Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایران و ایتالیا دارای اشتراکات بسیاری در حوزه‌های فرهنگی و تمدنی هستند و می‌توانند در حوزه مکتوب و گسترش روابط در بخش نشر همکاری‌های بسیاری رابا هم دنبال کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه در دیدار با  مائورو کونچا توری سفیر کشور ایتالیا در تهران با بیان این مطلب افزود: ایران و ایتالیا از نظر تمدنی و فرهنگی اشتراکات بسیاری با یکدیگر دارند و امیدوارم روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود بر انجام اقدامات عملیاتی تاکید کرد و گفت: اقدامات و فعالیت‌های مشترک خوبی بین ایران و ایتالیا صورت گرفته که بر اساس آن فرصت‌های خوبی را بین این دو کشور در زمینه‌های فرهنگی و هنری ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به حضور ایتالیا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: حضور دو کشور در نمایشگاه‌های کتاب یکدیگر فرصت‌های تازه ای بین ناشران و نویسندگان دو ملت فراهم می‌آورد که از این طریق می‌توان به همکاری‌های جدیدی در این زمینه دست یافت.

صالحی با طرح این پرسش که چطور می‌توان فضایی را برای بهره برداری حداکثری از روابط تحکیم یافته دو کشور ایجاد کرد، افزود: برای گسترش این روابط باید آینده را در افقی دیگر نسبت به گذشته دنبال کرد و با درک عمیق از اشتراکات میان دو کشور فرصت‌های پیش رو در زمینه‌های فرهنگی و هنری را مورد توجه قرار داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در زمینه‌های مکتوب فرصت‌های متنوعی وجود دارد که دو کشور می‌توانند آن‌ها را پیگیری و به همکاری‌های مشترک برسند. نمایشگاه‌های بین المللی دو کشور یکی از این فرصت‌ها در زمینه مکتوب است که نویسندگان و ناشران دو کشور در آنجا می‌توانند با یکدیگر تعامل داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود بر ترجمه آثار مکتوب به زبان‌های دو کشور تاکید کرد.

وی گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران نیز یکی دیگر از مسیرهایی است که می‌توان از طریق آن، دو ملت را بیش از پیش به یکدیگر نزدیک کرد و بر وجود اشتراکات فرهنگی، هنری و تمدنی آن‌ها تاکید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: خبرنگاران و رسانه‌های ایرانی می‌توانند دریچه خوبی برای انتقال فرهنگ دو ملت به یکدیگر باشند.

صالحی در عین حال بر ضرورت بهره گیری از رسانه‌های دو کشور در گسترش روابط دو ملت تاکید کرد.

وی در ادامه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اقدامات بسیاری در زمینه‌های مختلف فرهنگی، گفت و گوهای دینی و زبان شناسی با کشورهای مختلف از جمله ایتالیا داشته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بر گسترش همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های فرهنگی، هنری، سینمایی و ... تاکید کرد.

وی با اشاره به یادداشت تفاهم نامه همکاری‌های فرهنگی و هنری میان دو کشور گفت: برای دوره جدید باید این تفاهم نامه را تمدید و با چشم انداز تازه ای آن را پیش ببریم.

صالحی در ادامه بر حضور رایزن فرهنگی ایتالیا در تهران برای تمرکز بر پیگیری فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترک فرهنگی و هنری میان دو کشور تاکید کرد.

در این دیدار مائورو کونچا توری سفیر کشور ایتالیا در تهران گفت: ایران و ایتالیا در زمینه‌های فرهنگی و هنری فعالیت‌های مشترک بسیاری با یکدیگر داشته اند.

وی با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی ایتالیا در تهران ادامه داد: در این هفته اقدامات فرهنگی و هنری بسیاری انجام خواهیم داد. به عنوان مثال شب گذشته در دانشگاه آزاد برنامه داشتیم و فردا نیز در دانشگاه تهران فعالیت فرهنگی و هنری در راستای برگزاری هفته فرهنگی ایتالیا در تهران خواهیم داشت.

سفیر ایتالیا در تهران بر حضور این کشور در جشنواره‌های مختلف فجر از جمله فیلم، موسیقی و تئاتر اشاره کرد و گفت: در دوره آینده این جشنواره‌ها نیز ایتالیا حضور خواهد داشت.

وی همچنین بر همکاری‌های مشترک دو کشور در زمینه موزه هنرهای معاصر دو کشور تاکید کرد و افزود: گسترش روابط از طریق رسانه‌ها نیز مهم است زیرا از این طریق دو ملت می‌توانند نسبت به حقایق و واقعیت‌های یکدیگر شناخت پیدا کنند.

وی با اشاره به همکاری‌های مشترک دو کشور در زمینه‌های هنری آمادگی خود در گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های فرهنگی و نشر را اعلام کرد.

در این دیدار محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عباس خامه یار معاون امور بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور داشتند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • هنری که لاکچری شده!
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت