Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، اشغال فلسطین را ریشه تمام بحران های منطقه دانست و گفت: اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صیهونیستی، تلاش برای مشروعیت بخشی به اشغالگری است.

غلامعلی خوشرو روز جمعه در جلسه مجمع عمومی این سازمان با موضوع «فرهنگ صلح»، از گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره اجرای قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع «جهان علیه خشونت و افراطی گری» تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین خواستار توجه همه دولت ها به نتایج و عواقب عملکردشان بر وضعیت شکننده صلح در جهان شد و با تقبیح تلاش برخی کشورها برای مشروعیت دادن به اشغالگری، اشغال سرزمین فلسطین را ریشه تمام بحران ها در منطقه دانست.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: هر گونه تلاش برای انکار حقوق لاینفک مردم فلسطین، از جمله در خصوص شهر مقدس قدس و بویژه مسجدالاقصی صرفا باعث وخامت بیشتر اوضاع خواهد شد. 

خوشرو به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی امریکا و برنامه امریکا برای انتقال سفارت خود به شهر قدس را به شدت محکوم کرد و با اشاره به تحت اشغال بودن قدس، تلاش امریکا برای تحکیم این وضعیت را غیرقانونی دانست. 

وی این اقدام را همچنین نشان دهنده سیاست های منافقانه و مزورانه امریکا در مورد صلح و ثبات در خاورمیانه و بی توجهی امریکا به اصول اساسی حقوق بین المللی و حقوق مردم فلسطین در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی دانست. 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: جامعه بین المللی، ایالات متحده امریکا و رژیم اسرائیل را مسئول همه عواقب خطرناک این اقدام غیرمسئولانه و غیرقانونی می داند. 

خوشرو تصریح کرد: در طول تاریخ هیچ گاه اشغالگری و صلح با هم جمع نشده اند و در قضیه فلسطین نیز تا زمانی که اشغال فلسطین ادامه دارد، هیچ صلحی ممکن نخواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برخی کشورها تحریم و اعمال زورمدارانه را به دیپلماسی و گفت وگو ترجیح می دهند، رفتار و گفتار این کشورها را باعث تقویت افراطی گری و تضعیف فرهنگ صلح و مدارا دانست.

سفیر ایران با اشاره به شکست های اخیر داعش و گروه های تروریستی در سوریه و عراق، آن را نقطه عطفی تاریخی برای صلح در منطقه دانست که نتیجه شجاعت و پایداری مردم و دولت سوریه و عراق است. 

خوشرو هشدار داد: برخلاف این شکست های نظامی؛ ایدئولوژی و شبکه تولید کننده داعش هنوز زنده است و تا زمانی که جهان از ایدئولوژی تکفیری که منبع الهام داعش و گروه های تروریستی مشابه پاک نشود، هیچ پیروزی نهایی علیه داعش و تروریسم قابل تصور نخواهد بود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد