Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ عباس آخوندی روز یکشنبه در همایش بین المللی حمل و نقل لجستیک ایران در محل سالن همایش های بین المللی صدا و سیما افزود: بازاری که دولت در آن دخالت و اقدام به قیمتگذاری کند، امکان رشد جدی نخواهد داشت؛ بنابراین باید همه به این اجماع برسند که دخالت دولت در نظام قیمتگذاری نه تنها به نفع نیست بلکه ضرر آن بیشتر به جامعه خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خواستار آن شد تا بخش خصوصی به جای پرداختن به درخواست تسهیلات و کمک از دولت بر حمایت از ایجاد شرایط رقابتی تاکید کند و گفت: اگر دنبال رسیدن به حمل و نقل پایدار هستیم، نیازمند ایجاد رقابت کامل در همه بخش ها هستیم.

وزیرراه و شهرسازی رقابت کنونی را رقابتی کامل ندانست و ادامه داد: رقابت ناقص ما را به اهدافمان نخواهد رساند زیرا در سایه رقابت است که امکان رشد بوجود خواهد آمد.

وی با بیان اینکه همواره موقعیت های ژئوپلوتیکی و مزیت های نسبی ایران در بخش حمل و نقل مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان ساخت: مزیت نسبی به هیچ عنوان کفایت نمی کند بنابراین باید دنبال مزیت های رقابتی بود.

آخوندی گفت: باید دنبال این باشیم که چگونه و از چه طریقی می توانیم با کریدورهای جهانی رقابت کرده و به موفقیت رسید.
وزیرراه و شهرسازی افزایش قدرت مزیت های رقابتی در کنار توجه به مزیت های نسبی را از سیاست های وزارت راه و شهرسازی در دوره جدید برشمرد.

وی مزیت نسبی را گمراه کننده دانست که سبب می شود از تلاش بیشتر دست کشیده و به داشته ها بسنده کرد و گفت: باید بیشتر بر مزیت های رقابتی تاکید کرد.

عضو هیات دولت بر ایجاد زیرساخت های نرم افزاری در کنار توسعه زیرساخت های فیزیکی تاکید کرد و گفت: ایجاد زیرساخت هایی همانند اصلاح قوانین و مقررات، پایبندی به اجرای قوانین، حاکمیت قانون و رفع انحصار گرایی باید مسائل اصلی باشند.

آخوندی ایجاد زیرساخت های فیزیکی به تنهایی را کفایت کننده ندانست و خاطرنشان کرد:مهم این است که ببینیم چه میزان قوانین مزاحم کاهش یافته و علاوه بر آن هوشمند سازی چه میزان انجام شده است.

وی بر ایجاد شرایط بازار رقابتی برای حضور استارت تاپ ها در بخش حمل و نقل کشور تاکید کرد.

وزیرراه و شهرسازی به راه اندازی معاونت حمل و نقل در وزارت راه و شهرسازی با هدف بازنگری در قوانین، بررسی فرآیندها، تامین زنجیره تامین و شناسایی ضعف ها در این زنجیره و تمرکز بر حضور بخش خصوصی اشاره کرد و از انجام شدن برخی اقدام ها در این باره خبرداد.

آخوندی تلاش برای هوشمند سازی بخش حمل و نقل را مصداق یکی از اقدام ها برشمرد و گفت: در روزگار جدید حمل و نقل غیرهوشمند امکان رقابت با هیچ بخشی را نخواهد داشت بنابراین هوشمند سازی اصلی اساسی است که دنبال می شود.

وی میزان سرمایه گذاری برای هوشمند سازی را قابل تامل دانست و گفت:تاکنون بیش از یک هزار میلیارد تومان برای هوشمند سازی سرمایه گذاری شده است.

آخوندی بر هوشمند سازی بنادر، حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده ای تاکید کرد و گفت: امروز باید امکان رصد لحظه به لحظه بار و مسافر برای همه فراهم باشد گرچه گام های خوبی برداشته شده است اما نیاز به تلاش بیشتر است.

عضو هیات دولت دسترسی آزاد به اطلاعات را یکی دیگر از اقدام های صورت گرفته دانست افزود: شهروندان و فعالان نیاز دارند هر لحظه به اطلاعاتی که محرمانه نباشند دسترسی داشته باشند تا بتوانند درست تصمیم گیری کنند بر همین اساس حدود یک ماه و نیم پیش بخش نامه ای به همه مدیران داده شد تا همه اطلاعات مورد نیاز مردم وفعالان را دراختیار آنان قرار دهند.

آخوندی با بیان اینکه کسب و کارهای نوپا برای موفقیت نیازمند دسترسی به اطلاعات هستند که بر این اساس دسترسی آزاد به اطلاعات به جد در دستورکار قرار دارد.

وی بر حمایت از کسب و کارهای نوپا تاکید کرد و گفت: گرچه ممکن است بخش سنتی از این موضوع استقبال نکند اما حمایت از کسب و کارهای نوین اصلی جدی است.

وزیرراه و شهرسازی آینده حمل و نقل و لجستیک را وابسته به توسعه کسب و کارهای نوین دانست و گفت: اگر می خواهیم حمل و نقل رشد یابد باید دسترسی آزاد به اطلاعات برای همه فعالان و کسب و کارهای نوین جدی گرفته شود.

وی بر حمایت از اقتصاد مقیاس تاکید کرد و ادامه داد: جابجایی کالاها از قاره ای به قاره دیگر و از طریق ایران نیاز به بنگاه هایی دارد که در مقیاس جهانی باشند.

آخوندی چنین شرکت هایی را در بخش دولتی غیر ممکن دانست و گفت: بخش خصوصی باید اقدام کند .

وزیرراه و شهرسازی برشکل گیری سرمایه گذاری استراتژیک تاکید کرد و ادامه داد: باید برای بهبود شاخص L.PA تلاش کرد تا سرمایه گذاری تسهیل شود.

وی به فراهم شدن امکان گسترده در سواحل مکران اشاره کرد و گفت: نخستین محموله از هند به بندرچابهار رسید و به زودی دومین هم خواهد رسید و امید است به زودی شاهد رونق این بندر باشیم.

آخوندی بر ایجاد زنجیره تامین در بندرچابهار تاکید کرد و از ایجاد امکان لجستیکی در بندر امام به میزان یازده هزار هکتار خبرداد.

عضو هیات دولت از تامین شدن دو هزار 400 هکتار اراضی پسکرانه در بندرعباس خبرداد و گفت: 2400 هکتار دیگر هم درحال آماده سازی است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • صدرشیمی، مهریزی شد
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • امتیاز صدرشیمی در لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور به مهریز انتقال یافت
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود