Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کانون بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی با بیان اینکه اشتغالزایی برای زنان بی سرپرست با نگاه ویژه به حاشیه شهر مشهد مهم است، گفت: پنج سال است طرحی در همین رابطه آغاز شده و برای حاشیه شهر مشهد دوره های آموزشی صنایع دستی به صورت رایگان برگزار می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مژگان پیرنیاپور در گفتگو با طرقبه نیوز؛ اظهار کرد: فعالیت هایی که در قشر بسیج مهندسی صنعت خواهران انجام شده تلفیقی از علم و صنعت در کنار بتکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یک سری اقدامات در موضوع محرومیت زدایی در حاشیه شهر و آموزش هایی رایگان در حوزه آموزش صنایع دستی صورت گرفته و محصولات تولیدی در نمایشگاه ها به فروش رسیده است.

 

دارنده رتبه برتر قشر مهندسین صنعت در کل کشور با اشاره به اهمیت استفاده صحیح از انرژی ها، تصریح کرد: بهره وری انرژی با توجه به پایان پذیر بودن انرژی ها به ویژه در موضوع آب داری اهمیت است.

 

وی افزود: برنامه ای از سال گذشته به نام اصلاح الگوی مصرف آغاز شده است و امسال با نام هسته های کاهش مصرف، به مهندسان در حوزه استفاده بهینه از انرژی ها و نعمات مانند آب آموزش هایی داده شده است.

 

پیرنیاپور با اعلام این مطلب که در حوزه زنان بدسرپرست و بی سرپرست دو هزار نفر را آموزش دادیم و 200 نفر تحت حمایت هستند، گفت: در سطح استان اماکن پایلوت برای آموزش به افراد جامعه با زبان ساده در نظر گرفته شده است تا برای کاهش مصرف انرژی نکات کلیدی و کاربردی یادآوری شود.

 

وی افزود: به نسبت سال گذشته در جمع خانواده ها آموزش ها به صورت منطقه ای سنجیده و از آن منطقه تقدیر شد و امسال هسته های کاهش مصرف انرژِی با قدرت فعالیت خود را در سطح جامعه ادامه می دهد.

 

مدیر کانون بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی با بیان اینکه اشتغالزایی برای زنان بی سرپرست به ویژه با نگاه ویژه در حاشیه شهر مشهد مهم است، خاطرنشان کرد: پنج سال است طرحی برای این موضوعات آغاز شده و برای حاشیه شهر مشهد دوره های آموزشی صنایع دستی به صورت رایگان برگزار کردیم.

 

وی افزود: مواد اولیه هم در اختیار هنرجویان قرار دادیم و پس از آموزش، مبالغ تهیه محصولات به هنرجویان ارائه می شد و این کار و محصولات را با شرکت در نمایشگاه های مختلف به فروش می گذاریم.

 

مسئول خواهران بسیج مهندسین صنعت خراسان رضوی با اشاره به اینکه افراد بی سرپرست، بد سرپرست و دارای مشکلات و محرومیت ها غالب افرادی هستند که تحت پوشش این آموزش ها قرار می گیرند، گفت: امسال آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی را در نظر داریم برای مهندسان اجرایی کنیم تا در سطح استان اشتغالزایی در این حوزه صورت گیرد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسنامه مهمترین سند کشور است

محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار مدیرکل و معاونین ثبت احوال استان با اشاره به باران رحمت الهی در استان گفت: باید در تمامی کارها نگاه توحیدی داشته باشیم ، زیرا اگر نگاه توحیدی باشد و عالم را محضر خدا بدانیم و در همه حال او را حاضر بدانیم کارها به نحو احسن انجام خواهد گرفت.

وی بیان داشت: کارها را برای رضایت خداوند انجام دهید و نیازمند به دیدن و یا تایید و تعریف کسی نباشید زیرا اولویت رضایت خداوند متعال است و باید در راستای رضایت او گام برداریم.

کرمی تصریح کرد: مجموعه ثبت احوال استان کار سختی را بر عهده دارد زیرا استان شرایط خاصی را داراست و حضور اتباع خارجی و تردد از طریق مرزهای استان باعث گردیده است تا نگاه به اسناد هویتی متفاوت باشد و باید در کار خود مراقبت و نظارت بیشتری داشته باشید.

وی افزود: اسناد هویتی و شناسنامه مهمترین سند در کشور است زیرا این سند، هویت افراد است و باید در صدور آن دقت و حساسیت صورت گیرد و نظارت مستمر و بهبود عملکرد کارکنان در سرلوحه کار قرار گیرد زیرا نظارت و تذکر باعث رفع و اصلاح روش های غلط گردیده و بهبود عملکرد را در پیش خواهد داشت.

وی ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه ثبت احوال استان گفت: تشکیل جلسات مستمر با حوزه قضایی و امنیتی بسیار موثر و راهگشا بوده است و باید این همکاری و تعامل و پیگیری مداومت داشته باشد تا از بسیاری مفسده ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به اقدامات ثبت احوال در حوزه فضای مجازی و اینترنت گفت: این اقدامات باعث تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به مردم می گردد و باید به گونه ای عمل کنیم که ما در استان تغییر دهنده روشهای قبلی و جایگزینی روشهای جدید و بهبود سامانه های ارائه خدمات باشیم و این در مجموعه استان قابل انجام است و با اتکا به خداوند متعال کاری نشد نخواهد داشت.

استاندار سیستات و بلوچستان با تشریح پروژه ها و اقدامات بزرگ صورت گرفته شده در زیرساخت استان گفت: گام های بزرگی در تمامی زمینه ها در استان برداشته شده است و آینده روشنی پیش روی استان خواهد بود. 

در ابتدای این دیدار علی رحمتی مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان با تشریح عملکرد ثبت احوال استان گفت : ایجاد اداره و نمایندگی در شهرستانها و بخش ها و ارائه مجوز ارائه خدمات به دفاتر پیشخوان در سطح استان باعث گردید هم اکنون در ۷۵ نقطه استان، در حال ارائه خدمت هویتی به مردم شریف استان باشیم و این امر باعث گردیده تا سطح دسترسی مردم به خدمات ثبت احوال افزایش یافته و خدمات مطلوب تری به مردم ارائه نماییم.

وی بیان داشت: در سال گذشته بیش از ۲۰۰ میز خدمت جهادی در مناطق روستایی و عشایری برگزار شده است و تلاش گردیده تا ارتباط و پیوند با مردم تسهیل شود.

علی رحمتی افزود : در سال گذشته با برگزاری جلسات مستمر با فرمانداران و دهیاران و فعالسازی شبکه اعلام وقایع حیاتی از ظرفیت تمامی دستگاههای در راستای هماهنگی و اعلام به موقع وقایع اقدام صورت گیرد و روند دیر ثبتی و کم ثبتی در استان را تغیبر دهیم و امید است در سالجاری با برنامه ریزی و استمرار‌ طرح ها اقدامات موثری در استان صورت گیرد.

وی با تشریح موضوع فاقدین شناسنامه در استان گفت: موضوع فاقدین شناسنامه به عنوان یکی از اهداف اصلی ثبت احوال استان مورد توجه ویژه قرار گرفته است و با جلسات مستمر با فرمانداران و دستگاههای امنیتی و انتظامی و همچنین حوزه قضایی استان تعداد زیادی از پرونده ها تعیین تکلیف گردد و با برنامه ریزی و هماهنگی در سالجاری اقدامات موثری در این حوزه صورت خواهد گرفت.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هویت شهیدان ارجمندی و صیادی گفت: اتقان اسناد هویتی را سرلوحه کار خود قرار داده ایم و جدی تر از گذشته در راستای دفاع و پاسداری از اسناد هویتی گام بر می داریم.

مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان با تشریح پروژه های جدید ثبت احوال گفت: طرح تعویض شناسنامه های قدیمی و انجام پروژه سببی و نسبی یکی از اولویت های استان در سال حاری خواهد بود و ارائه خدمات در بستر فضای مجازی و از طریق سامانه های سهیم و هدی یکی دیگر از اولویت های ثبت احوال خواهد بود.

  

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی