Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: پیشنهاد وزیر درباره نرخ تضمینی محصولات زراعی و باغی به شورای اقتصاد ارائه شده و امیدواریم ظرف یکی دو هفته آینده تصویب و ابلاغ می شود.

«عبدالمهدی بخشنده» روز چهارشنبه پس از بازدید از غرفه ایرنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها افزود: نرخ خرید تضمینی 40 محصول زراعی و باغی باید تا اول مهر توسط شورای اقتصاد تصویب و ابلاغ شود بنابراین از 2ماه پیش وزیر پیشنهاد خود را اعلام و در کارگروه تخصصی سازمان برنامه و بودجه بحث های کارشناسی انجام شده اما بر نرخ پیشنهادی به توافق نرسیدیم و تصمیم گرفته شد، پیشنهادات وزیر به شورای اقتصاد ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** تا پایان برنامه ششم توسعه در شکر به خودکفایی می رسیم
وی در خصوص اقدامات انجام شده برای کاهش واردات محصولات کشاورزی، گفت: در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی که به تصویب ستاد فرماندهی اقتصادی رسیده و ابلاغ شده یکی از برنامه ها افزایش خوداتکایی در محصولات راهبردی بخش کشاورزی همچون گندم، شکر، دانه های روغنی، پنبه و مواد پروتئینی است که به موازات افزایش خوداتکایی کاهش واردات نیز خواهیم داشت.
این مقام مسئول تصریح کرد: خوشبختانه در چهار سال گذشته دستاوردهای خوبی به دست آوردیم به طوری که در دو سال گذشته در گندم به خودکفایی رسیدم این درحالی است که در گذشته سالیانه بیش از 6 میلیون تن گندم وارد می کردیم.
بخشنده افزود: در حال حاضر واردات گندم ممنوع است، مگر ورود موقتی گندم برای تبدیل و صادرات مجدد که مقدار آن جزئی است.
معاون امور اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از 12میلیون تن ذخیره گندم داریم و در یک سال آینده دغدغه ای برای گندم نداریم.
وی همچنین درباره تولید دانه های روغنی نیز گفت: در سال زراعی گذشته برداشت دانه های روغنی که بیشتر به شکل کلزا و سویا سه برابر افزایش یافته است.
بخشنده افزود: درسال 1392 میزان تولید شکر یک میلیون و 120 هزار تن بود که در سال زراعی گذشته به یک میلیون و 650 هزار تن رسید و پیش بینی می کنیم امسال برداشت چغندر و نیشکر حداقل صد هزار تن بیشتر از پارسال باشد و به یک میلیون و 700 هزار تن برسیم.
وی تاکید کرد: امیدواریم با حمایت مالی کشور تا پایان برنامه ششم توسعه در زمینه شکر به خودکفایی برسیم.
معاون اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: مطابق قانون 10 درصد از منابع ورودی صندوق توسعه ملی باید به صورت ریالی برای پرداخت تسهیلات در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد.
وی اظهارداشت: در هشت ماه گذشته تا کنون 1550 میلیارد تومان به بخش کشاورزی اختصاص دادند و البته تا پایان سال باید حداقل معادل این مقدار نیز اضافه شود.
بخشنده گفت: پارسال حدود 2 هزار و 700 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به جهاد کشاورزی اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه نرخ سود منابع صندوق توسعه ملی پایین است، گفت: نرخ سود این صندوق برای مناطق غیربرخوردار 10 درصد و برای مناطق برخوردار 14 درصد است، بنابراین کمک بزرگی به تولیدکنندگان است و با استفاده از این منابع می توان در پیشبرد پروژه های توسعه ای گام های بلندی در زمینه توسعه گلخانه ها، پرورش ماهی در قفس در دریا و کامل کردن زنجیره های تولید در طیور برداشت.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از پنجم آبان ماه با شعار «رسانه های آزاد، انسجام اجتماعی و پیشرفت ملی» با حضور بیش از 940 رسانه در مصلای امام خمینی (ره) تهران گشایش یافته است و فعالیت آن تا دوازدهم آبان ماه، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 ادامه دارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در غرفه شماره 229 پذیرای بازدیدکنندگان است.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام*9132** 6075*مصاحبه: فرزانه سلامت بخش**انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است