Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین_ مردم استان قزوین همگام با سایر استان های کشور در کمک های خود به آسیب دیدگان زلزله، حس هم دلی و بشر دوستی را در استان کرمانشاه به نمایش گذاشتند.

به گزارش قدس آنلاین، در شامگاه روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه سال جاری، زلزه ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر ایران اسلامی را لرزاند و خانه و مسکن بسیاری از خانه ها را با خاک یکسان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بعد از گذشت چند روزی از این زمین لرزه، از چشم اندازهای زیبای استان کرمانشاه ایران اسلامی تنها خشت هایی باقی مانده است که اجساد انسان هایی مظلوم را در آغوش گرفته است.

وقوع زلزله در مناطق شمال غربی کشور، قلب های مردم ایران را به هم نزدیک کرده است تا برای کمک به هم نوع بی وقفه تلاش کنند و جان خود را فدای آزادی زلزله زدگان کنند.

در این روزها، اوج ایثار و هم بستگی مردم ایران و استان قزوین به خوبی در بین مردم و مسؤولان موج می زند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین درباره کمک های مردمی این استان برای زلزله زدگان اظهار کرد: امروز همه برای کمک به مردم زلزله زده، بسیج شده اند و مردم خیر و نیکوکار این استان، ۴۰۰ میلیون تومان به زلزله زدگان کرمانشاه کمک کرده اند.

مجید مؤمنی ادامه داد: از مجموع ۴۰۰ میلیون تومان جمع آوری شده، ۲۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به صورت نقدی و ۳۷۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در قالب کالاهای مورد نیاز زلزله زدگان است.

وی به مهم ترین نیاز آسیب دیدگان اشاره و اضافه کرد: چادر، پتو، البسه گرم، شیرخشک، نایلون ضخیم برای پوشش چادرها در برابر سرما، لوازم بهداشتی، کبریت، چراغ والور، زیرانداز، دارو، مواد غذایی، پماد آد، شیشه شیر، لباس زنانه، شامپو، صابون و مواد شوینده از جمله این نیازها است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین افزود: کمک های مردم خیر و نیکوکار به سرعت در قالب کامیونت ها در حال اعزام به مناطق مختلف استان کرمانشاه بوده که تاکنون از کمیته امداد استان قزوین چهار کامیونت برای زلزله زدگان اعزام شده است.

به گزارش قدس آنلاین، نیروهای سایر ارگان های دولتی و مردمی استان قزوین نیز همت بالای خود را به کار بسته و کمک هایی را برای زلزله زدگان به استان کرمانشاه ارسال کرده اند.

ستاد مردمی اربعین استان قزوین از جمله ستادهای مردمی بوده که طی سال جاری به صورت رسمی فعالیت خود را در این استان آغاز کرده است و سهمی در کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه داشته است.

مسؤوول ستاد مردمی اربعین استان قزوین در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین عنوان کرد: در نخستین روزهای وقوع زلزله، برخی از اقلام باقی مانده از اربعین نیز با هماهنگی‌های صورت گرفته به زلزله زدگان اختصاص یافت. 

حجت الاسلام سید مطهر سیدعلیزاده اضافه کرد: شهروندان قزوینی اقلام ضروری شامل پتو، چادر اسکان، آب، نان، کنسرو، جیره خشک، وسایل گرمایشی را به ستاد مردمی اربعین استان قزوین در خیابان نادری جنوبی اهدا کنند تا اسرع وقت به دست آسیب دیدگان زلزله برسد. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین خاطرنشان کرد: از ساعات ابتدایی وقوع زلزله در مناطق غرب کشور تعداد ۶۵ نیروی عملیاتی در قالب ۱۴ تیم تخصصی شامل یک تیم ارزیاب، ۶ تیم اسکان، یک تیم آنست، یک تیم واکنش سریع و ۶ تیم آوار برداری به همراه ۱۷ خودروی آمبولانس، ست نجات و خودروهای کمکدار با تجهیزات انفرادی و گروهی از قزوین به مناطق زلزله زده اعزام شده‌اند.

حسن آصفی، ارسال ۱۸۹هزار و ۲۴ بطری آب معدنی، ۵۹هزار و ۳۲۵ قرص نان، یک هزار و ۵۴۰ دست لباس گرم، ۲هزار و ۶۹۶ تخته موکت و ۴۶هزار و ۵۰۹ قوطی کنسرو را از جمله اقلام ارسال شده از استان قزوین به استان کرمانشاه یاد کرد.

به گزارش قدس آنلاین، عشق و علاقه مردم برای کمک به هم وطن این سخن بزرگان را در ذهن انسان تداعی می کند که « بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار».

و چه زیباست این حس بشر دوستی و انسانیتی که این روزها در غرب کشور دیده می شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مبلغ درخواستی از سوی مسئولان استان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست و باید برآورد دقیق و کارشناسی شده وجود داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در جمع خبرنگاران در استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران نسبت به سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، اظهار داشت: این وضعیت باز هم کافی نیست و باید پیشگیری در حوزه‌های مختلف که می‌تواند احتمال خطر در آن وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت استان مورد توجه قرار گیرد و ما نیز وظیفه داریم بودجه مورد نیاز را به ویژه برای شهر کرمانشاه تهیه کنیم.

وی درباره تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب برخی از اماکن عمومی از جمله ساختمان‌های اداری، مساجد، کتابخانه‌ها و مراکز بهداشت هنوز ساخته نشده و نیاز به بودجه دارد و باید به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این اماکن وجود ندارد و تعیین اعتبار و زمان تأمین آن نیاز به برآورد دارد و البته از این به بعد همچون سال گذشته بودجه براساس براورد تخصیص نمی‌یابد بلکه به صورت مرحله به مرحله با پیشرفت کار و دقت در محاسبه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های موجود پرداخت می‌شود. این ساختمان‌ها باید ساخته می‌شد، اما با کم‌دقتی رها شده و اکنون ما بنا داریم تا انتها همراهی کنیم و نیازی به اعلام اعتبار نیست. ساختمان‌های دولتی باید بیمه باشند و در صورت تخریب به هر دلیل، ما نباید یک ریال برای بازسازی آن کمک کنیم و کاری که اکنون قرار است انجام شود کاری اضافه بر وظیفه است.

نامی با اشاره به اینکه برای ساخت و بازسازی مساجد می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد، گفت: ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که این وضعیت ساماندهی شود اما باید همراه با دقت باشد و با برآورد کارشناسی برآورد صحیحی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال باید بیشتر از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: در رابطه با ساماندهی آبشوران نیاز به اقدامات اولیه دارد و در ابتدا باید نقشه دیجیتال شهر تهیه شود که بتوانیم تصمیم درستی بگیریم و اعتبار آن از منابع استانی و بخشی نیز از بودجه مدیریت بحران تأمین می‎‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای ساماندهی آبشوران نیز اطلاعات دقیقی از نحوه انجام عملیات، شیب رودخانه و نوع مصالح مورد استفاده وجود ندارد و نمی‌توان بدون داشتن این اطلاعات اعتباری برای آن برآورد کرد.

نامی با اشاره به استفاده از پساب شهر کرمانشاه برای صنایع افزود: در قانون بودجه 1402 قید شده که تمایم شرکت‌های صنعتی باید از پساب استفاده کنند و تمام دستگاه‌ها باید در حد توان برای تصفیه پساب و انتقال آن به شهرک‌های صنعتی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز در کرمانشاه به خوبی انجام شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده باید در کشور 250 میلیون اصله درخت کاشته شود و بنابر تأکید مقام معظم رهبری باید این درختان مثمر باشند و تولید چوب نیز می‌تواند در این دسته قرار بگیرد، زیرا در کشور سالانه به حداقل پنج میلیون مترمربع چوب نیاز است که بخشی از آن وارد می‌شود و به هر میزان این تولید چوب افزایش یابد واردات کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با این وجود تلاش می‌شود درختان کاشته شده مثمر باشد و نحوه عملکرد در این زمینه براساس تقسیمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی به دقت پیگیری می‌شود، زیرا توسعه فضای سبز یکی از اصول مهم دنیا برای ادامه حیات بشر است.

نامی با اشاره به اینکه در تمام ابعاد مدیریت بحران مردم حضور فعال دارند، گفت: این حضور نیاز به سازماندهی و آموزش دارد و به همین دلیل قرارگاه مردم یاری بحران در کشور به منظور آموزش مردم و استفاده از ظرفیت مردم در بحران‌ها راه‌اندازی شده است.

برآورد دقیق از خسارت در مناطق زلزله‌زده انجام شده است

محمدطیب صحرایی نیز در این نشست با تأکید بر همراهی مدیریت بحران کشور تا پایان ساماندهی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: ممکن است اعتبار مورد نیاز بیشتر یا کمتر از برآورد و اعتبار درخواست شده باشد و مهم این است که از این وضعیت عبور کنیم. در صورت همراهی مدیریت بحران می‌توانیم در مدت زمان قابل قبولی تمام مناطق زلزله‌زده استان را از نابسامانی فعلی خارج کنیم.

صحرایی با بیان اینکه براساس برآورد انجام شده تا پایان سال گذشته 2700 میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده نیاز است گفت: برآورد دقیق از خسارت‌ها وجود دارد و تقدیم خواهد شد و در صورت نیاز برآورد تکمیلی و کارشناسی‌های جدید انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: متأسفانه ردیف بودجه بازسازی مناطق زلزله‌زده از قانون بودجه حذف شده و برای بازگشت این ردیف حمایت مدیریت بحران نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند