای عرضه و معرفی دو زنجیره ارزش زرشک و گوهرسنگ استان بود.

وی با بیان اینکه دیگر زنجیره‌ها مثل بنتونیت، زغالسنگ، عناب، زعفران و صنایع دستی در سبد دوم قرار گرفت، افزود: در راستای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، کتاب ۱۱۰ فرصت سرمایه‌گذاری به دو زبان انگلیسی و فارسی ارائه شد که مورد توجه قرار گرفت.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با اعلام این خبر که یک زنجیره ارزش ما به عنوان زنجیره ارزش برتر برگزیده و معرفی شد، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای نمایشگاه اکسپو برای خراسان جنوبی ثبت زرشک افین و عناب خوسف در جیاس یا همان نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهان است.

وی هدف از شرکت در نمایشگاه اکسپو را ارائه ظرفیت‌های بازارپسندی محصولات خراسان جنوبی و تکمیل زنجیره‌های ارزش عنوان کرد و افزود: باید متناسب با ذائقه مصرف کننده و بازارهای هدف به سمت دانش بنیان شدن محصولات حرکت کنیم.

جعفری گفت: توجه به بازارهای هدف، نیازمند افزایش سهم صادراتی ماست.

وی با اشاره به ظرفیت ارزشمند گوهر سنگ استان ادامه داد: با توجه به ارزش اقتصادی این محصول، از تمام سهم صادرات جواهرات، عدد ناقابل و در حد پنج صدم درصد صادرات ایران را در حوزه سنگ‌های قیمتی داریم که بسیار ناچیز است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه گوهرسنگ ما با افغانستان قابل قیاس نیست، افزود: یکی از اهداف سرمایه‌گذاری در حوزه گوهرسنگ و در راستای ارتقای اقتصاد فعالان این حوزه، واردات گوهر سنگ افغانستان و فرآوری آن در منطقه ویژه اقتصادی است.

وی تأکید کرد: گوهرسنگ‌های ما وارد عرصه جواهرسازی شده و بازار پسندی بهتری پیدا کرده است.

جعفری با اشاره به جانمایی خوب پایون خراسان جنوبی در سالن وزارت کشور، افزود: شخصیت‌هایی از جمله وزیر کشور، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس اداره امور استخدامی کشور، معاون اقتصادی وزارت کشور، معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و برخی استانداران از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند و با آنها مذاکرات خوبی داشتیم.

وی از ۱۱۰ مذاکره تجاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران خبر داد و گفت: ۲۱ هیئت تجاری از کشورهای چین، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، ترکمنستان، روسیه، کامرون و هندوستان از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه علاقه چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در حوزه زعفران و گوهرسنگ استان است، خاطرنشان کرد: سرمایه‌های انسانی بسیاری از خراسان‌جنوبی در دیگر کشورها فعال بودند که در این نمایشگاه شناسایی شدند.

وی ادامه داد: کشورهای ترکمنستان و ارمنستان در سنگ‌های تزئینی، روسیه در محصولات استراتژیک، آفریقای جنوبی در سیمان، چین در صنایع دستی و صادرات منطقه ویژه، افغانستان در سلامت و دارو، پاکستان در صادرات میلگرد، هندوستان در محصولات مزیت دار استان درخواست‌هایی داشتند و کشور بلژیک هم خواستار تقویت ارتباطات اقتصادی فی‌مابین بود.

جعفری با اشاره به حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در غرفه استان، از سفر نزدیک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار به خراسان جنوبی خبر داد و گفت: همکاری منطقه آزاد چابهار و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در توسعه کریدور شمال به جنوب و توسعه منطقه بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به استقرار استودیوی سیار در غرفه استان و پخش و ضبط برنامه‌های فاخر در این راستا، خاطرنشان کرد: رسانه‌های استان در ارائه توانمندی‌ها و بازتاب حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه به خوبی پای کار بودند.

معاون اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و سایر دستگاه‌های متولی با همدلی خوبی که داشتند، ظرفیت خوبی را برای ارتباط‌گیری و مذاکرات موفق ایجاد کردند.

وی با بیان اینکه ۴۰ شرکت خصوصی و ۶۰ فعال اقتصادی استان در نمایشگاه اکسپو حضور داشتند، از انعقاد و امضای هفت تفاهم‌نامه در غرفه خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین این تفاهم‌نامه‌ها در حوزه گوهرسنگ با وزارت صمت بود.

کد خبر 750814

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند