Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نوذرپور، شهردار منطقه 22 با بیان اینکه راهبردهای توسعه شهری منحصر به شهرداری نیست و بر حسب قانون برای کلیه دستگاه های اجرایی لازم الاجراست، گفت: شورای شهر پنجم باید راهبردهای توسعه شهر را برای کلیه شهر توصیه و بر حسن اجرای آن نیز نظارت کند. نوذرپور شهردار منطقه 22 در نخستین جلسه کارگروه تخصصی شهرسازی و معماری شهری شهرداری تهران در سخنانی اظهار کرد: در دوره گذشته در سازمان شهرداری‌های وزارت کشور، سندی در جهت تحلیل مسائل مدیریت شهری کشور در 9 محور تهیه و آسیب‌های مختلف حوزه های حمل و نقل، محیط زیست، مسائل فرهنگی و اجتماعی و از جمله حوزه شهرسازی در آن احصاء و تحلیل شد و برای آن راه حل نیز ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این سند در حوزه بررسی آسیب شناسی شهرسازی در تدوین برنامه سوم شهرداری تهران در حوزه شهرسازی می تواند راهگشا باشد و کمک زیادی در این خصوص نماید و یکی از اسنادی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

نوذرپور با بیان اینکه در این سند کلیه مسائل شهرسازی در دو سطح مورد نقد و ارزیابی قرار گرفت، اظهار کرد: سطح اول آن سطح ملی است که در آن به مسائل آمایش سرزمین، رابطه آن با سند چشم انداز ، ارتباط آن با برنامه ریزی های منطقه ای و محلی پرداخته شده است.

وی افزود: بخش دیگر این سند، در برگیرنده مسائل و مشکلات مربوط به طرح جامع، هادی و طرح های تفضیلی شهری است که در شش محور احصاء مساله شده و بیان کننده کلیه مشکلات در محتوا، رویه های اجرایی و حتی در تصویب و اجرا بوده و در جاهایی که نیاز به مصوبه هیات دولت بود، درخواست مصوبه شده است.

برای نوشتن برنامه پنج ساله باید مسائل شهرسازی در اولویت قرار گیرد

شهردار منطقه 22 خاطرنشان کرد: مطلب مهم دیگری که باید به آن توجه ویژه شود اینکه باید بین برنامه ریزی شهر و شهرسازی ارتباط و رابطه ای را برقرار کنیم .در سال 1347 زمانی که قانون عمران، نوسازی و اصلاحات شهر به تصویب رسید، در یکی از مواد آن نوشته شد که شهرداری هایی که مشمول قانون نوسازی شده و عوارض نوسازی پرداخت می کنند، مکلف به این خواهند بود تا برنامه پنج ساله خود را بر اساس برنامه جامع تهیه نمایند و این به معنی است که شهرسازی مبنا بوده و بقیه امور باید مبتنی بر  امور شهرسازی باشد و اگر طرح هادی و جامع نبود هزینه ها باید بر اساس احصا مسائل و مشکلات و تشخیص اولویت ها برنامه ریزی ها صورت پذیرد و این مورد یک جهت گیری مهم و استراتژیک به شمار می رود. بنابر این برای نوشتن برنامه پنج ساله باید مسائل شهرسازی در اولویت قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین وزارت کشور نیز مستند به این قانون، نظام تدوین برنامه ریزی شهرداری ها را طراحی و تحت عنوان برنامه ریزی راهبردی، عملیاتی و توسعه شهر و شهرداری ها به کلیه شهرداری ها ابلاغ نمود و کلیه شهرداری ها از جمله شهرداری تهران مکلف به اجرای این قانون می باشند که بر حسب اتفاق این نظام برنامه ریزی راهبردی عملیاتی بر اساس تجربه ای که شهرداری تهران در برنامه 5 ساله دوم داشته است،تدوین شده است.

به گفته معاون سابق سازمان شهرداری‌ها، بخش اول این برنامه ریزی برنامه راهبرد توسعه شهری است و بخش دوم برنامه پنج ساله عملیاتی. بنابراین در ابتدای کار باید راهبردهای توسعه شهری را مبتنی و بر اساس سند چشم انداز شهر تهران تدوین نماییم که در این زمینه شورای شهر به عنوان منتخبین مردم باید در تدوین سند چشم انداز و راهبردهایی که ما را در جهت تحقق اهداف مندرج در سند چشم انداز راهنمایی می‌کند، باید دخالت داشته باشند.

وی اضافه کرد: سند تدوین شده برای کل شهر لحاظ شود و شورای شهر باید در کلیه بخش های حوزه های اجتماعی- عمرانی، رفاهی و فرهنگی باید احصا مساله نموده و راه حل کاربردی ارائه و به دستگاههای اجرایی ابلاغ نماید. در این بین کلیه دستگاههای مکلف خواهند بود برنامه های خود را مبتنی بر بودجه به شورای شهر ارائه نمایند.

نوذرپور در پایان افزود: راهبردهای توسعه شهری منحصرا به شهرداری نیست، بلکه مجموع شهر را در برمی گیرد و برای کلیه دستگاه های اجرایی بر حسب قانون لازم الاجرا است. بنابراین باید شورای اسلامی شهر در این دوره راهبردهای توسعه شهر را برای کلیه شهر توصیه و بر حسن اجرای آن نیز نظارت کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم گفت: روزانه سه میلیارد تومان برای رفت و روب شهر قم هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مجید اخوان امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر وظیفه نظارت، تدوین و اجرا را بر عهده دارد.

وی افزود: از هزینه‌های جاری شهرداری اعم از پرسنل و هزینه‌های اداری و تشکیلاتی، هزینه‌های ضروری در اولویت قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بودجه شهرداری قم در سال جاری، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بودجه شهرداری قم در نیازهای شهری و مباحث توسعه و عمران شهری جوابگو نیست، اما شاهد رشد مناسبی هستیم.

اخوان ادامه داد: همه تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر بر این است تا دریافت عوارض با رشد معتدلی انجام شده و فشاری محتمل شهروندان نشود.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و غیر نقدی است، تصریح کرد: از ۱۴ هزار ۲۰۰ میلیارد، ۲,۵۰۰ میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری قم است که شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل سازمان‌هایی چون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی توسط شهرداری قم تأمین می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم هزینه نگهداری شهر را ۱,۰۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: روزانه ۳ میلیارد تومان هزینه رفت و روب سطح شهر فضای سبز است.

اخوان سرانه عمرانی برای هر نفر را ۱۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای امور عمرانی شهر صرف می‌شود.

کد خبر 747564

دیگر خبرها

  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • تجارت الکترونیکی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد