Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جشن عاطفه ها هر ساله در آستانه سال تحصیلی در پایگاه های کمیته امداد سراسر کشور برپا می شود ولی چند سالی است که این جشن در دو مرحله از جمله اواخر شهریور و مهر ماه برگزار می شود.

امسال مرحله نخست جشن عاطفه ها در 23 و 24 شهریورماه برگزار شد اما نیکوکاران می‌توانند تا پایان آبان‌ از طریق روش‌های غیرحضوری کمک‌های خود را در قالب جشن عاطفه‌ها به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی ذوالفقاری معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: امسال در مرحله نخست جشن عاطفه ها مبلغ 49 میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی در پایگاه های کمیته امداد سراسر کشور جمع‌آوری شد که نسبت به سال گذشته 105 درصد افزایش یافته است و البته این رقم پس از برگزاری مرحله دوم این جشن، افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته رقم کمک‌های مردمی در مرحله نخست جشن عاطفه‌ها 16 میلیارد و 772 میلیون تومان بود، افزود: ارزش کمک‌های نقدی و غیرنقدی اهدایی خیران در سال 96 شامل 3 میلیارد و 500 میلیون تومان کمک های نقدی، 17 میلیارد و 540 میلیون تومان کمک های غیر نقدی، اهدای کمک از طریق مراکز نیکوکاری 5 میلیارد و 315 میلیون تومان، کمک‌های مستقیم در حدود 2 میلیارد و 700 میلیون تومان، همچنین کمک‌های مردمی از طریق شماره گیری کد ussd نیز در حدود 77 میلیون تومان بود.

این آمار بیانگر این امر است که مشارکت نیکوکاران در مرحله نخست جشن عاطفه های امسال در قالب کمک نقدی 57 درصد، غیر نقدی 73 درصد و مراکز نیکوکاری 52 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است که سه استان‌ کرمانشاه، ایلام و خراسان رضوی بیشترین حجم مشارکت مردمی در جشن عاطفه‌ها را به خود اختصاص داده اند.

در حال حاضر 312 هزار دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد هستند که 228 هزار نفر از این دانش آموزان در مقطع ابتدایی ، 69 هزار نفر در مقطع دبیرستان و 15 هزار نفر در مقطع پیش دانشگاهی از خدمات این نهاد به طور مستمر بهره‌مند می شوند.

علاوه بر کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌ها،کمیته امداد پیش از آغاز سال تحصیلی 96-97 ، اعتباری بیش از 13 میلیارد تومان را برای تهیه اقلام مورد نیاز دانش آموزان تحت حمایت این نهاد اختصاص داده که این رقم با توجه به نیاز هر استان میان دفاتر سراسر کشور کمیته امداد توزیع شد.

مرحله دوم جشن عاطفه ها امروز برگزار شد

امسال به دلیل همزمانی این برنامه با روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، مرحله دوم این جشن با نام "مهرعاطفه‌ها" امروز 19 مهر در مدارس سراسر کشور برگزار شد و امسال پاکت‌هایی با نام "لبخند مهر" میان دانش‌آموزان سراسر کشور توزیع شد تا با مشارکت آنها در جشن‌عاطفه‌ها بتوان مشکلات دانش آموزان نیازمند را شامل مددجو و غیرمددجو را که از گذشته در مدارس کشور شناسایی شده اند، رفع شود.

هدف از برپایی جشن عاطفه ها در مدارس کشور آشنایی دانش آموزان از سن کودکی و نوجوانی با مفهوم خیرخواهی و کمک به همنوع است که یکی از اهداف کمیته امداد از این اقدام کاهش سن خیران است.

ابوالقاسم رستگار مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت های مردمی کمیته امداد با اشاره به اینکه سال گذشته در مرحله دوم این جشن در مدارس، 15 میلیارد تومان جمع‌آوری شد که پیش‌بینی می شود امسال این رقم به 25 میلیارد تومان افزایش یابد، تاکید کرد: کمک‌های جمع‌آوری شده در هر مدرسه میان دانش‌آموزان همان مدرسه توزیع می ‌شود که بهتر است به منظور حفظ شأن دانش‌آموزان نیازمند و مددجوی تحت حمایت کمیته امداد، کمک ها به صورت نقدی باشد، البته در صورتی که دانش‌آموزان تمایل به اهداء کمک‌های غیرنقدی داشته باشند این کمک‌ها در سایر مدارس و یا مناطق محروم توزیع خواهد شد.

کمیته امداد با ایجاد امکان پرداخت غیر حضوری برای خیران از طریق شماره گیری کد #1*8877*، واریز به شماره حساب 3333 نزد بانک ملی، استفاده از اپلیکیشن سکه و یا مراجعه به سایتemdad.ir سهولت در پرداخت کمک‌های نقدی را فراهم کرده است، همچنین نیکوکاران می توانند به منظور کمک به تامین هزینه‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند از طریق شماره گیری #8877* یا ارسال عدد 1 به شماره 8877 ، استفاده از اپلیکیشن سکه، مراجعه به سایت کمیته امداد به نشانی emdad.ir و یا انتخاب گزینه "نیکوکاری" در دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها به صورت غیرحضوری در جشن عاطفه‌ها مشارکت کنند و مردم استان تهران می‌توانند از طریق شماره تلفن 7355 نیز کمک‌های خود را پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس