Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا سبزعلیپور ریاست مرکز تجارت جهانی ایران نسبت به عذرخواهی شرکت تویوتا از آمریکا بابت فروش یکدستگاه خودرو به سفارت ایران در هند واکنش نشان داد و گفت: چند روز پیش خبری در رسانه‌های دنیا مثل بمب منفجر شد مبنی براینکه شرکت «تویوتا کرلوسکار موتورز لیمیتد (TKML) وابسته به تویوتا موتورز ژاپن که در هند فعال است، فروردین ماه سال ۱۳۹۶ یکدستگاه خودرو به سفارت ایران در هند فروخته که ارزش آن حدود ۲ میلیون ین ژاپن (معادل ۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۰۰ دلار آمریکا) بوده فلذا بابت این معامله خود با ایران، اخیراً بطور تلویحی طی نامه‌ای به «کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا»، رسماً از آن کشور عذر خواهی کرده و در نامۀ ارسالی خود تأکید نموده است که از این پس تصمیم بر این دارد تا فروش و معامله با ایرانی‌ها را بطور کامل متوقف کند؟! یعنی به این عمل خود بنوعی به ایران پشت کرده است.

به گزارش تسنیم وی افزود: البته شرکت تویوتا در گذشته نیز بار‌ها به ایران پشت کرده و در مقطعی از زمان جهت همراهی با تحریم‌های اقتصادی غرب برعلیه کشورمان، بطور داوطلبانه، تأکید میکنم بطور داوطلبانه و نه به اجبار صادرات خودرو و فعالیت تویوتا در ایران را متوقف و به حالت تعلیق درآورده است لکن پس از گذشت قریب به ۷ سال، هنوز فعالیت رسمی خود در ایران را آغاز ننموده است. برهمین اساس تمام خودرو‌های وارد شده به ایران طی سال‌های اخیر، غیر رسمی بوده و غالباً بدون گارانتی میباشند. ضمناً طبق اطلاعات موجود در سایت رسمی شرکت جهانی تویوتا، نامی از کشور ایران در بین کشور‌های آسیایی دیده نمیشود و همچنین در بخش خاورمیانه هم این جمله به‌روشنی دیده میشود که فعالیت تویوتا موتور کمپانی (TMC) در کشور ایران متوقف شده و در حال حاضر هیچگونه معاملات تجاری با «ایرتویا» ندارد. "

علیپور اظهار داشت: این در حالیست که شرکت تویوتا از ابتدای شکل گیری گروه تروریستی داعش، یکی از اصلی‌ترین تأمین کنندگان وسائط نقلیه موتوری و انواع و اقسام خودرو‌های آنان میباشد که آن گروه تروریستی با پشتیبانی تویوتا و با استفاده از تجهیزات ساخت ژاپن به قتل و کشتار هزاران انسان بیگناه در سوریه و عراق و سایر کشور‌های جهان مبادرت ورزیده و در حال حاضر نیز مشغول قتل و غارت مردم میباشند، اما شرکت تویوتا بخاطر پشتیبانی و همراهی گروه تروریستی داعش و همچنین کشته شدن ده‌ها هزار مرد و زن و کودک، تاکنون هرگز از خانوادۀ مقتولین و مردم جهان عذرخواهی نکرده و همچنان به تجهیز داعش مشغول میباشد. اما همین شرکت، برای فروش یکدستگاه خودرو به سفارت کشور صلح طلبی همچون ایران از دشمن دیرینۀ مردم کشورمان یعنی دولت آمریکا عذرخواهی میکند.

سبزعلیپور گفت: علیرغم اینکه مقامات ارشد کشور‌های اروپایی و حتی "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن در دیدار‌های چند روز پیش خود با آقای روحانی در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از برجام حمایت کرده و بر اجرای کامل و دقیق این تفاهمنامه تأکید داشتند، اما شرکت تویوتا با عذرخواهی خود از دولت آمریکا، نه تنها به ایران و ایرانی بی احترامی و جسارت کرده بلکه با این عمل خود بنوعی از سخنان ترامپ حمایت و برخلاف خواستۀ نخست وزیر ژاپن، خواستار شکست برجام شده است؟!

یعنی شرکت تویوتا با این عمل خود، چراغ خطرش را روشن کرده و بنوعی به کمپانی‌های دیگر جهان آلارم داده که از این پس و بواسطۀ مخالفت ترامپ با ایران، دیگر با کشورمان مبادلات اقتصادی نداشته و از ایران دوری کنند یعنی عمداً شرکت‌های بزرگ و کوچک جهان را ترسانده تا دیگر با ایران تجارت نکنند. ضمناً اگر شرکت تویوتا عذرخواهی از دولت آمریکا را رأساً و بدون هماهنگی با دولت ژاپن انجام داده پس با این عمل خود، پا روی سخنان "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن گذاشته و بر خلاف سیاست خارجی کشور متبوع خویش اقدام کرده است؛ که در اینصورت یا دولت ژاپن با ایران همراه نیست و حمایت نخست وزیر آن کشور از برجام دروغ و ظاهرسازی بوده و یا اینکه آن دولت دروغ نگفته و قلباً همراه ایران و برجام میباشد پس باید حساب شرکت تویوتا را از حساب دولت ژاپن جدا دانست.

وی یادآور شد: بجای اینکه دنیا از نقش ایران در مبارزه با گروه تروریستی داعش استقبال کند، متأسفانه شرکتی همچون تویوتا بدلیل شکست‌های پی در پی داعش که توسط نیرو‌های نظامی ایران به آنان وارد شده از دست ما ناراحت و عصبانی بوده و بخاطر اینکه شکست آن گروه موجب شده تا تویوتا مشتری بزرگی همچون داعش را از دست بدهد در صدد انتقام گیری از ایران برآمده است. به همین خاطر نه تنها خدمات مطلوبی به ایرانیان و مشتریان ایرانی نمیدهد بلکه با عذرخواهی خود از دولت آمریکا، دیگر شرکت‌های دنیا را به تحریم ایران و شکست برجام تشویق کرده است.

اگر شرکت تویوتا حامی بزرگ گروه تروریستی داعش نیست، پس چرا خدماتش برای گروه تروریستی داعش بی نظیر و VIP است؟ اما خدمات تویوتا برای مردم شریف ایران و هموطنان گرامی ما مستبدانه و زیر صفر میباشد؟ چرا با ایرانیان رفتاری نادرستی در پیش گرفته اند؟ آیا غیر از این است که، چون ایران عامل شکست داعش (یکی از مشتریان خوب تویوتا) میباشد پس به همین خاطر میخواهند از این طریق دلخوری و ناراحتی خود را از ایران ابراز نمایند.

علیپور تصریح کرد: شرکتی همچون تویوتا که طی چند دهه گذشته صد‌ها میلیون دلار خودرو به ایرانیان فروخته باید عزت و احترام این کشور و این ملت را نگه دارد و از گل بالاتر به مردم ایران، چیز دیگری نگوید، اما متأسفانه شاهد این واقعیت تلخ هستیم که این شرکت‌ها "نمک را میخورند و نمکدان را هم میشکنند" فلذا بخاطر قدرنشناسی و بی حرمتی این شرکتها، باید دست آنان را از بازار بزرگ ایران کوتاه کرد و اجازه نداد تا از این پس، حتی یک دلار هم نفعی از این بازار به جیب آنان سرازیر شود. در حال حاضر سالانه تعداد زیادی خودروی تویوتا از طرق مختلف وارد ایران میشود که از این بابت سود سرشاری نصیب این کمپانی و عوامل آن میگردد.

رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در خاتمه اظهار داشت: از نظر اینجانب مقصر اصلی دولت و دستگاه‌های ذیربط میباشند که با بی توجهی و عدم نظارت خود زمینه سوء استفاده و برخورد نامناسب و تحقیر آمیز غالب شرکت‌های خودروساز خارجی با هموطنان عزیزمان را مهیا میکنند! وظیفه ما و دولتمردان، خدمت به ملت و ارتقاء کرامت ایران و ایرانی میباشد نه اینکه مردم شریف ایران را بخاطر فربه شدن و به قیمت ثروتمند شدن عده‌ای تاجر نما، تحقیر و دل نگران گنیم. مسئول بودن و مسئولیت داشتن در مبحث صنعت و تجارت ایران این نیست که فقط نمایشگاه‌های بین المللی خودرو در کشور‌های مختلف را بازدید کرده و با مدیران شرکت‌های خودروساز خارجی قرارداد ببندیم و بازار بزرگ ایران را چشم بسته و بدون هیچ نظارتی در اختیار شرکت‌های خارجی قرار دهیم تا مدیران بومی و رابطین آن‌ها نیز از اوضاع نابسامان اقتصادی کشور سوء استفاده کرده و به قیمت خون به جگر کردن مردم، بار خود را ببندند و همه ساله صد‌ها میلیارد تومان پول این ملت را به جیب بزنند.

متأسفانه دولتمردان محترم ما از بس تمام وقت و هم و غم خود را صرف اجرای برجام نموده اند لکن از خیلی موارد غافل شده اند فلذا باعنایت باینکه عملکرد "شرکت تویوتا" نوعی بی احترامی و جسارت به ایران و ایرانی بوده است از همین رو توقع مردم ایران از دولت محترم این است تا با شرکت تویوتا قاطعانه برخورد کرده و اجازه ندهد تا از این به بعد حتی یکدستگاه خودرو تویوتا چه توسط عوامل آن شرکت در ایران و چه توسط مردم عادی وارد کشورمان شود و چنانچه شرکت تویوتا خواهان ورود مجدد به بازار ایران است پس هر چه سریعتر بابت این جسارت خود به ساحت ایران و ایرانی، باید از مردم ایران عذرخواهی کند تا این عذرخواهی درس عبرتی هم باشد برای دیگر کمپانی‌های جهان که از این به بعد فکر بازی کردن با این سرزمین و تحقیر کردن ملت بزرگ ایران هرگز به سرشان نزند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سرویس جهانی بی‌بی‌سی، شرکت مالک «تیک تاک» در صفحه رسمی خود در سکوی اجتماعی Toutiao اعلام کرد: «بایت دنس» هیچ برنامه‌ای برای فروش «تیک تاک» ندارد.   مسئولان «تیک تاک» بعد از تصویب قانون محدودیت این شبکه اجتماعی در سنای آمریکا اعلام کردند که این مصوبه «غیرقانونی» را در دادگاه به چالش خواهند کشید.   بر اساس اعلام مسئولان «تیک تاک»، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره فروش آن توسط شرکت «بایت دنس» صحت ندارد.   جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه سنا مبنی بر الزام «تیک تاک» به فروش یا ممنوعیت در این کشور را روز چهارشنبه امضا کرد.   تشدید کنترل پکن بر شرکت‌های خصوصی، نگرانی‌هایی را در آمریکا و سایر کشور‌های غربی درباره نفوذ حزب کمونیست چین بر «بایت دنس» و داده‌هایی که در اختیار دارد، ایجاد کرده است.   «تیک تاک» بار‌ها این ادعا‌ها را رد و تاکید کرده که دولت چین کنترلی بر داده‌های کاربرانش دارد.   «شو زی چو» مدیرعامل «تیک تاک» در ویدئویی خطاب به کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرد: ما به مبارزه برای احقاق حقوق شما در دادگاه‌ها ادامه خواهیم داد. قانون اساسی به نفع ماست؛ مطمئن باشید.   ممنوعیت «تیک تاک» در آمریکا به سرعت اجرایی نخواهد شد. قانون جدید به شرکت «بایت دنس» ۹ ماه فرصت داده تا کسب‌وکار خود را بفروشد و اگر فرآیند فروش به خوبی پیش رود، این فرصت تا ۳ ماه دیگر هم قابل تمدید است.   این بدان معناست که تکلیف «تیک تاک» به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۵ و پس از مشخص‌شدن برنده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • عکس‌| واکنش 2 پرسپولیسی به خراب شدن پنالتی امیری
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • تیک‌تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد