Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدرضا منصوری افزود: با گذشت ۳۸ سال و علی‌رغم فراهم شدن تمامی زیرساخت‌ها و امکانات لازم در صنعت خودرو، اما صادراتی در این حوزه صورت نمی‌گیرد و این اثباتی بر بی‌کیفیت‌بودن خودروی تولیدی داخل و آلایندگی آن است.

وی ادامه داد: کیفیت پائین در تولید خودروی ایران از منظر ایمنی، پائین بودن تکنولوژی و طراحی قالب و ده‌ها مورد دیگر مطرح است و مشتری با مقایسه تکنولوژی به کار رفته در خودرو و قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده تمایلی برای خرید خودروی ایرانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پنج برابر شدن قیمت خودرو در حوزه صادرات اظهار کرد: در گذشته قیمت خودرو با دلار ۸۰۰ تومانی محاسبه می‌شد و امروزه با دلار 4000 تومانی، خودروی ایرانی می‌تواند با چند برابر سوددهی در بازارهای جهانی عرضه شود، اما به دلیل دو چالش موجود در ساخت، همچنان امکان صادرات ندارد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت گفت: خودروسازان داخلی علت آلایندگی خودروها را متاثر از بنزین تولیدی در داخل کشور می‌دانند و توپ را در زمین دیگری می‌اندازند، اما باید گفت لازم است ساختار خودروی تولید داخل به گونه‌ای طراحی و تولید شود که با بنزین تولید داخل کشور همگون باشد گرچه انتقاداتی نیز به تولید بنزین وارد است.

وی خواستار افزایش کیفیت بنزین و نیز ارتقای کیفی‌سازی در صنعت خودروی ایرانی شد و افزود: نبود استانداردهای لازم در تولید بنزین و نیز اهمیت ندادن به ساخت خودروی با کیفیت موجب بروز آلودگی‌ها و تبعات ناشی از آن شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی رقابت‌پذیری را عاملی برای ارتقای کیفیت صنعت خودروسازی کشور دانست و گفت: تا وقتی خودروساز داخل کشور خودروی تولیدی را با هر کیفیت و هر قیمتی تولید و به بازار عرضه می‌کند و مردم حق انتخاب ندارند و اصطلاحا رقابت‌پذیری از بین رفته است، وضعیت صنعت خودرو به همین منوال باقی خواهد ماند در حالی که اگر رقابت‌پذیری در صنعت خودرو حکمفرما شود شاهد ارتقای کیفیت تولید خودروی ساخت داخل کشور خواهیم بود.

وی گفت: سیاست مدیریت بازار هم بر همین منوال است یعنی تا زمانی که مشتری هست و حق انتخاب ندارد به هر میزان که در توان دارید تولید کرده و روانه بازار مصرف کنید، از این رو باید رقابت در تولید بوجود آید تا شاهد تولید خودروی با کیفیت پائین نباشیم.

منصوری جذب سرمایه گذار خارجی و انتقال تکنولوژی را راهکار مهمی در رقابت پذیری و پایان دادن به وضعیت کنونی صنعت خودروی ایران دانست و افزود: با ورود تکنولوژی مدرن به صنعت خودروسازی ایران شاهد تربیت مدیران توانمند و برخوردار از تکنیک‌ها و آموزش‌های لازم در صنعت خودرو خواهیم شد که موجب تحول در مسیر صنعت خودرو شده و رقابت پذیری و بالتبع تولید کیفی را به ارمغان خواهد آورد.

وی با اشاره به عقد قرارداد ایران با خودروسازان فرانسوی به منظور سرمایه‌گذاری شرکت رنوی فرانسه در ساوه اظهار کرد: عقد قرارداد با برندهای معتبر خودروسازی مسیر توسعه صنعت خودروی ساخت داخل کشور را هموار خواهد کرد و بسیاری از معضلاتی که این روزها در این صنعت وجود دارد از بین رفته و شاهد تولید محصولات جدید، متنوع و با کیفیت خواهیم بود علاوه بر آن اشتغال ایجاد شده و نیز سرمایه‌گذاری اقتصادی را تا چندین برابر افزایش خواهد داد.

منصوری توانمندی در صنعت خودروسازی را زمینه‌ساز رقابت در این عرصه دانست و گفت: توانمندسازی مدیریت، تکنولوژی و آموزش نیروی انسانی سه اصل مهم در راستای رقابت‌پذیری و دستیابی به استانداردهای جهانی برای تولید محصول دانش بنیان و تقویت قدرت رقابت در بازارهای بین‌المللی است.

منبع: ایسنا

خودروساز عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی محمدرضا منصوری صنعت خودرو تکنولوژی قیمت خودرو

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • یک کشته و دو مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در محور مهاباد به ارومیه
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده