Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه عراق گفت: انس فرهنگی باید در تمامی جوامع ما گسترش یابد تا بتوانیم این اختلاف‌نظرها را مدیریت کنیم، امروزه امت اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیازمند بررسی سیره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) است.به گزارش بلاغ، مراسم اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی شامگاه امروز(پنجشنبه ۱۶ آذر ماه) در تالار ابن‌سینا مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*آیت‌الله اراکی: نتایج راهبردی و عملیاتی کارگروه‌ها پیگیری شود

در مراسم اختتامیه آیت‌الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با ابراز امیدواری از نقش این کنفرانس در تحکیم و تقریب وحدت میان امت اسلامی گفت: مباحث بسیار مطلوبی در این کنفرانس جمع‌بندی شده است و در قالب کارگروه‌های مختلف نتایج راهبردی و عملیاتی پیگیری می‌شود.

وی همچنین از برگزاری نشست ویژه‌ای با حضور شخصیت‌های برجسته سی‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی یاد کرد و افزود: در مورد شرایط کنونی منطقه تصمیم‌گیری‌هایی داشته‌ایم که با استفاده از ظرفیت این شخصیت‌ها اجرایی شدن آن‌ها را دنبال می‌کنیم.

*ابراهیم جعفری: انس فرهنگی در تمامی جوامع اسلامی گسترش یابد

در ادامه ابراهیم جعفری وزیر امور خارجه عراق به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه پیامبر اعظم(ص) سرچشمه عدالت و اهل بیتش(ع) الگوی تمامی جهانیان هستند، ابراز داشت: وحدت را باید به صورت عملی اجرا کنیم، همان گونه که قرآن کریم بر وحدت میان تمامی امت تأکید می‌کند و می‌فرماید از اختلاف و درگیری بپرهیزید و بر ریسمان الهی چنگ بزنید.

وی افزود: انسان می‌تواند از نظر معنوی در جامعه تأثیرگذار بوده و مشکلات را بر اساس شعور خود حل کند، پس این انسان باید براساس فکر و تفکر راهکار حکومت‌داری را پیدا کرده و با محبت و قلب مهربان بر تمامی دل‌ها حکومت کند.

جعفری نقش اخلاق انسان را در تحقق اهداف آفرینش مهم توصیف کرد و گفت: انسان می‌تواند با احساسات پاک عنصر فعالی در جهان باشد، نمی‌شود عقل فردی درست کار نکند، ولی نفسش خوب باشد، بلکه تمامی این‌ها بر یکدیگر تأثیر مستقیم و متقابل دارند.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه امت اسلامی یک پیکر واحد هستند که رفتارشان بر یک دیگر تأثیرگذار است، ادامه داد: انجام ابتکاراتی همانند برگزاری اجلاس وحدت می‌تواند بر حل چالش‌های جهان اسلام کمک کند، برای نمونه عده‌ای خیال می‌کردند عراق به فراموشی سپرده شده ولی این کشور به سبب خوداتکایی بر دشمنان خود پیروز شد.

وزیر امورخارجه عراق بیان داشت:‌ قبلاً در عراق 124 کشور حضور داشتند و آمده بودند تا با عراق مقابله کنند، ولی به لطف خدا و فداکاری مردم از کشور خارج شدند، بنابراین امت اسلامی نیز باید با توجه به شایستگی خود گام‌های مثبتی در حل مشکلات بردارد.

وی افزود: ما در برابر چالش‌های مختلفی قرار داریم، ولی ایمان داریم که می‌توانیم در برابر آن‌ها ایستادگی کنیم و داعش یکی از این چالش‌ها بود. این گروه‌های تروریستی می‌خواستند ایده مخربی به نام اسلام را به مردم جهان نشان دهند و عده زیادی خیال کردند داعش می‌خواهد اسلام واقعی را نشان دهد، در حالی که اسلام از این جنایات و تکفیر بری است.

جعفری با بیان اینکه داعش می‌خواست با القای برخی خرافات مردم را نسبت به اسلام بدبین کند، خاطرنشان کرد: البته تلاش دشمنان پا برجا خواهد ماند و نمی‌توان دنیا را از افراد شرور خالی کرد، ولی می‌توان به امت اسلامی امیدوار باشیم، تجربه عراق بسیار شکوهمند بود، در عراق گرایش‌های مختلفی وجود دارد ولی متحد شدند تا به دنیا نشان دهند تروریست دشمن شماره یک ما است و مقابله با این دشمن مستلزم وحدت رویه و یکپارچگی امت است.  

وی نقش زنان در حل مشکلات جامعه اسلامی را برجسته دانست و گفت: پیشرفته‌ترین کشورها از اینکه زنان را در حاشیه قرار دهند رنج می‌برند، ولی ما در عراق از این ظرفیت استفاده کردیم. در عراق زنان، دلیرمردان را ساخته و روانه عرصه جنگ کردند. عراق تا مدتی پیش در حاشیه بود و کسی به آنجا سفر نمی کرد ولی امروزه کشورهای مختلف برای دعوت از مسئولان ما صف بسته‌اند. 

وزیر امورخارجه عراق با تاکید بر اینکه برای رسیدن به وحدت باید پارامترهای سازنده وحدت شناخت، تصریح کرد: شیعه و سنی همه یک دیدگاه داشته و پیامبر واحدی دارند، کعبه‌شان یکی است و حداقل سالی ۳۰ میلیون نفر شیعه و سنی، کرد و... کعبه را طواف می‌کنند، ولی آیا می‌توانیم جنایت کرده و این افراد را طبقه‌بندی کنیم و بگویم برخی شیعه و برخی سنی هستند؟ متأسفانه برخی به تفرقه دامن می‌زنند و این همان کاری است که داعش انجام می‌دهد.

وی ادامه داد:‌ خدا نیز می‌فرماید ما شما را ملت‌های مختلف قرار دادیم تا یک دیگر را بشناسید، خدا ما را یک ملت نیافرید بلکه تفاوت زبان و قومی داریم، با این وجود ارزش افراد به تقوا است، ولی بهترین مسأله این است که این اختلافات و تفاوت‌ها مدیریت شود. انس فرهنگی باید در تمامی جوامع ما گسترش یابد تا بتوانیم این اختلاف‌نظرها را مدیریت کنیم، امروزه امت اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیازمند بررسی سیره عملی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) است. 

*عبدالمحمد مبارک: مهم‌ترین چالش جهان اسلام تفرقه در میان امت اسلامی است

عبدالمحمد مبارک نماینده پارلمان غنا مهم‌ترین چالش جهان اسلام را اختلاف و تفرقه در میان امت اسلامی دانست و گفت: آنچه امروز در اورشلیم با تصمیم رئیس جمهور آمریکا اتفاق افتاد، تمام امت اسلامی متفق هستند که باید با این اقدام مبارزه کنند و آن را محکوم کنند.

وی با بیان اینکه برای مقابله با اسرائیل نیازمند تقویت همبستگی در جهان اسلام هستیم، افزود: در کشور غنا مذاهب گوناگون کنار همدیگر زندگی می‌کنند و مشکلی با همدیگر ندارند، بنابراین  ممکن است امت اسلامی نیز دیدگاه‌های مختلف داشته باشند، اما همه ما مشترکات فراوان داریم و مشکل اصلی در دنیای اسلام، سیاسی است.

مبارک بیان داشت: به عنوان مثال در ریاض کنفرانس وزرای دفاع برگزار شد اما از ایران دعوت نشد، در حالی که ایران قدرت بزرگ منطقه است، این در حالی است که برای برقراری تامین امنیت تمامی کشورهای اسلامی باید متحد شوند.

وی با بیان اینکه امروز عربستان مسلمانان سنی را در یمن می‌کشد و در سوریه و لیبی هم مشکل سیاسی است، ادامه داد: دشمنان اصلی ما اسرائیل و آمریکا و رسانه‌های غربی هستند که از ابزارهای خود استفاده می‌کنند تا بتوانند با دروغ‌پراکنی در میان مذاهب ما اختلاف ایجاد ‌کنند. 

نماینده پارلمان غنا خواستار ایجاد بانک مرکزی و پول مشترک، برداشتن محدودیت‌های ویزایی میان کشورهای اسلامی شد و گفت: کنفرانس وحدت ایران پیام زیبایی دارد که باید این پیام را خارج از دنیای اسلام به زبان‌های مختلف ببریم و از رسانه‌ها برای مقابله با دشمن و توطئه‌های آنها استفاده کنیم.

*جلال‌الدین رحمت: مسلمانان باید بتوانند با عمل به آموزه‌های دینی به سمت وحدت حرکت کنند

جلال‌الدین رحمت عضو مجلس شورای ملی اندونزی با بیان اینکه علمای جهان اسلام در این کنفرانس تعهد دادند تا متحد مانده و به رسالت‌های خود در حوزه وحدت عمل کنند، اظهار داشت: امیدواریم با استفاده از آموزه‌های دینی بتوانیم در کنار یکدیگر در راستای تحقق اهداف مورد نظر جهان اسلام گام برداریم.

وی افزود: در شرایط کنونی که شاهد جاری شدن خون مسلمانان در کشورهای مختلف هستیم، اقلیت‌ها و مردم بسیاری همچنان به دنبال وحدت و صلح میان مسلمانان هستند، بنابراین مسلمانان باید بتوانند با عمل به آموزه‌های دینی به سمت وحدت و تقریب حرکت کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی با شوراها در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه شهری و روستایی، گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراهای اسلامی شهر و روستا جهت انجام وظایف قانونی و همچنین رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان آذربایجان‌غربی و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه روز ملی شوراها به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، اظهار کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان مردمی‌سازی فعالیت‌ها در نظام اسلامی، جایگاه رفیعی در قانونگذاری محلی داشته و در تصمیم گیری‌های محلی و رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف شوراهای اسلامی را شناسایی و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مردم و همکاری با دستگاه‌های متولی دانسته و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به ارتباط مستمر با مردم، می‌توانند در تصمیم سازی‌های لازم در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رفاهی نقش مؤثری ایفا کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به وظایف قانونی شوراها به عنوان پارلمان محلی نیز اشاره کرده و گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا در راستای وظایف نظارتی خود که در چهارچوب قانون مشخص شده، اجازه انحراف در انجام فعالیت‌ها را ندهند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دور اول سفرهای شهرستانی به ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و ۴۵ بخش سفر کردیم، اضافه کرد: در سفرهای شهرستانی ضمن بازدید میدانی از پروژه‌ها و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده و مصوباتی در راستای مطالبات بحق مردم و نیازها و اولویت‌های آنان به تصویب رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی شهر در رفع مشکلات مردم، افزود: در دور دوم سفرهای شهرستانی، جلسات اختصاصی با اعضای شوراهای اسلامی برگزار کرده و مطالبات و مشکلات آنان بررسی خواهد شد.

معتمدیان رویکرد اصلی استان در حوزه‌های مختلف را محرومیت زدایی، توسعه متوازن و بهبود شاخص‌ها عنوان کرده و یادآور شد: امکانات زیرساختی استان بر مبنای ارتقای شاخص‌ها و برقراری عدالت در بین شهرهای مختلف توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی به برکت خون شهدا و ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام، به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده، افزود: امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی، میل به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در استان را افزایش داده و شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه نیز در راستای اجرای پروژه‌های شهری از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی به بخشی از مطالبات به حق مردم در حوزه مدیریت شهری به ویژه در شهر ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: رفع مشکل ترافیک و پسماند، ایجاد فضاهای سبز و تفریحی و جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی، از جمله مطالبات به حق مردم بوده و در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه تمام توان خود را به کار گیرند.

معتمدیان همچنین با اشاره به بخشی از عملکرد دولت سیزدهم در استان به ویژه در شهر ارومیه، یادآور شد: رفع مشکل تعاونی‌های مسکن در ارومیه، تعیین تکلیف بافت قدیمی ۳۷۰ هکتاری ارومیه، اتمام پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه، اجرای ۱۴۸ درمانگاه و مرکز بهداشت، تأمین اینترنت پرسرعت ۵۰۰ روستای استان، گازرسانی به ۶۲۰ روستا و آغاز احداث هزار و ۷۵۰ کلاس درس، بخش کوچکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین مطالبات مردم در آذربایجان‌غربی می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی استان، واژه محرومیت شایسته آذربایجان غربی نبوده و این منطقه یکی از استان‌های ثروتمند کشور بوده و در مسیر استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی جهت بهره‌مندی مردم استان، گام برخواهیم داشت.

کد خبر 748536

دیگر خبرها

  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد