Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  پنجم اسفند سال 1395 تفاهم‌نامه‌ای بین مجموعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی به امضا رسید که با گذشت حدود 10 ماه بندهای مربوط به بخش اقتصادی آن هنوز عملیاتی و اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌محمد احمدی استاندار  در دیدار مسئولان بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در یاسوج اظهار داشت: میزان تفاهم‌نامه امضا شده بین استانداری کهگیلویه و بویراحمد و این بنیاد افزون بر سه هزار و 200 میلیارد ریال است.

احمدی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه ساخت 17 مدرسه در قالب 80 کلاس درس با اعتباری افزون بر 125 میلیارد ریال، مشارکت در احداث هفت مرکز و پایگاه بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و بهسازی و آسفالت 50 کیلومتر راه روستایی با اعتبار حدود 230 میلیارد ریال از جمله تعهدات بنیاد برکت در این تفاهم‌نامه در حوزه عمرانی است.

وی عنوان کرد: طرح آبرسانی به روستاهای دارای مشکل کم آبی با اعتباری افزون بر 190 میلیارد ریال، ساخت 2 دهنه پل در مسیر جاده‌های روستایی با سرمایه گذاری حدود 40 میلیارد ریال و ساخت 2 باب کتابخانه به میزان 800 مترمربع و اعتبار پیش‌بینی‌شده 12 میلیارد ریال از دیگر تعهدات ایجاد شده بنیاد برکت در این تفاهم‌نامه است.

احمدی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه همچنین قرار بود که 16 طرح با سرمایه‌گذاری یک هزار و 330 میلیارد ریال و میزان اشتغالزایی 776 نفر در شهرستان‌های باشت و گچساران، 32 طرح با 940 میلیارد ریال و اشتغالزایی 549 نفر در شهرستان‌های بویراحمد و دنا و 26 طرح با اعتباری حدود یک هزار و 660 میلیارد ریال و اشتغالزایی یک هزار و 305 نفر نیز در حوزه شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام اجرایی شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پس از گذشت حدود 10 ماه از این تفاهم‌نامه هنوز هیچ طرحی در حوزه اقتصادی که عمده سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت نیز در این بخش است اجرایی و عملیاتی نشده است.

مجید محنایی معاون اقتصادی و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بخش عمده‌ای از این طرح‌های اقتصادی مربوط به دستگاه‌های اجرایی شامل جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده که حتی برخی از مدیران از مفاد و محتوای تفاهم‌نامه اطلاع ندارند.

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه عمده طرح‌های اقتصادی و مشارکتی بنیاد برکت قرار بود در مناطق محرومی همچون لوداب بویراحمد، دیشموک و قلعه رئیسی در کهگیلویه انجام شود.

محنایی یادآور شد: توانمندسازی 40 روستا در بخش دیشموک شهرستان کهگیلویه با ایجاد طرح‌های صنایع‌دستی در قالب جمعیتی افزون بر هفت هزار نفر و اشتغالزایی 270 نفر یکی از این طرح‌های مهم بود.

وی گفت: البته مسئول هماهنگی و نماینده تام‌الاختیار استانداری کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان یک‌طرف قرارداد با معاونت عمرانی استاندار بود.

قائم مقام بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز گفت: این تفاهم‌نامه 2 جانبه در 2 حوزه عمرانی و اقتصادی بود که میزان سرمایه گذاری کلی آن حدود سه هزار و 200 میلیارد ریال است.

سعید جعفری افزود: در حوزه عمرانی اقدام‌های اولیه و کار مطالعاتی و اجرایی آغاز شده و بخشی از سهم بنیاد برکت ظرف یک ماه آینده به میزان پیشرفت فیزیکی طرح‌ها پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: حدود 700 میلیارد ریال از مجموع سرمایه گذاری در این تفاهم‌نامه مربوط به حوزه عمرانی و مابقی نیز در بخش اقتصادی بوده است.

جعفری با اشاره به برخی طرح‌های اقتصادی و مشارکتی بنیاد برکت در سطح کشور گفت: هم‌اینک این بنیاد در برخی طرح‌ها در قالب بنگاه محور و اجتماع محور به‌ویژه در سطح روستاها و مناطق محروم مشارکت کرده است.

وی استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از مناطق مورد هدف و مستعد در طرح‌های با رویکرد اجتماع‌محور دانست و گفت: بنیاد برکت آماده مشارکت و سرمایه‌گذاری درزمینهٔ طرح‌های اقتصادی به‌ویژه در بنگاه‌های خرد و زودبازده در روستاها و مناطق محروم است.

وی امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین معاونت روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بانک پارسیان و بنیاد برکت را یادآور شد و گفت: مبلغ 310 میلیارد ریال تسهیلات با سود هشت درصد به روستاییان پرداخت خواهد شد.

جعفری افزود: سهم کهگیلویه و بویراحمد در این راستا مبلغ 100 میلیارد ریال است.

 

انتهای پیام/ش

استاندار:دلایل اجرانشدن تفاهم‌نامه کهگیلویه و بویراحمد با بنیاد برکت بررسی شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • سه پایگاه اورژانس جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد‏
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی