Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@13:53:44 GMT

پایان عملیات فاز دو توسعه بندر شهیدرجایی

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۱۳۶۲

صراط: مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اتمام عملیات اجرایی فاز دو توسعه بندر شهیدرجایی گفت: فاز سه این طرح با هدف احداث ترمینال کانتینری، آغاز شده است.

 به گزارش مهر حسین صادقی نژاد در حاشیه نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری در جمع خبرنگاران گفت: سازمان بنادر و دریانوردی با در اختیار داشتن ۱۱ بندر بزرگ بازرگانی و گردش تخلیه و بارگیری ۲۰۰ میلیون تن در سال، کار ترانشیپ، واردات و صادرات کالا را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از دیگر وظایف این سازمان را توسعه زیرساختها و تجهیزات بنادر در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و براساس بندهای ۲، ۵، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ این سیاست ها عنوان و اظهار داشت: توسعه زیرساخت های بنادر شهید رجایی، امام خمینی، شهید بهشتی، امیرآباد و انزلی مهمترین برنامه های اقتصاد مقاومتی سازمان بنادر و دریانوردی به حساب می آیند.

مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و کشتیرانی، احداث دو بندر لجستیک راهبردی شهیدرجایی ضضو امام خمینی را در ۶۰ هکتار را تنها بنادر لجستیکی ایران بر شمرد و تصریح کرد: در راستای تأمین منابع مالی تأسیسات زیربنایی، این دو شهر لجستیکی گام های خوبی برداشته ایم و حضور در این نمایشگاه در جهت جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای توسعه بنادر لجستیکی است.

صادقی نژاد با بیان اینکه از سال ۸۴ تاکنون سازمان بنادر و دریانوردی، ۳۰۰ فقره قرارداد سرمایه گذاری را به مبلغ ۸ هزار و ۸۰۰ میلیون تومان را به امضاء رسانده ادامه داد: این روند نشان می دهد سالانه ۴۰ درصد رشد در جذب گردشگری داشته ایم که در سال جاری کمی کند شده است.

وی از دیگر اقدامات مهم در شهرهای لجستیکی را احداث صنایع تبدیلی، تولیدی و ارزش افزوده مطرح و خاطرنشان کرد: فاز دو توسعه بندر شهید رجایی به عنوان یکی از مهمترین بنادر خلیج فارس، به اتمام رسیده و در حال حاضر مورد بهره برداری قرار گرفته است. همچنین برای توسعه فاز ۳ این بندر نیز که به عنوان ترمینال کانتینری در نظر گرفته شده، اسناد مناقصه شرکت های مورد نظر واگذار شده و منتظر ارائه پاکات شرکت های پیشنهاد دهنده هستیم. این فاز، اسکله ای به طول ۱۴۰۰ متر و با هدف پهلوگیری کشتی های ۱۸ هزار TEU برنامه ریزی شده است.

صادقی نژاد در خصوص سرمایه گذاری در بندر چابهار افزود: قرار است در بندر شهید بهشتی با همکاری شرکت های هندی، هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در زمینه توسعه بندر، نصب تجهیزات بندری و لایروبی فضای اطراف اسکله سرمایه گذاری انجام شود. امروز نیز نخستین کشتی حامل گندم اهدایی هند به افغانستان در این بندر پهلو گرفت و قرار است به زودی تجهیزات تخلیه و بارگیری بندر از طرف شرکت هندی به چابهار وارد و نصب شود.

مدیرکل سرمایه گذاری سازمان بنادر و کشتیرانی در خصوص جذب سرمایه گذاری در بنادر شمالی تصریح کرد: بندر امیرآباد با هزار و ۶۰ هکتار اراضی از ابتدای ساخت به عنوان بندر لجستیک طراحی شد و در حال حاضر چند کارخانه تولید کاغذ، ام دی اف و انرژی در اراضی این بندر تأسیس شده است. سایر بنادر شمالی شامل نوشهر و انزلی نیز عمدتاً پذیرای سرمایه گذاران در حوزه های گردشگری و توریستی است. ضمن اینکه هفته گذشته قراردادی با یک شرکتی از آسیای میانه در خصوص صادرات میوه و گل و گیاه و همچنین واگذاری ترمینال مسافری بندر نوشهر به امضاء رسیده است.

وی از دیگر اقدامات سازمان بنادر برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه بندری و دریایی ایران را کاهش روند ورود سرمایه گذار از زمان آغاز مذاکرات تا زمان دستیابی به نتیجه و انعقاد قرارداد به کمتر از یک ماه عنوان کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد