Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از مشرق، پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به نامه سردار قاسم سلیمانی ضمن تبریک صمیمانه این پیروزی، حاوی یک هشدار مهم بود که در این مقاله سعی خواهیم کرد به بررسی ابعاد آن بپردازیم.

ایشان در بیانیه خود تاکید کردند: آنهائی که با سرمایه‌گذاری سنگین این توطئه شوم را تدارک دیده بودند، آرام نخواهند نشست و سعی خواهند کرد آن را در بخشی دیگر از این منطقه و یا به شکلی دیگر دوباره به جریان افکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفظ انگیزه، حفظ هوشیاری، حفظ وحدت، زدودن هر پسماند خطرناک، کار فرهنگی بصیرت افزا و خلاصه آمادگی‌های همه جانبه نباید فراموش شود.

از بخش از نامه رهبر معظم انقلاب تاکید دارد که گرچه برپایی مراسم جشن و شادی به مناسبت سقوط داعش در عراق وسوریه لازم است، اما نگاهی به تحولات منطقه از یک سو نشان از تلاش جدی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای انتقال پسماندهای این شجره خبیثه به کشورهای دیگر منطقه از جمله افغانستان و لیبی حکایت دارد و از سوی دیگر نشان می دهد که آمریکا در عراق و سوریه نیز تلاش دارد جایگزین‌هایی برای داعش دست و پا کند.
طرح بعدی آمریکا هرچه که باشد، در چارچوب الگوی جنگ نیابتی و استفاده از افراط گرایان درون دینی برای مبارزه مبنایی با دین اسلام و کشورهای مسلمان و بخصوص شیعه خواهد بود و واشنگتن همچنان از این روش به عنوان راهکاری موفق برای جنگ افروزی غیر مستقیم و کم هزینه در دنیا و فرسایش پتانسیل امت اسلام استفاده خواهد کرد.

طرح جایگزین آمریکا در مرحله پس از داعش
ائتلاف آمریکایی بعد از شکست سختی که در محورهای کلی پروژه خود در سوریه با فروپاشی داعش دریافت کرد، به سمت طرح جایگزین گرایش پیدا کرد که همان ایجاد اتحاد بین نیروهای دموکراتیک کرد و باقیمانده عناصر داعش به عنوان مزدوران ائتلاف جهت آمادگی برای درگیری سرنوشت‌ساز است. البته نیروهای ائتلاف اطمینان دارند که این طرح نیز شکست می‌خورد و آن را تنها با هدف افزایش روند فرسایشی ارتش سوریه و متحدانش و ایجاد تخریب و خسارت‌های بیشتر دنبال می کنند.
در غیر این صورت چه معنی دارد که آمریکا خروج نیروهای خود از اراضی سوریه را به موفقیت کنفرانس ژنو مرتبط سازد. همه دنیا از جمله شورای امنیت می‌دانند که نیروهای آمریکایی بدون مجوز بین‌المللی و تنها به بهانه مبارزه با داعش وارد اراضی سوریه شده اند و پایگاه‌های خود را در این کشور بنا نهادند. واقعیت رفتارهای آمریکا بخشی از نمایشنامه‌ای با عنوان مبارزه با داعش بود که هدف اصلی و واقعی از آن حمایت از این گروه تروریستی و ترسیم خطوط کلی برای حملات آن  و دفاع از آن در برابر حملات نیروهای مدافع سوریه بود. ماهیت رفتارهای آمریکا در طول این مدت هر چه که باشد، اینک با  فروپاشی داعش، ائتلاف آمریکایی هیچ توجیهی برای ادامه حضور در سوریه نخواهد داشت و باید هر چه زودتر خاک این کشور را ترک کند.  

خدمات نظامی و لجستیک آمریکا به داعش
مداخله آمریکا در این روند به بیش از سه سال پیش باز می‌گردد که آمریکا اعلام کرد ائتلافی بین‌المللی برای مبارزه با داعش ایجاد کند است. در ادامه عملیات عجیب خود را آغاز کرد. چرا که این ائتلاف در همان ابتدای حملات خود زیر ساخت های مناطق شرقی و شمالی سوریه یعنی مراکز تحت کنترل داعش و دیگر گروه‌های تروریستی را هدف قرار داد. به عنوان مثال تمامی پل های رود فرات از شمال و غرب الرقه تا نوار مرزی با عراق تخریب شد. این پل ها، پل هایی بزرگ و دو بانده بودند که یکی از بزرگترین آنها در ورودی اصلی شهر الرقه احداث شده بود. در آن زمان این سؤال مطرح بود که آیا نیروهای داعش روی پل ها و ساختمان های دولتی و انبارها و تاسیسات صنعتی و کشاورزی یا انبارهای سوخت و ایستگاه‌های آب و برق تجمع کرده‌اند؟  
آمریکایی ها در طول این مدت می‌خواستند در مواقع لزوم از طریق هواپیماها و بالگردهای غول‌پیکر خود اقدام به حمایت لجستیک از نیروهای داعش بکنند یا هنگامی که این نیروها محاصره شده و در آستانه سقوط قرار می‌گیرند ، آنها را از مناطق محاصره شده منتقل کنند. این اتفاق در بسیاری از مناطق از جمله الرقه و اطراف دیرالزور و مناطق پیرامونی آن در المیادین رخ داد. آمریکایی ها در نهایت نیروهای داعش را در منطقه البوکمال تخلیه کرده و آنجا را مرحله پایانی و سرنوشت‌ساز جنگ معرفی کرده بودند.
اقداماتی که ائتلاف به رهبری آمریکا انجام داد، به تمام دنیا فهماند که واشنگتن به دنبال جلوگیری از پایان سریع جنگ ضد تروریسم در عراق یا سوریه است. این نیروها وقتی که موازنه قدرت به نفع ارتش سوریه و یگان‌های حامی این کشور سنگینی می کرد، مواضع ارتش را موشک باران می کرد و با مداخله آتش و حمایت‌های لجستیکی به نفع گروهک تروریستی به ‌ویژه داعش اقدام به حمایت از آنها می نمود.

پیوند نیروهای دموکراتیک کرد با داعش
سرویس اطلاعات مرکزی آمریکا به صورت هم‌زمان در جبهه کردها نیز فعالیت می‌کرد تا بتواند مجموعه‌ای از جوانان کرد را جذب خود کرده و سازمانی همسو با داعش به صورت محرمانه تحت پرچم مبارزه با داعش تهیه کند. این عملیات هنمگامی رونمایی شد که عملیات نقل و انتقال حاکمیت در تاسیسات سد الطبقه و شهر الطبقه و گرایش نیروهای کرد به سمت الرقه انجام شد و این شهر نیز در جنگی صوری به نیروهای کرد تحویل داده شد. البته نیروهای داعش به صورت کامل از الرقه خارج نشدند و این موضوع به زمانی محول شد که آنها تحت حمایت آمریکا وارد مناطق المیادین و البوکمال شدند و روی تاسیسات نفتی و گازی این منطقه دست گذاشتند. به این ترتیب هماهنگی و همکاری بین داعش و نیروهای دموکراتیک کرد تحت نظارت آمریکا در بسیاری از موارد کاملاً روشن شد.  
هنگامی که کاروان های وابسته به داعش به طول هفت کیلومتر از شهرالرقه  خارج می شدند و  تمامی تسلیحات خود را با خودروها از منطقه خارج کرده و  با آزادی کامل به سمت مناطق حضور و کنترل نیروهای دموکراتیک کرد پیش می‌رفتند و این عملیات انتقال را زیر نظر نیروهای آمریکایی انجام می دادند و هنگامی که ائتلاف آمریکایی به حمایت از کاروان‌های داعش پرداخته و صدها نفر از آنها را به جبهه البوکمال و قبل از آن به المیادین و اطراف دیر الزور و شرق فرات منتقل می‌کرد، این موضوع بسیاری از سوال‌ها و تردیدها را در ذهن مخاطب در رابطه با مبارزه ادعایی آمریکا با داعش ایجاد ‌کرد.

سفسطه برای توجیه فراری دادن تروریست ها از الرقه
قیاس مع الفارق و آمریکایی انجام شده در رابطه با کاروان های خارج شده از شهر الرقه با  مورد مشابه آن در اخراج نیروهای تروریست داعش از ارتفاعات لبنان،  مقایسه معقولی نیست.  اتفاقی که در ارتفاعات لبنان رخ داد از جنبه‌های مختلف با شهر الرقه متفاوت بود و خروج نیروهای تروریست از این منطقه بر اساس توافق و بعد از تحویل سلاح های سنگین و اطلاعات آنها  صورت گرفت که در نهایت منجر به شناسایی سرنوشت نظامیان ربوده شده لبنانی و  مواضع دفن پیکر تعدادی از آنها منتهی شد. این مذاکرات زیر نظر دولت قانونی سوریه و لبنان ادامه پیدا کرد.  اما اتفاقی که در شهرالرقه افتاد، این بود که نیروهای داعش با خودروها و تجهیزات کامل خود از شهر خارج شدند و  عملیاتی که صورت گرفت عملیات نقل و انتقال بین نیروهای  دموکراتیک سوریه و داعش بود که  تحت نظر کشوری [آمریکا] انجام شد که حضور خودش در سوریه نیز از مشروعیت بین المللی برخوردار نیست. کاروان داعش از حمایت هوایی ائتلاف آمریکایی برخوردار بود،  این در حالی بود که درمورد انتقال تروریست ها از ارتفاعات لبنان، آمریکا اقدام به موشک باران افرادی کرد که  همراه با خانواده ها و سلاح های انفرادی خود از لبنان اخراج شده بودند. ائتلاف آمریکایی هیچ قیمومیت و تمامیتی در هیچ یک از اراضی سوریه ندارد.  موجودیت این کشور در سوریه موجودیتی تجاوز طلبانه و زائد است و این چیزی است که دولت ترامپ بویژه پس از فروپاشی داعش باید متوجه آن باشد. 
ائتلاف آمریکایی غربی عربی تنها به تخریب زیرساخت‌ها و تاسیسات و ساختمان های دولتی در مناطق شمالی و شرقی و تمام نقاط سوریه بسنده نکردند،  بلکه  به بهانه اشتباه های صورت گرفته  صدها نفر از شهروندان بیگناه را به خاک و خون کشید.  آنها زیرساخت های اجتماعی کشور را تخریب کرده و  تلاش کردند درگیری های فرقه ای و نژادی را برای تجزیه جامعه سوریه در این کشور به راه بیندازند. همه می دانیم که تمامی این اقدامات در راستای خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و بر اساس تمایلات سازمان‌های فراماسونی بین المللی  برای ایجاد رژیم‌های نژادی و مذهبی است تا رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت برتر و قادر به تسلط بر بخش های مختلف منطقه باقی بماند و  محیط اطراف این رژیم نیز همواره دستخوش بی ثباتی و درگیری های طولانی مدت بوده و نتواند در برابر پروژه ها و اقدامات رژیم صهیونیستی مقاومت کرده و همچنان به عنوان عرصه ای برای غارت رژیم صهیونیستی و  بازاری نامحدود برای غرب باقی بماند.

تلاش آمریکا برای تجزیه سوریه
دروغ بزرگی که در این رابطه گفته شد، این است که آمریکا اصرار به حفظ وحدت اراضی سوریه دارد.  این در حالی است که  آژانس مرکزی جاسوسی آمریکا از چندین سال پیش تاکنون با تمامی پتانسیل و امکانات خود برای تقویت مرزهای موهوم داخلی در  اراضی سوریه تلاش می‌کنند و در این راستا نقشه ای را از چند سال پیش در سایت اینترنتی پنتاگون قرار داده است.  آمریکا و غرب در راستای خدمت رسانی به منافع رژیم صهیونیستی به دنبال تجزیه سوریه هستند، اما تصمیم دولت سوریه و مواضع مبنایی این کشور مبتنی بر رد این تجزیه و به شکست کشاندن توطئه ها در این راستا و آزادسازی آخرین بخش از اراضی سوریه است.  دولت سوریه مصمم است  اراضی این کشور را از لوث وجود  نیروهای نظامی که بدون موافقت دولت مرکزی در آن حضور دارند، آزاد کنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۹۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی ایران خللی در عزم و اراده ایران ایجاد نمی‌کند.

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد : تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • هشدار ۲ ژنرال صهیونیست درباره حمله به رفح
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه