Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی اکبری روز دوشنبه در حاشیه سفر دو روزه به همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان تسهیلات قرض الحسنه به 540 هزار نفر با میانگین هر نفر 80 میلیون ریال پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: در 6 ماهه دوم سالجاری با توجه به افزایش گردش مالی در کشور به نظر می رسد می توان تسهیلات پرداختی را به 800 هزار نفر به مبلغ 78 هزار میلیارد ریال رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآوری کرد: سال گذشته 43 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط این بانک پرداخت شده است که در صورت محقق شدن پیش بینی ها میزان تسهیلات پرداختی تا 2 برابر در پایان سالجاری می رسد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: میزان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در هفت ماهه سالجاری 42 درصد نسبت کل سال 95 افزایش داشته است.
اکبری افزود: در هفت ماهه سال جاری بانک مهر ایران 40 درصد معادل 25 هزار میلیارد ریال رشد منابع قرض الحسنه داشته است.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات بابت هر نفر 200 میلیون ریال است و تنها در قالب سپرده ویژه یا بانکداری اسلامی این تسهیلات تا 300 میلیون ریال نیز می رسد .
وی با عنوان اینکه هیچ گونه سودی به حساب های پس انداز افراد پرداخت نمی شود بیان کرد: افرادی که در این بانک حساب جاری و پس انداز داشته باشد در اولویت دریافت وام با نرخ صفر تا چهار درصد هستند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: یکی از مطالبات مردم و مراجع محقق شدن بانکداری اسلامی و پرهیز از گرایش به سمت بانکداری ربوی و پرداخت تسهیلات با سودهای کلان بوده است.
اکبری افزود: قرض الحسنه نماد یک بانکداری اسلامی است چون صندوق های قرض الحسنه در راستای بانکداری اسلامی فعالیت دارند.
وی بیان کرد: صندوق قرض الحسنه سودی بابت سپرده به مردم نمی دهند و در مقابل نیز از تسهیلات گیرنده سودی نمی گیرند البته کارمزد اندکی بابت ارائه خدمات و تامین هزینه های صندوق ارائه می دهند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران خاطر نشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی صندوق های زیادی در کشور راه اندازی و تاسیس شد ولی به علت نداشتن پشتوانه قوی و مدیریت آن توسط هیات امنا، در صورت بروز کمترین مشکلی، سپرده مردم از بین می رفت.
اکبری افزود: بانک مهر ایران متشکل از 10 بانک بزرگ کشور است که با سرمایه 15 هزار میلیارد ریالی راه اندازی شد.
وی ادامه داد: این بانک هم اینک دارای 530 هزار شعبه در کشور است و تمامی منابع را به صورت پس انداز و حساب جاری جذب کرده و تمامی تسهیلات نیز با سود صفر تا چهار درصد پرداخت می کند.
وی اضافه کرد: بعد از گذشت 10 سال از تاسیس این بانک بالغ بر 85 هزار میلیارد ریال منابع قرض الحسنه جمع شده که 90 درصد این میزان تسهیلات نیز پرداخت شده است .

2 هزار و 100 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج پرداخت شد
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: با وجود اینکه این بانک ماهیت خصوصی دارد ولی داوطلبانه در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج با بانک مرکزی وارد مذاکره شد.
اکبری افزود: این بانک در جریان طرجح ضربتی پرداخت تسهیلات ازدواج پرداخت 15 هزار و 300 فقره تسهیلات را متعهد شد و اولین بانکی بود که در موعد مقرر پیش بینی شده از سوی بانک مرکزی (15 مهر) تعهد خود را عملی کرد.
وی اظهار کرد: همچنین تعهداتی در زمینه کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی به بانک مهر ایران محول شد که پس از انعقاد قرارداد و تفاهم نامه ها تاکنون 50 درصد تعهد انجام شده و افرادی که از سوی این سازمان ها به بانک معرفی می شوند در کمترین زمان تسهیلات دریافت می کنند.

** میزان معوقات بانکی کمتی از یک درصد است
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: یکی از بزرگترین محاسن این بانک، نسبت معوقات به مطالبات است.
اکبری توضیح داد: در سیستم بانکی کشور میزان معوقات به 15 درصد نیز می رسد و استاندارد جهانی در این باره 2 درصد است در حالیکه میزان معوقات این بانک کمتر از یک درصد است .
وی ادامه داد: قشر ضعیف، مستضعف و بی بضاعت بیشترین مشتریان بانک مهر ایران را تشکیل می دهند و احتمال می رود به علت تاخیر در دریافت حقوق، 2 تا سه ماه اقساط آنها به تاخیر می افتد که اینها منجر به تشکیل پرونده نمی شود.
وی تاکید کرد: هیات مدیره و سهام داران این بانک دنبال کسب سود نیستند بلکه هدفشان پرداخت تسهیلات بیشتر است و افزایش میزان پرداخت تسهیلات را یک افتخار می دانند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران اظهارکرد: این بانک انتظار کمک دولتی را نیز ندارد نداریم چون این بانک مردمی یک بانک اجتماعی است و منابع آن از پس انداز مردم تامین و به اهمین قشر پرداخت می شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در سفر 2 روزه به همدان از شعبه های این بانک در شهرهای همدان، بهار، لالجین و کبودرآهنگ بازدید کرد.
بانک مهر ایران استان همدان رتبه 22 کشور را از نظر رشد منابع دارد و امسال یک هزار و 200 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره در این استان پرداخت شده است.
7526/
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشار دهنده:

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور