Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@05:50:58 GMT

رنج زلزله زدگان و اخلاق مگسی خودکامگان

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۴۹۱۴

رنج زلزله زدگان و اخلاق مگسی خودکامگان

آقای روحانی امروز در سرپل ذهاب گفت مقصران ساخت مسکن هایی که به شکل دولتی ساخته شده و در زلزله با مشکل مواجه شدند، باید شناسایی و به مردم معرفی شوند.

قبل از ایشان و به فاصله چند ساعت از زلزلزله، جهانگیری معاون اول  رئیس جمهور از موضع غیب دانی گرای عملیات روانی مشمئز کننده در بحبوحه عزادار شدن مردم را  داد و گفت "بیشتر خانه‌های تخریب شده در استان کرمانشاه متعلق به مسکن مهر است»! درست مثل همان همان شخصیت طنز معروف که گفت من می گویم همین جا که ایستاده ام مرکز دنیاست؛ می گویید نه؟ خب متر بگیرید و اندازه بزنید"! خب استاد! شما که رجما بالغیب ادعا می کنی، باید حرفت را ثابت کنی نه آنها که می پرسند از کجا چنین ادعایی می کنی؟!

 نکات جالب و قابل تاملی در اینجا وجود دارد:

اول - مدیر روابط عمومی راه و شهرسازی کرمانشاه برخلاف همه جوسازی های دو روز اخیر تصریح کرده "تاکنون تعداد فوتی‌ها در واحدهای مسکن مهر ۲ نفر اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه در این واحدها و مجتمع‌های مسکن مهر شاهد ریزش به این معنا که سقف بر روی ساختنمان آوار شود، نبودیم". این یعنی این که 47 دهم درصد درگذشتگان ساکن مسکن مهر بوده اند.

دوم - رییس جمهور امروز گفته "۱۱ هزار خانه روستایی و ۴۵۰۰ مسکن شهری تخریب شده است". از کجای این آمار می توان بهانه ای برای سوژه عملیات روانی کردن مسکن مهر به سبک جانگیری ساخت ؟ اما  اگر چشم بسته، ادعای آقای جهانگیری را درست فرض کنیم و شک به خرج ندهیم که آیا او همیشه این قدر محاسبه نکرده و بی دقت حرف می زند، باید خاطر نشان کرد افتتاح 5371 واحد مسکن مهر دراستان کرمانشاه در تاریخ 19 بهمن 1394 توسط مسئولان دولت یازدهم و معاون وزارت راه صورت گرفته و طبیعتا آنها باید پاسخگوی تضمین و تایید سلامت ساختمان‌ها باشند. نمی شود که با ساختمان های ساخته شده در همین دولت عکس یادگاری گرفت اما مسئولیت آن را نپذیرفت.

سوم - فاز دوم بیمارستانی که فروردین امسال در اسلام آباد غرب توسط وزیر بهداشت  افتتاح شد، کاملا ویران شده  و به گفته فلاحت پیشه نماینده شهر ، اگر این بیمارستان سالم می ماند آمار تلفات بسیار کمتر بود. آیا رئیس جمهور مشخصا وزیران راه و شهر سازی را مواخذه خواهد کرد؟ یا دست ملامت بر پشت دست خویش خواهد کوبید که کاش به خاطر تبلیغات انتخاباتی ، چنین افتتاح هایی نمی کردیم؟

چهارم - چرا وقتی وزیر راه و شهرسازی ( با داشتن ویلا در لواسان) مسکن مهر را 4 سال مزخرف خواند اما هیچ چیزی را (مثلا به اسم مسکن اعتدال یا اجتماعی ) جای آن به مردم تحویل نداد، آقای روحانی در بی کفایتی وزیرش تردید نکرد و دوباره او را به وزارت رساند؟ مگر روحانی در جلسه رای اعتماد مجلس تصریح نکرد "ما در دولت یازدهم در حوزه مسکن نتوانستیم با آقای آخوندی به توافقی نهایی برسیم"؟! با نظارت و تایید زیرمجموعه همین وزیر، 5600 واحد مسکن مهر تحویل مردم در کرمانشاه شده؛ جهانگیری و روحانی از کدام مقصر حرف می زنند؟

پنجم - وزیر بهداشت چند ماه قبل در مصاحبه با روزنامه شرق گفت " ٨، ٩ سال پیش ماشین پرادو داشتم، ولی پرادوها زود چپ می‌کرد. دنبال همین ماشین‌های شاسی بلند بودم که گفتند این بهترین ماشین است (پورشه کاین) که من هم خریدم؛ آن موقع حدود ٢٠٠ میلیون تومان...  از روزی که وزیر شدم تا الان، یک ثانیه هم پشت آن ماشین ننشسته‌ام ...باوجود فشاری که همسرم داشت، برای اینکه آن را بفروشم، من می‌گفتم ما به جاده می‌رویم و بالاخره باید ماشین امن باشد".

چرا همان زمان آقایان روحانی و جهانگیری از خود نپرسیدند انگار میان تامین امنیت زندگی ما با امنیت شهروندان عادی پراید سوار خیلی فاصله افتاده و باید فکری به حال امنیت مردم بکنیم؟

ششم - در همسایگی استان کرمانشاه، استان محروم ایلام و از جمله شهر بدره است. نام این شهر ، شما را یاد چیزی نمی اندازد؟ 12 اسفند 95، وزیر بهداشت وقتی گوشه ای از محرومیت ها و انتظارات مردم بدره را از زبان فرماندار شنید، با تکبر و توهین گفت " تو نماینده ی مردم هستی یا نماینده دولت؟ ...خیلی غلط کردی... اگر گذاشتم یک روز اینجا بمونی، بیشعور!". فرماندار بخت برگشته صرفا از مشکلات مردم گفته بود که چنین سکه یک پول شد. اما آن روز نه از روحانی و جهانگیری صدایی به توبیخ در آمد و نه از رسانه های زنجیره ای که حالا ناگهان یاد مردم محروم غرب کشور افتاده اند.

هفتم- مسکن مهر محصول دست انسان است و می تواند قضاوت شود و عیب و حسن آن گفته شود. اما شرط قضاوت، علم و انصاف است. 2 میلیون خانواده  فرودست (حدود 10 میلیون نفر) که آرزوی صاحب خانه شدن را نزدیک به محال می یافتند، به واسطه مسکن مهر دارای خانه شدند. این خدمتی بزرگ است و طراحان اصلی حمله که برخی دولتمردان را هم به بازی خود کشانده اند، در اصل از همین خدمت رسانی بزرگ ناراحتند. اول باید بررسی شود که چند درصد این واحد ها در زلزله شدید 7/4 ریشتری سرپا مانده و چند صدم درصد فرو ریخته تا آنگاه بشود جای قاضی نشست و حکم داد. نه جهانگیری طور؛ بی محابا!

کسانی ممکن است معدل بگیرند و مثلا از صد نمره ، نمره 60 یا 70 یا حتی نمره به مراتب پایین تر بدهند؟ عیبی ندارد؛ لا اقل دولتمردان مدعی ، بهترش می کردند . قرار بود نقاط قوت دولت قبل از دولت یازدهم، منهای نقاط قوت آن تداوم پیدا کند . چرا دولت عقبگرد زد و به اعتبار سیاسی کاری و کارنامه خالی، به سیاه نمایی دولت قبل از خود به هر قیمت ممکن همت گماشت؟ آیا مشکل از مدیریت اشرافی با وزیران هزار میلیاردی نیست که از لواسان و زعفرانیه و ولنجک می خواهند برای مناطق محروم نسخه بپیچند؟

هشتم- هزاران واحد مسکونی در مناطق محروم و روستایی همین منطقه زلزله دیده، در دولت قبل از دولت اعتدال بازسازی شد که مانع از فروریزی خانه ها در زلزله اخیر شده است. رسانه ها و دولتمردان مورد بحث اگر منصفند ، چرا آنها را هم در بیان و گزارش خود روایت نمی کنند؟ چرا نمی گویند در دوره وزارت وزیر لواسان نشین برای بازسازی خانه های روستایی یا فرسوده  برنامه ریزی ویژه و موثری صورت نگرفت؟

نهم - بعضی ها مدل شخصیت شان "آخ جون مصیبت"! است. عین مگس دنبال عفونت هستند تا روی آن بنشینند و با آن زیست کنند. بعضی ها بدتر هم هستندند؛ چنان که آیه 120 سوره آل عمران درباره شان می فرماید" إِن تَمسَسکُم حَسَنَةٌ تَسُؤهُم وَإِن تُصِبکُم سَیِّئَةٌ یَفرَحوا بِها. اگر خیری به شما برسد، ناراحت می شوند و اگر مصیبت و آسیبی به شما وارد شود، هیجان زده می شوند". اکنون زمان رسیدگی به رنج های زلزله زدگان و مرهم نهادن بر داغ دل آنهاست و نه راه انداختن مجادله و جنگ اعصاب و نمک پاشیدن بر زخم هایشان. این بدیهی ترین شرط انسانیت است.

اما چه کنیم که مصیبت بزرگتر از زلزله، همین اخلاق مگسی برخی سیاسیون و رسانه های نانخور آنها ست که ابایی از همراه شدن با جنگ روانی دشمن ندارند. کار به جای از ابتذال رسیده که خبرنگار روزنامه دولتی ایران توئیت می زند : " یک عده نشستن میگن مسکن مهر زمان احمدی نژاد ساخته شده حالا تخریب شده؛ آقا زلزله که زمان احمدی نژاد نیامده، مدیریت بحران شما کجاست؟ ... خجالت بکشید".

محمد ایمانی

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • دولت بسترساز جهش تولید است