Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@17:05:53 GMT

مسافت جوین-مشهد ۵۰ کیلومتر کاهش می یابد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۲۴۳۰

مسافت جوین-مشهد ۵۰ کیلومتر کاهش می یابد

جوین- عضو شورای شهرستان جوین گفت: اتصال ۶ شهرستان گرمه، جاجرم، جغتای، جوین، خوشاب و فیروزه به شهرستان مشهد با ۱۵ کیلومتر آسفالت ۵۰ کیلو متر کاهش مسافت پیدا می کند.

به گزارش خبر نگار قدس آنلاین، علی اصغر وکیلی خاطر نشان کرد: فقط ۱۵ کیلومتر آسفالت باقیمانده از راه حدود ۳۵ کیلومتری رحمت آباد، منتهی به جوین تا سلطان آباد مرکز شهرستان خوشاب، اگر آسفالت  شود، اهالی شهرستانهای گرمه، جاجرم، جوین و جغتای و سایر کسانی که مسیر خراسان شمالی و جاده میامی به نیشابور و مشهد را طی می کنند، ۵۰ کیلومتر از نظر مسافت در وقت خود صرفه جویی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: روستای رحمت اباد بالا جوین محل تلاقی جوین به سمت سلطان اباد از جنوب شرقی و شهر صفی اباد اسفراین از شمال شرقی این شهرستان است،  که این ۱۵ کیلومتر از مدت ها پیش زیر سازی انجام، و از ۱۲ سال پیش به حال خود رها شده است،  

یکی از شهروندان جوینی با بیان اهمیت اتصال راه جوین به سمت مرکز خوشاب تا نیشابور و مشهد گفت: اگر مدیران وقت در این چند دهه کوتاهی نمی کردند، و این مسیر را که محور ارتباطی مشترک شهرستان های گرمه، جاجرم، جغتای، جوین و خوشاب است، به یکدیگر متصل می کردند، توسعه این شهرستان ها بیش از آنچه که تصور می شود، رقم می خورد.  

رسول محمد پور با اشاره به اینکه بسیاری از زائران امام رضا (ع) و رانندگان وسایل نقلیه سبک و سنگین برای راحتی و کوتاهی مسیر عبور خود به سمت مشهد الرضا مسیر «میان بر» جاده میامی به گرمه، جاجرم، جغتای، جوین و خوشاب و سپس فیروزه و نیشابور را انتخاب می کنند، اظهار داشت: کفی بودن این مسیر و کوتاهی بیش از ۵۰کیلومتری آن در مقایسه با جاده شاهرود به سبزوار و مشهد موجب شده است، که بسیاری از زائران و رانندگان، این مسیر را برای سفر به مشهد انتخاب کنند. 

 یکی دیگر از شهروندان جوینی نیز با بیان اینکه اگر مسیر رحمت آباد تا سلطان آباد فقط ۱۵ کیلومتری که مدت هاست، رها شده است، آسفالت می شد، علاوه بر راحتی عبور و مرور در این مسیر، اتصال زنجیره ای این  شهرستان ها یعنی گرمه، جاجرم، جغتای، جوین، خوشاب و فیروزه به راحتی رقم می خورد، و دیگر نیازی نبود، که مسافران و وسایل نقلیه سبک و سنگین راه طولانی و صعب العبور کوهستانی جوین به سبزوار و سپس نیشابور تا مشهد را طی کنند.

 علی محمدیان با اشاره به کوتاهی ۵۰ کیلومتری این مسیر (گرمه، جاجرم، جغتای، جوین، خوشاب و فیروزه) در مقایسه با راه جوین سبزوار به مشهد، افزود: باید مردم این شهرستان ها مسیر طولانی راه جوین به سبزوار و سپس به سوی مشهد را طی کنند، که مشکلات بزرگی برای مردم فراهم می شود.  

این شهروند جوینی با اشاره به اینکه توسعه شهرستانهای فوق  فقط منتظر آسفالت ۱۵ کیلومتر راه شوسه از رحمت آباد تا سلطان آباد است، خاطر نشان کرد: اگر این جاده و راهمیان بر این شهرستان هادر مسیر طولی آماده شود. علاوه بر کوتاهی ۵۰ کیلومتری مسیر تا مشهد، ریل گذاری توسعه و عمران این مسیر که مشترکات زیادی از جمله، دشت به هم پیوسته کشاورزی با وجود ریل راه آهن و راه در طول آن و جغرافیا و زبان مشترک، در کمترین زمان ممکن تحولی بزرگ  در این مسیر اتفاق می افتد.  

یک عضو شورای سابق شهر نقاب گفت: چرا در این چند دهه با توجه به مکاتبات و پیگیریهای متعدد این اتصال ساده و کم هزینه محقق نشده است.  

عید محمد نقابی تاکید کرد:با به هم پیوستن این  شهرستان ها چه اتفاقاتی در سطح منطقه می افتد،   آیا به هم پیوستن این ۶ شهرستان با اشتراکات زیادی که با هم دارند، ضرری هم برای جامعه دارد.  

وی تصریح کرد: درصورت تحقق این خواسته مردمی ازترافیک و حوادث محور ارتباطی تهران و مشهد کاسته خواهد شد.  

فرماندار شهرستان جوین ضمن تایید مراتب فوق اظهار داشت: پیگیری لازم برای آسفالت ۱۵ کیلومتری رحمت آباد به سلطان آباد انجام و نتیجه داده است.  

حسین جمشیدی گفت: اجرای این پروژه برای مطالعه به پیمانکار واگذار شده است.  

وی اظهار امیدواری کرد: درصورت تخصیص اعتبار تا پایان سال آینده این شاهراه ارتباطی آسفالت شود.

فرماندار شهرستان جوین ازکاهش ۵۰ کیلو متری مسافت جوین-مشهد خبر داد و گفت: در صورت تخصیص اعتبارات پیش بینی شده، باقیمانده محور ارتباطی جوین- خوشاب آسفالت می شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبرداد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است. هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فرزاد دادخواه اظهار کرد: شدت خرابی راه های استان اصفهان در چند سال گذشته به حدود ۱۲۰۰ کیلومتر رسیده بوده که ۳۰۰ کیلومتر آن در سال ۱۴۰۱ اجرا و بهسازی شد.

دادخواه ادامه داد: استان اصفهان، استانی صنعتی و محل تردد مرکزی کشور است و صنایع بزرگی مانند فولاد، سیمان و شهرک های صنعتی بزرگ در آن وجود دارند که به همین دلیل تردد کامیون و اضافه تناژ بار آن ها از عوامل خرابی مسیرها محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد روکش آسفالت در استان منعقد شده است، افزود: هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد و بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.
وی از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبر داد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است.

دادخواه همچنین از شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم خبر داد و گفت: پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خرداد ماه مشخص خواهد شد تا عملیات اجرایی هر دو طرح پس از آن آغاز شود.

وی یادآورشد: در یک سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان به منظور رفع نقاط حادثه خیز و خطرساز هزینه شده که عمده اعتبارات این بخش ملی بوده است و ما در استان اصفهان نیازمند ۱۰ برابر این اعتبار هستیم تا بتوانیم همه کارهای باقی مانده در این بخش را انجام دهیم.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: تنها در یک نمونه سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان به منظور خط کشی راه های استان اصفهان هزینه شده که همین فعالیت تاثیر و نقش زیادی در ایمنی راه ها و کاهش خطرات دارد.

اولین پارامتر به عنوان سنجش سرعت در جاده ها است

در ادامه نشست خبری معید ذهبیون، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای استان اصفهان اظهارکرد: اگر بخواهیم موضوع ایمنی را در یک چارچوبی داشته باشیم، شش قسمتی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ما در استان اصفهان اولین پارامتری که به عنوان سنجش می توانیم در بحث ایمنی نگاه کنیم مسئله سرعت در جاده ها است، افزود:  به صورت سالانه متاسفانه  متوسط سرعت وسایل نقیله استان در حال افزایش است و ۵ کیلومتر بر ساعت که نسبت به سال گذشته بیشتر شده که در ایام نوروز با ۱۰ کیلومتر بر ساعت را شاهد بودیم.

ذهبیون ادامه داد: به صورت میانگین در سال ۵ کیلومتر بر ساعت افزایش پیدا کرده که این مقدار فقط باعث شدت وقوع تصادفات خواهد شد. با تلاش های دسته جمعی و آگاهی رسانی به مردم باعث جلوگیری می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۱۲ هزار کیلومتر مسیر داریم که نیمی از آن ها شریانی هستند، تصریح کرد: ما در مسیرهای اصلی و شریانی سرعتی را مشخص کردیم. باید رانندگان و کاربران از سرعت مجاز در این مسیر استفاده کرده و با در نظر گرفتن شرایط خود وسیله نقلیه مطمئن را برای خود انتخاب کنند.

وی استفاده از کمربند ایمنی و کلاه ایمنی را مهم دانست و تاکید کرد: اگر افراد از کمربند ایمنی استفاده نکنند باعث می شود در وقوع حادثه از خودرو خود خارج شوند این حادثه برای افرادی که کلاه ایمنی استفاده نمی کنند، نیز صدق می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان گفت: درسطح برون شهری، ۱۰۰ نفر در سال بر اثرتصادفات جان خود را از دست می دهند. ما در  هفت سال گذشته مبدا، مقصد و محورهای محل فوتی را شناسایی و طرحی را با عنوان چهره به چهره را برپا کردیم.  انجام نصب بنر برخودرویی با عنوان طرح کلاه ایمنی رایگان اهدا نمایش داده و علاوه بر اهدا به افراد آموزشی داده می شود. سپس آن شخص را به کمپین سبا (مخفف کلمه سوگند برای ایمنی) دعوت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد فوتی های خودروهای برون شهری موتورسیکلت ها هستند و طبق آمار در هفت سال ۹۰ درصد تصادفات فوتی استفاده نکردن از کمربند ایمنی بوده است که ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند، خاطرنشان کرد: مسیرهای برون شهری روستاهای شرق استان مانند زیار، اشکاوند و شهرستان فلاورجان، نجف آباد و شاهین شهر که ۶۰ درصد تصادفات موتورسیکلت را رغم زده است.
 

۴۸ دستگاه در سوانح رانندگی مسئول هستند
 

در ادامه این نشست محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان  گفت: ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند. رسانه ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می توانند در کاهش تلفات جاده ای، آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی موثر باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • تقدیر از کارگران یک مجموعه تولیدی در خوشاب توسط امام جمعه شهرستان
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • ۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲