Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: محکوم کردن صحبت‌های کاوسی توسط مسئولین دانشگاه امیدبخش است، اما کافی نیست و باید این موضوع از طریق مجاری قانونی پیگیری شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- کیانوش رضایی، وقتی به اخبار برنامه‌های روز دانشجو در دانشگاه‌های کشور نگاهی بیاندازید درخواهید یافت که شور و شوق جوانان انقلابی برای برپایی باشکوه این روز وصف ناشدنیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی که همه آن را با تقدیم سه شهید در راه تحقق استکبارستیزی و مقابله سرسختانه با آمریکای می‌دانند، اما گویی این روز تبدیل به حیاط خلوتی برای برخی افراد شده تا با تغییر ماهیت و دور کردن ذهن دانشجویان از خوی استکبارستیزی آن را تبدیل به محفلی برای انتقام گیری سیاسی کنند.
این بار باید ماهیت تغییر یافته روز دانشجو را در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج جستجو کرد که باید دید در پشت پرده این اتفاق چیست؟
برنامه روز دانشجو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز دوشنبه هفته پیش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با دعوت از مرجان کاوسی، عضو مجمع زنان اصلاح طلب و رئیس کمیته زنان حزب اراده ملت ایران «حاما» برگزار شد که حواشی زیادی را به همراه داشت.
یکی از دانشجویان معترض این دانشگاه گفت: مراسم که به مناسبت روز دانشجو برگزار شده بود با ترتیب خاصی از دانشجویان برای سخنرانی شروع شد که از همان ابتدا اعتراضات دیگر دانشجویان که زمان صحبت گرفته بودند را برانگیخت.
وی با بیان اینکه کاوسی در این برنامه با حمایت تمام قد از سران فتنه دفاع کرد افزود: کاوسی در ادامه صحبت‌های خود متذکر شد «باید قدرتی را نقد کرد که بدون محاکمه افرادی را در حبس و حصر کرده است»!
این دانشجوی معترض گفت: تحریف قیام عاشورا و اینکه قیام عاشورا برای مقابله با استکبار نبوده است و طرح این مسئله که خوشحالیم خانم هایی از پستو و رختشویی‌ها بیرون آمده‌اند بخش دیگری از سخنان کاوسی بود.

فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: ابیاتی در این برنامه توسط یکی از دانشجویان خوانده شد که به جهت توهین به ارزش‌ها و بعضی از نهادهای انقلابی، اعتراض برخی دانشجویان حاضر در این برنامه را به دنبال داشت. نادری لردجانی: محکوم کردن سخنان کاوسی به تنهایی کافی نیست و باید این موضوع از طریق مجاری قانونی پیگیری شود

 
 عبدالله نادری لردجانی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ویژه برنامه روز دانشجو با برنامه ریزی تشکل دانشجویی وحدت اسلامی و انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز سه شنبه ۲۱ آذر ماه در در این دانشگاه برگزار شد.
نادری لردجانی با بیان اینکه سخنرانی این مراسم را مرجان کاوسی بر عهده داشت گفت: تطهیر سران فتنه و حمایت از آنان محور اصلی صحبت‌های کاوسی در این روز بود.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با وجود اینکه رییس دانشگاه و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه طی بیانیه‌ای این برنامه را محکوم کردند، اما نمی‌توان به راحتی از قضیه عبور کرد، زیرا مسئولین قطعا از جزئیات برگزاری این برنامه آگاهی داشتند.
وی تصریح کرد: صدور بیانیه و محکوم کردن صحبت‌های کاوسی توسط مسئولین دانشگاه امیدبخش است، اما کافی نیست و باید این موضوع از طریق مجاری قانونی پیگیری شود.
نادری لردجانی با اشاره به کمدین برنامه و شعر خوانده شده در این روز که توهین آشکار به مقدسات و مقام زن بود و قطعا قابل توجیه نیست افزود: جای اندوه اینجاست که مسئولین تا آخر برنامه نشستند و هیچ واکنشی نسبت به توهین‌های صورت گرفته نداشتند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر فردی که آن شعر پر از توهین را خوانده دانشجو باشد قطعا جایش در دانشگاه نیست و اگر هم دانشجو نیست پس چرا اجازه ورود چنین فردی به دانشگاه را دادند گفت: اگر خطایی از سوی نیروهای انقلابی پیش می‌آمد آیا مسئولین استان مثل هم اکنون سکوت می‌کردند؟
وی با بیان اینکه سال گذشته نیز دانشگاه آزاد یاسوج میزبان آذر منصوری بود که این فرد با دارا بودن سابقه اقدام علیه امنیت ملی و پرونده قضایی در رابطه با اقدامات حمایتی از فتنه ۸۸، اما مسئولین استانی تمام قد از حضور و سخنرانی وی حمایت کردند اظهار داشت: مسئولین استانی اگر در قضیه پیش آمده ورود پیدا نکنند جای تعجب دارد و باید نقص را در جای دیگری جستجو کرد.
نادری لردجانی افزود: سال گذشته در اعتراض به سخنرانی آذر منصوری توسط دانشجویان انقلابی درگیری از سوی حراست دانشگاه پیش آمد که حتی در این درگیری یکی از دانشجویان دختر هتک حرمت شد، اما با دخالت مسئولین استانی و ورود فرماندار یاسوج از منصوری حمایت شد.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مهمترین عامل چنین اتفاقاتی در استان کهگیلویه و بویراحمد ورود افراد غیر دانشجو در مراسمات دانشجویی است و در جشن روز دانشجو امسال ده‌ها نفر از احزاب سیاسی آمدند و حضور پیدا کردند که همین باعث ایجاد تشنج می‌شود و سخنران از خطوط قرمز انقلاب عبور می‌کند. کرمی: واگذاری برنامه روز دانشجو در دانشگاه به صورتی که یک سال به تشکل‌های اصولگرا و سال دیگر به تشکل‌های اصلاح‌طلب تعلق یابد در اساس و اصل ظلم به فضای دانشگاهی است
   محمدرضا کرمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن ابراز تاسف از وقایع روز دانشجو و قدردانی از رییس و همچنین مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به جهت موضع گیری صورت گرفته در این دانشگاه گفت: مطمئنا اگر این مواضع قبل از وقوع این حوادث صورت می گرفت بسیار پسندیده تر بود.
 
کرمی ادامه داد: به نظر می رسد بیان چند نکته لازم و وظیفه ما به عنوان نمایندگان دانشجویان می باشد که از آنها غافل نشویم چرا که در بیانیه بزرگوران مغفول و یا نادیده گرفته شده است.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه جنبش دانشجویی و تشکل های دانشجویی چه بسیج دانشجویی، یا سایر تشکل های دانشجویی اعم از انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، جامعه اسلامی دانشجویان و سایر تشکل های دانشجویی؛ مستقل از احزاب، جریانات سیاسی بیرون از دانشگاه و جناح بندی های رایج می باشند تصریح کرد: حال بیان این مورد که برنامه روز دانشجو در دانشگاه طبق مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه یک سال به تشکل های اصولگرا و سال دیگر به تشکل های اصلاح طلب واگذار می شود در اساس و اصل خود اشتباه و ظلم به تشکل ها و فضای دانشگاهی می باشد.
 
وی افزود: تشکل ها را در قالب جناح بندی های سیاسی قرار دادن نه تنها منافی اصل حرکت های جنبش دانشجویی و موذن بودن دانشجو در جامعه می‌باشد بلکه خود راه نفوذی برای ورود جریان های سیاسی به دورن دانشگاه است.
 
کرمی گفت: اینکه یک تشکل خود را زیر چتر یک جریان سیاسی بداند و مشی یک جناح سیاسی را نصب العین خود قرار دهد جای تعجب دارد.
 
وی در پایان بیان کرد: همچنین انتظار می رود شاعر خواننده شعری که علاوه بر توهین مستقیم به نهادهای انقلابی، شعری مستهجن و غیر ارزشی بود، در صورت دانشجو بودن طبق قوانین موجود دانشگاهی تعیین تکلیف شده و یا در غیر اینصورت بررسی های لازم در خصوص چگونگی حضور وی در برنامه و واگذاری وقت سخنرانی صورت گیرد. صوت مربوط به شعر خوانده شده در روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:   دانلود    لیلا حسین‌زاده، فعال اجتماعی در یادداشتی ضمن محکوم نمودن سخنان کاوسی در روز دانشجوی این دانشگاه نوشت:
بنام خدا
«خوشحالیم خانم هایی از پستو و رخت شویی بیرون آمده اند.» «در سر عقل باشد، نیازی به کلاه نیست»
فکر می‌کنید جملات بالا را چه کسی گفته است؟ جمله‌های بالا توسط یک سخنران زن که مدعی عضویت ارشد در جامعه زنان اصلاح طلب کشور در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در شب ۲۱ آذر به مناسبت روز دانشجوست و نمی‌دانم در حمایت و یا علیه جامعه زنان بیان شده است.
اگر دشمنان زنان و حتی دشمنان بشریت بخواهند، توهینی و تحقیری نسبت به قشر زن انجام دهند به نظر شما جمله‌ای سخیف‌تر از این در واژه‌های توهین و تحقیر پیدا می‌کردند؟ یا پیدا می‌شود؟ بنده با وجود تحصیل در رشته زبان و ادبیات فارسی محض، از یکی از بهترین دانشگاه‌های ملی کشور و یک دهه تدریس در این رشته، تخصص و توان پیداکردن و ردیف چنین واژه‌های توهین آمیزی را ندارم.
ما زنان باید اذعان کنیم اگر زنان همواره درطول تاریخ شرق و غرب مورد ظلم و توهین و تحقیر واقع شده اند، بیش از آنکه دنبال ظالم و یا مقصری در جامعه مردان برویم، باید به سراغ زنانی برویم که در گفتار، رفتار و کردار خود در عرصه‌های مختلف، خود عامل تحقیر و تضعیف زنان بوده‌اند.
برحسب اطلاع در جلسه مذکور که به نام روز دانشجو برگزار شد از طرف مسئولین برگزار کننده و مدیران و عوامل حراستی سالن اجازه صحبت و نقد به دانشجویان دختری که اعتراض داشتند داده نشد؛ این مظلومیت‌ها را بار‌ها در دوران دانشجویی‌ام تجربه و درک کرده ام و میدانم استخوان درگلو و اجازه دم برنیاوردن آن هم نزد مدعیان دروغین آزادی بیان چه سخت و دردناک است.

اما آیا بین سایر دختران و زنان حاضر در جلسه ولو بانوان اصلاح طلب کسی نبود تا از خانم مدعی سئوال کند که منظورشان از زنان پستویی، زنان رختشو و رختشویی و تقلیل جایگاه چادر و مقنعه و روسری که میراث ماندگار مادران پاکدامن ماست، به کلاه چه بوده؟ آیا حاضریم ننگ این توهین و تحقیر را صرفا به جهت اینکه، خانم کاوسی نام اصلاح طلب برخودش گذاشته تحمل نماییم؟ عناوین، پستو، رختشو برای زنان از جهات مختلف در خوشبینانه‌ترین تحلیل توهین بزرگی است که جای تاسف دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد

رییس دانشگاه تهران از مصوبه هیأت امنای این دانشگاه برای راه‌اندازی شعبه‌های دانشگاه در سه خوشه اصلی شامل حوزه کشورهای خاورمیانه و آفریقا، کشورهای حوزه اوراسیا و شبه قاره هند، گفت: هدف گذاری اصلی این دانشگاه در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهرهای عراق است.

به گزارش ایرنا، سید محمد مقیمی در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رییس دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرزهای جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشورهای همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

وی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشورهای منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرزهای جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشورهای خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشورهای حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

رییس دانشگاه تهران از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رییس‌جمهور به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس می شود.

مقیمی: دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می پذیرد

مقیمی با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در ۲.۵ سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهرهای عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشورها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رییس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران با یادآوری اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوزهای لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استانداردهای مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رییس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، عبدالرضا سیف رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حمید زارع رییس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از ۸۰ درصد آنها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و غیره به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق هم با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و غیره نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد. بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مقیمی رییس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند ۹۰ سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از ۹۰ سال است. یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت ۱۷۵۰ سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

مقیمی: دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می پذیرد

رییس ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، این دانشگااه در طول سال‌های فعالیت خود ۷۰۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا امضا کرده است و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به ۵۰ هزار دانشجو، ۲۲۰۰ عضو هیأت علمی دائم و چهار هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: بیشتر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشورهای اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبر آمریکا و کانادا هستند. بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رییس دانشگاه تهران به لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه وی متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تاسیس رشته مطالعات عربستان در دانشگاه تهران

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد