Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ خداکرم جلالی روز شنبه در کار گروه ظرفیت سازی طراحی پروژه های مدیریت پایدار جنگل در ایران افزود: قرار است تا پایان امسال، همه قراردادهای بهره برداری چوب از جنگل های شمال کشور لغو و براساس طرح های حفاظتی و حمایتی این جنگل ها مدیریت شوند.
وی اظهار داشت: همچنین اصلاح قوانین و مقررات در راستای ارتقای حفاظت و جلوگیری از تغییر هرگونه کاربری جنگل های طبیعی و دست کاشت، توجه به تنوع بخشی منابع مالی، تدوین برنامه اقدام ملی جنگل و ترویج استفاده از انرژی های نو با هدف کاهش مصرف چوب از دیگر این اهداف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: با وجود تمامی اقدامات و تلاش های صورت گرفته توسط جامعه جهانی در دو دهه گذشته تخریب جنگل ها و جنگل زدایی در سطح هشدار دهنده ای در حال گسترش بوده به طوری که شاخص غلظت گازهای گلخانه ای به طور مستمر روبه افزایش است.
به گفته وی، نقش جنگل در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در معاهده پاریس بسیار مهم در نظر گرفته شده به طوری که در ماده پنج آن توافقنامه از اعضای متعاهد خواسته شده که اقدامات خود را جهت بهبود منابع جذب گازهای گلخانه ای از جمله جنگل ها انجام دهند و همچنین از کشورها خواسته شده که به منظور مقابله با گرمایش جهانی مبادرت به اقداماتی برای کنترل تخریب جنگل و اعمال مدیریت بهتر بر جنگل های موجود و احیای جنگل های مخروبه کنند.
جلالی بر این اعتقاد است که اگر این موارد به درستی اجرا شوند می توان میزان گازهای گلخانه ای را به مقدار قابل توجهی کاهش داد.
وی تصریح کرد: راهبرد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور در افق 20 ساله توسعه هرچه بیشتر جنگل های دست کاشت، با رویکرد جنگلکاری مشارکتی، توسعه زراعت چوب با استفاده از گونه های سریع الرشد سازگار به شرایط شوری و خشکی و با استفاده از آبهای نامتعارف و نیز توجه به جنگل کاری شهری و افزایش سطح فضای سبز سرانه هر ایرانی، توسعه اقدامات آبخیزداری و بیابان زدایی، ایجاد تنوع گونه ای، توسعه جامع نگری در اجرای طرح های منابع طبیعی ، تامین منابع مورد نیاز از طریق جلب همکاری و مشارکت مردم و دستگاه های مرتبط در توسعه جنگل های مناطق خشک، توسعه طبیعت گردی و بالاخره ایجاد فضای آرام و امید بخش جهت ارتقای فرهنگ منابع طبیعی با سپردن کار به مردم است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه همکاری های بین المللی این سازمان جز دستگاه های موفق کشور در اجرای پروژه های بین المللی بوده است، افزود: این سازمان توانسته از طریق تعامل با وزارت امور خارجه و آژانس های تخصصی بین المللی سازمان ملل همچون برنامه عمران سازمان ملل متحد(UNDP) و سازمان خواربار کشاورزی ملل متحد(FAO) نسبت به تدوین حدود 10 پروژه بین المللی بزرگ مقیاس را اجرایی کند.
وی اضافه کرد: همچنین دبیرخانه کشورهای با پوشش کم جنگل که تحت عنوان ابتکار تهران در مبحث سیاست گذاری و مدیریت جنگل در کشورهای با پوشش کم (LFCC) فعالیت می کنند تلاش کرده تا به عنوان عضو ناظر در مجامع بین المللی نسبت به انتقال مواضع این کشورها اقدام کنند.
رئیس سازمان جنگل ها افزود: این سند نیز به طور خاص نیاز به منابع مالی برای حمایت از فعالیت های مرتبط با جنگل به ویژه با توجه به رویکردهای تعدیل و سازگاری مشترک برای مدیریت جامعه و پایدار جنگل ها مشخص شده است که 15 هدف کلان آن توسعه پایدار با موضوع حفظ، احیا، بازسازی، ترویج، استفاده پایدار از اکوسیستم های خشک، مدیریت پایدار جنگل ها مقابله با بیایبان زایی، تغییر و متوقف سازی فرایند تخریب سرزمین است.
وی افزود: در بخش های دیگر از این هدف به بسیج منابع قابل توجهی از تمامی حوزه ها و در تمامی سطوح با هدف مدیریت پایدار جنگل و ارایه مشوق های کافی به کشورهای در حال توسعه جهت پیشبرد مدیریتی از این نوع از جمله جهت حفاظت منابع طبیعی و احیای جنگل پرداخته شده است.
جلالی افزود: با توجه به اهمیت تامین منابع مالی برای تحقق مدیریت پایدار جنگل ها مجمع جنگل ملل متحد (UNFF) در دوازدهمین اجلاس خود در سال 2015 راه اندازی شبکه جهانی تسهیل منابع مالی جنگل (GFFFN)را مصوب کرد که این اقدام پاسخی مثبت به خواست جامعه جهانی بوده است.
این مقام مسئول در سازمان جنگل های کابینه دوازدهم یادآورشد: ایران با مساحتی بالغ بر 165 میلیون هکتار، هفدهمین کشور پهناور دنیاست که بخش عمده خاک سرزمین ما در قلمرو مناطق خشک و بیابانی واقع شده و دارای محدودیت ها و شکنندگی اکوسیستمی است به نحوی که میانگین بارندگی بلند مدت ان یک سوم جهانی و میزان تبخیر ان سه برابر میانگین جهانی است.
وی با بیان اینکه ایران به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و ارتفاعی و برخورداری از شرایط 11 اقلیم از 13 اقلیم جهانی از تنوع بالای اکولوژیک برخوردار است، افزود: وجود بیش از 8 هزار گونه گیاهی مشتمل بر 2 هزار گونه اندمیک گیاهی خاص ایران و یک هزارو 200 گونه جانوری در گستره کشور دلیلی بر این ادعاست که این تعداد گونه بیش از گونه های گیاهی موجود در کل قاره اروپا است.
به گفته وی، 8.5 درصد کشور را جنگل، 51 درصد آن را مرتع، 19 درصد ان را بیابان ، 11 درصد را کشاورزی و بقیه را شهرها روستاها و جاده ها تشکیل می دهند که ایران دارای پنج منطقه رویشی هیرکانی سواحل جنوبی دریای خزر، ارسباران در غرب دریای خزر، زاگرس در غرب و جنوب غرب ایران، ایرانی و تورانی در مرکز شرق شمال شرق ایران ، منطقه رویشی خلیج فارس و عمانی در نوار ساحلی خلیج فارس و دریای عمان است.
وی با اشاره به اینکه سطح جنگل های طبیعی ایران حدود 14.3 میلیون هکتار با درجه انبوهی و کیفیت متفاوت است، اظهارداشت: در این میان جنگل های هیرکانی با تعلق به دوران سوم زمین شناسی و بازمانده عصر یخبندان به عنوان مادر جنگل های پهن برگ اروپا مطرح بوده و واجد ارزش ها و معیارهای میراث طبیعی جهانی است.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای جامعه جهانی متعاهد به کنوانسیون های زیست محیطی شامل تغییرات اقلیمی، تنوع زیستی و مقابله با بیابان زایی و مجمع ملل متحد تمام مساعی خود را برای حفاظت و صیانت از جنگل های کشور معمول داشته است که از جمله آنها می توان به اقدام بزرگ و ابتکاری دولت جمهوری اسلامی ایران منبعث از ارزیابی های کارشناسی از وضعیت کمی و کیفی منابع جنگلی در قانون کرد و اعمال ممنوعیت در بهره برداری تجاری و صنعتی از جنگل های هیزکانی در راستای توجه به ابعاد حیاتی اکولوژیکی این جنگل ها به ویژه از منظر تامین آب، حفظ خاک، بهداشت و سلامت اکوتوریسم و شاخص های توسعه پایدار به رغم مشکلاتی که از بعد اشتغال و صنایع وابسته در کوتاه مدت ایجاد می کند، اشاره کرد که در نوع خود اقدامی اساسی و کم نظیر است.
وی افزود: این اقدامات می تواند توسط مراجع بین المللی مرتبط به عنوان الگویی مناسب در امر حفاظت و صیانت از جنگل های طبیعی مورد الگوبرداری کشورهایددیگر نیز قرار گیرد.
طرح تنفس جنگل های شمال کشور به منظور مدیریت، حفظ و صیانت از یک سال گذشته مطرح شد و با تصویب ان در مجلس شورای اسلامی از خردادماه امسال کلید خورد.
کار گروه ظرفیت سازی طراحی پروژه های مدیریت پایدار جنگل در ایران به مدت یک روز در هتل همای تهران با حضور «خداکرم جلالی» معاون وزیر جهاد کشاورزی و معاونین و مدیران و مسئولان بین المللی برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود

امتداد - اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران در همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ بر لزوم برنامه‌ریزی در راستای جذب منابع پایدار و خدمت‌رسانی شایسته و مطلوب به مشتریان تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این همایش که با حضور اعضای هیئت مدیره ، هیئت عامل ، روسای ادارات کل ، روسای ادارات امور شعب استان ها و شعب مستقل بانک برگزار شد ، اعضای هیئت مدیره بانک به بیان نقطه نظرات خود پرداختند:

شفیعی: توسعه بانک از مسیر تولید محصولات فناورانه

عباس شفیعی رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران با بیان این‌که سال گذشته با تکیه بر اهداف یکپارچه، زمینه نقشه راه دقیق و برنامه‌ریزی منسجم بانک فراهم شد، افزود: همکاران سراسر کشور با تلاش و زحمات بی‌وقفه و بی‌دریغ و با تکیه بر اهداف بانک و نقشه راه موجود، توانستند در سال گذشته کارنامه‌ای درخشان و منحصر به‌فرد را در بانک محقق کنند. 

 وی خدمات‌دهی مطلوب را یک اقدام راهبردی دانست و گفت: رشد و توسعه زیرساخت‌های فناوری یکی از بهترین اقداماتی بود که سال گذشته با دانش و تدبیر متخصصان در بانک رقم خورد.

شفیعی فروش ارز، اعطای تسهیلات غیر حضوری، واگذاری اموال مازاد بانک و … را از مهمترین عملکردهای بانک در سال گذشته خواند و گفت: در سال جاری برای جذب منابع پایدار و عدم استفاده از سیاست‌های انقباضی باید محصولات مناسبی را طراحی، تولید و عرضه کنیم.

وی حفظ و تثبیت موقعیت کنونی را راهکاری مناسب در راستای موفقیت های پیش‌روی بانک عنوان کرد.

شایان: عملکرد مطلوب بانک ملی ایران در شبکه بانکی

در ادامه این همایش محمود شایان دیگر عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: نامگذاری شعار سال بیانگر توجه به تولید ملی و توسعه کشور است که همه باید برای تحقق این عنوان قدم‌های مناسبی بردارند و ما هم در بانک وظیفه داریم با برنامه‌ریزی‌های مناسب و دقیق به تحقق شعار سال کمک کنیم.

وی واگذاری اموال و دارایی‌ها را از اقدامات مهم و مؤثر بانک در سال گذشته دانست و تصریح کرد: واگذاری سهام پتروشیمی شازند به پالایشگاه تهران یکی از مهمترین و بزرگترین واگذاری‌های تاریخ کشور را در حوزه مولدسازی دارایی‌های دولت رقم زد.

شایان در بخش دیگری از این همایش تشکیل شرکت تعاونی مسکن در راستای خانه‌دار شدن همکاران جدید را خواستار شد.

عزیزنژاد: ریسک‌پذیری برای رقابت در نظام بانکداری مهم است

صمد عزیزنژاد عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران در بخش دیگری از این همایش ریسک‌پذیری را برای رقابت در نظام بانکداری با اهمیت دانست و گفت: هر یک از مدیران و رؤسای ادارات امور استان‌ها و شعب مستقل می‌توانند برای رضایت مشتریان خود براساس قوانین و مقررات موجود و مبتنی بر شرایط استان سبد تسهیلاتی خاصی را در نظر بگیرند. 

وی در ادامه دانش‌افزایی کارکنان را یکی از راهکارهای مهم برای موفقیت بانک دانست و افزود: ارائه خدمات ویژه و با کیفیت می‌تواند در حفظ مشتریان و وفاداری آن‌ها موثر باشد.

رزازان: توجه به خلاقیت، راه دستیابی به موفقیت است

امیر مسعود رزازان عضو دیگر هیأت مدیره بانک ملی ایران در این همایش استفاده از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در سطح بانک ملی ایران را برای موفقیت الزامی دانست و اظهار داشت: با وجود خلاقیت و افزایش بهره‌وری امکان جذب منابع جدید وجود دارد.

وی مدیریت و تناسب دارایی و بدهی را مهم و با اهمیت برشمرد و گفت: ما در مقایسه با سایر بانک‌ها در مقام نخست و رتبه برتر را داریم، اما باید با تلاش مضاعف بانک را به جایگاه قبلی خود بازگردانیم.

رزازان روی گشاده و برخورد مناسب را در جذب منابع و حفظ مشتریان مهم خواند و از برگزاری مجمع عمومی برای ادارات امور شعب استان‌ها در سال جاری خبر داد. 

بهاری: عامل اصلی موفقیت بانک، اراده جامع و وفاداری سازمانی‌ست

حسین بهاری دیگر عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران در بخش دیگری از این همایش سه عامل انسجام مدیریتی، اراده جامع و وفاداری سازمانی را عامل اصلی موفقیت بانک در سال گذشته عنوان کرد و گفت: در پایان سال با تلاش و زحمات کارکنان بانک به موفقیت‌های خوبی دست یافت که این موضوع موجب احیای اعتماد به نفس و قوت قلب برای ادامه راه همکاران شد.

نجف‌زاده ضیاء‌الدین: ریل‌گذاری بانک ملی ایران در مسیر بانکداری نوین با بهره‌مندی از هوش مصنوعی

محمد نجف‌زاده ضیاء‌الدین در ادامه این همایش با بیان این که هوش مصنوعی صنعت بانکداری را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: بارزترین روشی که صنعت بانکی از هوش مصنوعی برای ارائه خدمات به مشتریان استفاده می‌کند، از طریق چت‌بات‌ها و ربات‌ها است و این موضوع باید در اولویت بانک قرار بگیرد.

وی گفت: باید با طراحی و تولید محصولات و ابزارهای نوین و جدید به سمت بازاریابی هدفمند و هوشمند حرکت کنیم تا شاهد موفقیت‌های چشمگیر بانک ملی ایران باشیم.

عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران با تأکید بر تدوین و طراحی محصولات و خدمات جدید بانکی متناسب با نیاز و خواسته‌های مشتریان خواستار ریل‌گذاری جدید بانک ملی ایران در مسیر تقویت و توسعه همه جانبه بانک شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود