Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تیم‌های محب که در قالب گروه های مداخلات روان‌شناختی به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اعزام شده اند، تا پایان سال ۹۶ در این مناطق باقی می‌مانند.

به گزارش مشرق، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری که امروز(شنبه) برگزار شد، به تشریح عملکرد سازمان بهزیستی کشور در زلزله استان کرمانشاه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسنی بندپی اظهار داشت: ۱۰۰ نفر از روان‌شناسان و مددکاران سازمان بهزیستی کشور، از نخستین ساعات پس از وقوع زلزله در قالب ۲۰ گروه ۵ نفره به مناطق زلزله زده اعزام شدند.وی افزود: این تیم های حمایتی تا پایان سال جاری در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه حضور دارند و خدمات روان‌شناسی و مددکاری را به آسیب دیدگان زلزله ارائه می دهند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: تاکنون مجموع کمک های غیر نقدی مردم، به ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است و کمک های نقدی نیز از مرز ۴۵۰ میلیون تومان عبور کرده است.محسنی بندپی تاکید کرد: مددجویان بهزیستی استان کرمانشاه در مناطق زلزله زده تا پایان سال 2 برابر مبلغ یارانه و مستمری همیشگی را دریافت می کنند.

وی یادآور شد: سازمان بهزیستی کشور مبلغ ۱۰ میلیون وام بلاعوض را برای مسکن مددجویان بهزیستی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اختصاص داده است و این مبلغ را در اسرع وقت به مددجویان آسیب دیده پرداخت می کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: این مبلغ به مددجویان بهزیستی استان کرمانشاه که توان معرفی ضامن برای دریافت تسهیلات و وام‌های مسکن دولتی را ندارند، پرداخت می شود. محسنی بندپی اظهار کرد: پشت نوبتی های معلول استان کرمانشاه که در حال حاضر حدود ۸۰۰ نفر هستند، بدون فوت وقت در چرخه حمایتی سازمان بهزیستی کشور قرار می گیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک نهاد تخصصی و حمایتی از نخستین ساعات وقوع زلزله، به سرپرستی معاونت پیشگیری این سازمان در مناطق زلزله زده مستقر شدند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: اقدامات اولیه در قالب مداخلات روان‌شناختی و در جهت تسلی و کاهش استرس و اضطراب زلزله زدگان از سوی تیم‌های روان‌شناسی محب به آسیب دیدگان زلزله استان کرمانشاه ارائه شد و تا پایان سال جاری نیز ادامه دارد.

 محسنی بندپی افزود: مشاوره های روان‌شناختی سازمان بهزیستی به سایر زلزله‌زدگان و همچنین همه مددجویان تحت پوشش این سازمان ارائه شد و در این میان کودکان، زنان سرپرست خانوار و افرادی که سرپرست خود را از دست داده اند در اولویت قرار داشتند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور به منظور تامین رفاه و آسایش مجروحان زلزله زده و همراهان آن ها، فضایی را جهت استقرار همراه بیماران در نظر گرفت و خدمات حمایتی مورد نیاز در حین بستری بودن مجروحان را به این افراد ارائه کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: به هنگام ترخیص مجروحان زلزله زده از بیمارستان های استان البرز و تهران، بسته حمایتی شامل اقلام و مایحتاج ضروری زلزله زدگان به این افراد ارائه شد.محسنی بندپی تصریح کرد: ۳۱ دستگاه از ماشین های اورژانس اجتماعی، از سراسر کشور به مناطق زلزله زده اعزام شدند و همچنین ۸ دستگاه از ماشین های اورژانس اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این مناطق حضور یافتند.

وی ادامه داد: در حال حاضر راه اندازی مراکز توانبخشی در جهت ارائه خدمات توانبخشی به معلولان جزء اولویت‌های سازمان بهزیستی کشور است و اقلام و تجهیزات توانبخشی مورد نیاز نیز به زودی به مناطق زلزله زده ارسال می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: تیم‌های محب در نقش مداخله گر در امر رسیدگی به زلزله‌زدگان در این مناطق فعالیت می کنند و افرادی را که به دلیل از دست دادن اعضای خانواده خود در شرایط روحی بحرانی قرار دارند را مورد حمایت قرار می دهند.

محسنی بندپی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی دستگاه‌های مسئول، در حادثه اخیر زلزله استان کرمانشاه، ۳۶ تن از مددجویان سازمان بهزیستی کشور فوت شدند.وی اضافه کرد: تاکنون هیچ کودک بی سرپرستی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مشاهده نشده است و یک گروه تخصصی ویژه کودکان در حال حاضر در این استان مستقر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: کیفیت خدمات تیم های محب سازمان بهزیستی در مناطق زلزله زده در جهت افزایش رفاه حال زلزله‌زدگان افزایش می‌یابد و این تیم ها به صورت سیار در سایر نقاط استان کرمانشاه خدمات روان‌شناسی و مددکاری مورد نیاز را ارائه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ادارات بهزیستی در استان کرمانشاه تا پایان امروز فعالیت خود را از سر می‌گیرند و راه اندازی مراکز تخصصی توانبخشی در جهت ارائه خدمات به زلزله‌زدگان نیز در اسرع وقت انجام می شود.

محسنی بندپی تصریح کرد: تحت پوشش قرار دادن افرادی که در جریان وقوع زلزله دچار معلولیت شدند از جمله اولویت های سازمان بهزیستی کشور است و کمیته شدت معلولیت این افراد و پشت نوبتی های معلول را به سرعت در چرخه حمایتی سازمان بهزیستی قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: افرادی که در زلزله دچار معلولیت شدند تا پایان دوره درمان، خدمات درمانی را به صورت رایگان از سازمان بهزیستی دریافت می‌کنند و پس از آن نیز حمایت های تخصصی و مورد نیاز به آن ها ارائه می‌شود.رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: در زلزله اخیر استان کرمانشاه ۱۱۸ نفر دچار قطع عضو شدند و بر اساس آخرین آمار، ۲۰ نفر از این افراد دچار ضایعه نخاعی شدند.

محسنی بندپی اظهار کرد: وسایل گرمایشی، چراغ والور، کانکس و نایلون های ویژه عایق سازی چادرهای زلزله‌زدگان در برابر بارندگی جزء مایحتاج ضروری مناطق زلزله زده استان کرمانشاه است.

وی یادآور شد: سازمان بهزیستی کشور با همکاری بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان، منازل مددجویانی که در زلزله استان کرمانشاه تخریب و یا دچار آسیب شده است را مورد بازسازی قرار می دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران

به‌گزارش خبرگزاری مهر، در حالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir ، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

بر اساس این گزارش، درخواست نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

اداره‌کل امور نام نویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد.

به طور مثال، در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

بر اساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منو بیمه‌شدگان، خدمات نام نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام نویسی افراد تبعی می‌شود.

سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام نویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 6094124

دیگر خبرها

  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد